|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: овчарчето Калитко се жалва в РПУ-то
[re: yuriy62]
|
|
Автор | бpaтoвчeд (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.08 20:57 |
|
и защо да не сме весели бе Юрииииииии?
Аз имам семейство, деца. щастлив съм. работя. Половинката ми също. Радвам се на всеки миг от живота, защото знам какво е да ти се изплъзне ЖИВОТА. не ти го пожелавам! Обичам и държа на семейството си. Имам висше образование и работя по специалността си. Половинката ми също има висше образование. Корените ми са от тук. Виждам и красивото в живота. Децата ми са това. не ми е безразлично какво става с града ни, но се радвам, че той се СЪЖИВИ. да ЮРИ..града се СЪЖИВИ. бЯХ ОТЧАЯН че нищо не се случва в малкото ни но красиво градче, но сега СЪМ ДОВОЛЕН. Децата ми ходят на училище и градина,защото тук е възможно да се ходи. Иди в София да видиш как родилките записват новородените за градината, защото за място на дете в детски дом се чака 3 години. При нас това не е така. Аз харесвам спокойния и тих град. И от ден на ден става по-красив. Хората се усмихват, а не си шошукат под страх. Има доста отбелязани празници от новата упрва. Гледах детето си на сцината на центъра за първи път от толкова години. то танцуваше. Просто съм човек който се радва на МИГА. Благодаря на Кмета и на екипа му. супер сте. Продължавайте в същия дух. А аз знам, че ще има и още много за което да им благодарим.
| |
Тема
|
[re: cвako]
|
|
Автор | 6666 (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.08 21:12 |
|
И ти си прав, дано думите ми да не са били заядливи, надявам се на хората с чувство за хумор. За глада също си прав. Знам, че сития не вярва на гладния. Знам, че господ помага, но в кошара не вкарва.
Та продължавам да твърдя, че празна и необработена земя има колкото щеш. Продължавам да твърдя, че от кафенетата пари няма как да се изкарат. Тъпо е когато герий на нашите писания стават хора, които не заслужават...
Ще се радвам ако тук си говорим сериозно и някой е в час с нещата... Това е нищо повече. Да ме прощават обидените...
| |
Тема
|
[re: бpaтoвчeд]
|
|
Автор | cвako (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.08 23:11 |
|
радвам се за теб братовчеде, много си успял, много неща си постигнал, щастлив си...но защо всичко това ми звучи като самохваство и самоизтъкване, с какво променят нещата твоето висше образование и реализация, семейното ти и лично щастие, това не мога да проумея.И как се чудя, след като имаш висше образование не се сещаш защо в София майките записват децата си така трудно на детска градина.Искаш да ми кажеш, че трябва да сме доволни на това, че в Елхово раждаемостта е ниска ли, за да има място за децата ни в деските градини.То и добре че е така, защото иначе и ние ще сме като в София, ти какво си мислиш, че ще се построи нова детска градина ли.Радвам се, че детето ти е било на сцена, пяло и играло, но...пак какво от това, така е било и преди и сега, и мисля че за това няма заслуга Киров.Или може би има връзка между неговото кметство и изявата на детето ти!???Смешно е всичко това, което пишеш, братовчеде, че на моменти и глупаво....Много патос, много нещо, за едно нищо!
| |
Тема
|
[re: 6666]
|
|
Автор |
doktoras (Dok) |
Публикувано | 07.06.08 09:29 |
|
Привет
А бре хора много спам бре тази тема си беше за друго бре ха ха ха ха
| |
Тема
|
[re: doktoras]
|
|
Автор | 6666 (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.08 18:03 |
|
Приключи тази тема, не е интересна, както и героите и. Все повече разумни хора четат тук и много скоро се надявам тази клюкарница да престане да съществува. Тук може да си говорим и за добрите неща, които се случват или искаме да се случат.
| |
Тема
|
[re: cвako]
|
|
Автор | бpaтoвчeд (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.08 22:10 |
|
Свако, явно си по-голям и мъдър от мен, и би трябвало да си разбрал, че по ценно то здравето и семейството няма. Важното е и човек да е оптимист. По-лесно се преглъщат неволите.
Темата беше за тел.оплакване на Киров, който тук наричат овчарчето Калитко, което е в негова полза. Не му завиждам за това, че тук някой си му се присмива на това негово човешко право - да се оплаче там където ние другите се оплакваме - в полицията. Аз може би бих побеснял от това някой често да ми звъни и да ме буди от сън, мен и другите около мен, а още повече децата ми. Бих даже реагирал по друг мой си начин. А Киров е постъпил правилно.
Кажи си и ти мнението Свако
| |
Тема
|
|
|
Автор | cвako (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.08 23:45 |
|
Никога не съм твърдял, че Киров е постъпил грешно, като е подал сигнал до полицията.Ако е вярно това че по мобилинят му телефон е звъняно от лицето без значение на времето и мястото също смятам че Киров е бил в правото си да подаде жалба.Такова право има всеки човек, без значение дали е кмет или не.Въпрос на личен избор е.Реакцията ми бе продиктувана от твоите хвалби за постигнатото в живота ти.Добре, съгласен съм, гордей се със себе си колкото искаш, сигурно имаш основание и право на това, но не е нужно да ни занимаваш с това колко ти е щастлив семейния живот, висшето ти образование и реализацията ти.защото това пак в крайна сметка е въпрос на гледна точка.Има хора, които са постигнали много повече, но пак са вътрешно неудовлетворени, защото искат повече и повече.Аз лично не виждам промяна.Ако ти я виждаш се опитай да ми я обясниш, може пък проблемът да е в мен, кой знае...Ако това, че хората сега могат да говорят свободно е промяна-не съм съгласен.И преди Киров и сега, а и след него ще има хора, които ще могат да кажат свободно, честно и открито собственото си мнение.Имало ги е, има ги и ще ги има мижитурките, които се крият зад някого или нещо.Но това не е промяна.Дано да я има, живея в този град и искрено се надявам промяна да има и то към по-добро.
| |
Тема
|
[re: doktoras]
|
|
Автор | mnenie (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.06.08 18:51 |
|
Ей, много глупости, ей, к'во ста'а?!
| |
Тема
|
[re: 6666]
|
|
Автор | мнeниe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.08 11:13 |
|
Аз също познавам Атанас и мога да кажа че той и още една жена бяха тези ,които издигнаха кандидатурата на Киров за кмет. Имаче за лидер беше избран настоящия съветник Георгиев. За благодарност обаче Киров си загърби хората които го избраха. И направи голяма грешка. Но то всичко се връща. От овчар кмет можеш да направиш, но не можеш да го научиш да управлява.
| |
Тема
|
|
|
Автор | мнeниe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.08 11:17 |
|
Я недей да връщаш старите времнена и да искаш цензура, че да не те зачеша по Конституция. Там си има изричен член за свободата на словото. А който се счита за омаскарен, да влезе и да се защити. Ама как ли като две бригадирски смени знаят какви ги вършеше Дянка Андонова. А за Катя експертката и повече хора дето са били с нея по семинари и проекти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
|
|
|