|
Тема
|
Jalko
|
|
Автор | dark (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.03.04 19:38 |
|
Dosta se radvam 4e ne sam samo az koito e lud po tazi kniga oba4e sam malko razo4arovan za6toto mi se struva 4e vav tozi klub horata ne q vzimat mnogo na seriozno.I vse pak ako gre6a i nqkoi naistina razbira kolko stoinostna e tazi kniga i tq da mu vliqe taka kakto na men moje da mi pi6e.E-maila mi e call_to_god@abv.bg.
Zabele6ka: I takiva tapaci koito pi6at 4e sa razbrali otgovora na vaprosa i pi6at gluposti ot roda na tova na kolko godini e baba im ili ne6to ot sorta molq ne mi pi6ete a nai dobre hodete i se zastrelqite nqkade,i napravete usluga na horata okolo vas.
| |
|
take it easy, отговор естествено няма - тъпаците, които си наблюдавал ;) произхождат по пряка линия от Вогоните ;) ... и като рояк плъргедни пчели се опитват да кацнат и насерат навсякъде ;))
Тема
|
Re: Jalko
[re: dark]
|
|
Автор | @@ (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.04 01:56 |
|
Calling god is like talking to my self, dude.... I am crazy but not that much....
O4evidno ti si edinstvenija razbral knigata....6tom ja vzima6 tolkova na seriozno... Tova razbira se avtomati4no ozna4ava, 4e ni6to ne si razbral i samo si prikazva6...Njakoi ne6ta ne mogat i ne trjabva da se vzimat na seriozno.. Tova bi bilo obida za avtora.....
Taka 4e spoko, razpusni malko, nie otgovorat go znaem, vaprosa, vaprosa daj..... 
| |
Тема
|
Re: Jalko
[re: dark]
|
|
Автор |
MaPBuH (SWPM) |
Публикувано | 23.03.04 12:36 |
|
Не мога да се трая вече, токова съм тъп.
Отивам веднага да се гръмна (по възможно най-хуманния начин :)
--
Isn’t it good, norwegian wood?
| |
|
Изключи се от захранването...извади си батерията...Clear-ни си CMOS-а ... и си като новороден  
Усмихни се - утре ще е по-зле!!!
| |
Тема
|
Reset
[re: ArthurDent]
|
|
Автор | @@ (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.04 17:49 |
|
se pravi s hubavo piene i dobri prijateli naokolo.... Raboti bezotkazno... Sega se seti za razlikite mejdu 'studen'i 'topal'reset....
| |
|
А какви са разликите, че ми е любопитно?  
БЕЗ ПАНИКА
| |
|
Ami pri studen RESET ti pada 6altera... Ni6to ne pomni6... Njakoj ot IT ( ne ot ET, please!) da me korigira, ako gre6a.....
| |
|
Enlighten me, O Illustrious One!
Аз си мисля, че разбирам стойността на тази книга, но не се осмелявам да коментирам, тръпнейки в очакване на божественото ти телефонно откровение.
Щом въпросът те вълнува, слез сред нас смъртните и коментирай. Форумите са за това, не за да си разносваш мейла :)
If I agreed with you we'd both be wrong.
| |
|
|
|
|