|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Уплътнение тоалетна чиния
|
|
Автор | ekara (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.07 16:03 |
|
В банята направихме на пода наклон, за да се стича водата към канала/около 1.5 см денивел./.
Сега трябва да сложим кенефа. Да ама като го нивелирам/кенефа/ от едната страна отдолу се получава около 1 см луфт, а от другата стъпва направо на пода. С уплътненията, дето ги продават не става, защото и те са с еднаква дебелина. Чудя се със силикон дали ще мога да го напълня и дали е издръжлив. Може пък да продават някъде скосена гума-в единия край да е към 1см, а в другия да излиза на 0-ла/дебелина/, пък аз да не знам?
Помагайте, моля!
| |
Тема
|
Re: Уплътнение тоалетна чиния
[re: ekara]
|
|
Автор |
Xoлдън (изморен кон) |
Публикувано | 02.08.07 16:11 |
|
Бе много крив сте направили пода.Със силикон няма да стане,понеже е много мек.Според мен с парчета гума с различна дебелина и замазано със силикон.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 03.08.07 08:37 |
|
1,5 на метър си ок бе. мойто е 1.... майсторът искаше да ми дига чинията...въх! изгоних го, залепих си я директно на плочките без изравняване и познайте дупетата изобщо усещат ли че има наклон
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (ентусиаст) |
Публикувано | 03.08.07 11:36 |
|
не може ли да се подложи нещо под т. чиния, да речем парченца от плочки или нещо от сорта?
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор | brada (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.07 20:06 |
|
ако ще го изравняваш му излей от пясък и цимент подложка с формата на кенефа дето стъпва на пода и малко по висока,да не е на нула,а горното ниво го нивелираш
| |
Тема
|
[re: brada]
|
|
Автор | ekara (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.08.07 18:39 |
|
Върху плочките?
| |
Тема
|
|
|
Автор | p.p.i (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 15:43 |
|
Аз всичките чиний ги лепя с бял цимент.Слагам голяма топка гъст бял цимент върху плочките и внимателно поставям чинията. С нивела проверявам къде колко да натискам за да е нивелиран. Ако се налага подлагам клечки за да задържа чинията докато втвърди малко цимента. Цимента трябва да е много за да запълни кухината на чинията (поне 2-3кг )
| |
Тема
|
[re: p.p.i]
|
|
Автор | vacho57 (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.07 15:10 |
|
Залепването става с бял цемент а може и със сиф. Желателно е после цемента да се намаже със силикон защото цемента е порозен и поема от капнали урина и др.и след време започва да мирише.
| |
Тема
|
[re: vacho57]
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 17.08.07 17:08 |
|
кога ше се модернизирате
плочките се редят по пода, каналското се заработва, чинията се слага, очертава се, дъното и се намазва с подходящ за мокри помещения силикон, монтира се на мястото, стяга се с болтовете и нам-си-колко-си часа (според силикона) не се сяда на нея (може да се пикае и да се пуска вода)
това е
бързо чисто сухо
лесно за демонтаж
аман от топки кал
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
naci (нефашиста) |
Публикувано | 18.08.07 11:47 |
|
Ами ако има 2 см. разлика както е в случая,да речем, какъв точно силикон ще сложиме?
Знай си границата на тъпотата
| |
Тема
|
[re: naci]
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 18.08.07 12:48 |
|
човекът писа 1.5см
което за тоалетната чиния е 5-6мм
и си го лепим директно без подлагане
ако на самата чиния някой има 2см денивелация.......мисля си че е все едно и с тухли може да подлага. тотално е осрана визията и нищо няма да пречи
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|