|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: С КАКВО МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОХВАЛЕТЕ В ЕЛХОВО?
[re: mnenie]
|
|
Автор | Soni (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.08 15:51 |
|
Тя директорката на Гранитово само за постове лампти и тя тъй не се намери за нея подходящо място.Колко драпа за мястото за информатик в СПТУ то,сега за директорския стол ли драпа. Едно време беше първа кипра в СДС, после лиза и маза пред Димитров и ходи да агитира за него по селата на последните избори, сега вече е с новата власт. А дано най-после и намерят място в града, че да се отърват гранитовските учители от нея.
| |
Тема
|
[re: Soni]
|
|
Автор | ПEP (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 14:21 |
|
Има ли изобщо тема, в която някой да не се оплаква от нещо?! Аз лично не ивдях такава! Престанете да гледате само лошата старана! Големи сте песимисти! Като не вярвате в щастието, никоя няма да ви го донесе!
| |
Тема
|
[re: ПEP]
|
|
Автор | poни (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 18:22 |
|
пер аз не съм песимист и вярвам че и в нашия град ще изгрее слънцето ,но дано не остареем до тогава
| |
Тема
|
[re: poни]
|
|
Автор | hmmm (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 21:09 |
|
И аз не съм песимист, но едва ли "ще изгрее слънцето" някога в това все по-забутано и смотано "село", в което все още продължаваме да се опитваме да живеем.
| |
Тема
|
[re: hmmm]
|
|
Автор | 6666 (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 21:28 |
|
Аз не се опитвам - аз живея. Лягам и ставам спокоен. Виждам много работа и малко мераклии да я вършат. Виждам пълни кафенета и пустеещи ниви. Не бих отрекъл, че виждам чист и спокоен град. Не заключвам колата си и не прескачам купища боклук. Виждам малко желаещи нещо да се промени и много мрънкачи, търсещи сеира и провала на всеки. Да тук греша, защото работещите хора не им пука за този сайт и няма да ми се обидят, че ги определям като малцинство. Усмихнете се бе хора, дори това де е преди да се озъбите...
| |
Тема
|
[re: 6666]
|
|
Автор | 4и4ko Tpeви4ko (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.08 13:59 |
|
мнооого спам бре...по темата-лично аз мога да се похваля с курвите в този град.Освен,че са много, са и дашни-особено обичам да чукам млади майки,а после и дъщерите им(над 16 де)
| |
Тема
|
[re: 4и4ko Tpeви4ko]
|
|
Автор | 124 (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.08 19:08 |
|
много я закъсал 4и4ko Tpeви4ko... Дайте нещо смислено по темата
| |
Тема
|
[re: 124]
|
|
Автор | Kpyм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.08 19:12 |
|
С хубавата елхова гора, с чудесния център построен от Чунчев, с прекрасните пременени хора на Елхово, който всяка събота излизат на пазар и среща с приятели в града.С красивите жени повечето усмихнати и щастливи въпреки несгодите.
| |
Тема
|
[re: Kpyм]
|
|
Автор | Пeпo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.08 22:43 |
|
Крум надмина себе си, голямо напъване е било.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|