|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА   |  |  | Автор | Бarepa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.11.08 15:12 |  |  | 

Издирвам едно момиче от Елхово - ПЕТЯ КРЪСТЕВА!
 Бях пуснал такава тема тук преди време но ШИБАНИЯ МОДЕРАТОР явно я е изтрил.

Така че който и да си ти приятелю - ЯЖ МИ КУРА И ДАНО ТИ ПРИСЕДНЕ. Мамка ти и прасе...

А който я познава въпросната Петя - да пише.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: Бarepa] |  |  | Автор | OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (Нерегистриран) |  | Публикувано | 04.11.08 07:33 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: Бarepa] |  |  | Автор | OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (Нерегистриран) |  | Публикувано | 04.11.08 07:35 |  |  | 

mislia she e v sofia

|  |  |  
             |  |  | 

Това е добра новина, но някой не може ли да уточни ако знае нещо по-конкретно. Благодаря предварително!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: Бarepa] |  |  | Автор | Бarepa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.11.08 17:45 |  |  | 

Наистина ли никой не я познава???

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: Бarepa] |  |  | Автор | 777777777777777777777777777777 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.11.08 07:27 |  |  | 

да и аз съм дигурен че е в софия но дали е семейна и с каквосе занимава не зная, успех в начинанието

|  |  |  
             |  |  | 

Ако толкова много се интересувате и ако е за добро  обърнете се към родителите и.Живеят до училище "Св.Св.Кирил и Методий"Имат барче.y

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: Бarepa] |  |  | Автор | guld (иноватор) |  | Публикувано | 20.11.08 19:02 |  |  | 

Слушай бе багер, не познавам търсеното от теб момиче , но тази тема толкова се разводнява , а и не мислиш ли че разни кибици  и кудоши така могат да ти я нарисуват ум да ти зайде и без да я познават при това.Зощо не доразвиваш темата чрез бележчици към по-отговорната аудитория.
 Просто препоръка,не че ме интерисува ,но ако уважаваш познатата и държиш на нея ще ме послушаш,а и вече сърба и достатъчно информация.
 Освен,ако не търсиш нещо друго.Ако е така и търсиш унижение прави го ,но знай не е коректно,бъди мъж.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: guld] |  |  | Автор | 435 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 28.11.08 19:07 |  |  | 

taq kakvo e napravila? koi nabor e, moje i da q znam....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся ПЕТЯ КРЪСТЕВА  [re: 435] |  |  | Автор | Бarepa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.12.08 10:49 |  |  | 

Благодаря на отзовалите се - все пак научих нещичко

А защо я търся - просто бяхме колеги и се загубихме. Не сме се виждали от доста години, а имам това желание

Не е за лошо разбира се...

Лек ден на всички и очаквам още инфо ако намерите

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |