|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: какво да правим с Пионерския дом?
[re: 666]
|
|
Автор | мнeниe (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.08 11:07 |
|
А какъв е статута на Пионерския дом. Може ли малко инфо?
| |
Тема
|
[re: мнeниe]
|
|
Автор | sme6ko (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.08 14:00 |
|
К`во ще правите с пионерския дом?
Можете да хванете собственика за шлифера - това можете да направите!
Кмете,
вземи го глоби поне - може и да се сети да почисти малко сградата.
| |
Тема
|
[re: sme6ko]
|
|
Автор | 666 (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.08 17:21 |
|
Смешко е напълно прав, ще хванем собственика за шлифера. Тази държава добра или лоша си има закони. Преди няколко дни казах какви са законовите варианти. Какво да се предлага в общитата... "Баба Рада" да си измаже къщата... Хахахаааа пука и на "баба Рада" за разни предложения. Някой да се сеща от къде ще дойдат парите за дела със собственика и кой има желание за това? Има едно нещо - гражданско общество се казва... Може би там има някакъв ресурс. Уважаеми съграждани, съберете се вижте проблемите и настоявайте да се решат. В конкретния случай дори и да се налепи сградата с плакати призоваващи собственика да я ремонтира - ефекта ще е никакъв. Собственикът има права и може да ви осъди за нарушаване на частната му собственост. Може би след година като дойде на предизборен митинг и поиска да гласувате за него и да го изберете за народен представител ще го питате за собствеността му?
| |
Тема
|
[re: 666]
|
|
Автор | нopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.08 17:43 |
|
не е точно така 666 общината има право да глобява собств.за неподдържан имот и то в центъра
| |
Тема
|
[re: нopa]
|
|
Автор |
guld (непознат) |
Публикувано | 30.05.08 17:48 |
|
Да не се прочуем с някой затиснат ,пък той собсвенникът ще го извеси.
| |
Тема
|
[re: guld]
|
|
Публикувано | 30.05.08 17:53 |
|
Не мисля, че има наложена такава глоба, я ме подсетете по коя наредба ще е това? Нека бъдем точни. Аз не се сещам как ще бъде глобен. Дайте ми жокер възможно е да пропускам нещо...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.06.08 13:58 |
|
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ГР. ЕЛХОВО
Н А Р Е Д Б А № 2
за опазване на чистотата и околната среда в община Елхово
.................
Чл.2(1) Гражданите и юридическите лица се задължават :
1.Да поддържат в чист вид дворовете, сградите и прилежащите към тях тротоари и да ги почистват от отпадъци, бурени, сняг и лед.
...
8.Да извършват за своя сметка необходимите ремонтни работи, възстановяване, измазване, боядисване и поставяне водосточни тръби на фасадите.
.................
Чл.3 (1).Забранява се :
...
9.Разлепването на афиши, обяви, некролози, реклами и други подобни материали извън специално определените за целта места.
| |
Тема
|
|
|
Автор | poни (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.08 17:19 |
|
смешко добре го цитираш,но къде Ви е контролът ааааааааааааааааа?
| |
Тема
|
[re: poни]
|
|
Публикувано | 04.06.08 20:05 |
|
А`ве чудих се какво ми е, а то, че съм глЪм...
Рони, първо ми прочетете постингите, а после МИ говорете къди МИ е контрола. Нямам допирни точки с Община Елхово, но на разумен въпрос, отговарям разумно, макар че, ...не ми е работа, а такива като Вас, които предпочитат да питат, нека си питат. Това, че имате интернет, означава, че сте интелигентни и можете да контактувате със света и да получавате нужната Ви информация. Надявам се, вече, по-малко да питате, а винаги да намирате решения, които да Ви удовлетворяват.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.06.08 21:52 |
|
Хубава наредба, някой да иска да се приеме??? Дано да сте я прочели цялата, че в общината никой не я е чел. Поредната недомислица в тази държавица. Толкова за нея дано се приеме само заглавието и до там, че около всяко дърво трябва да съборим къщите си за да има 5 метра отстояние...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|