Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:02 12.08.26 
Филмови
   >> Сериали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За приятел?!...нови  
Автор damita (michaelized)
Публикувано06.05.04 18:02

Ако можехте да избирате някой от тях да ви е приятел в живота на кого щяхте да се спрете? Аз бих искала Моника за приятелка. Мисля, че ще се забавлявам искрено с нея и ужасно много ще я бъзикам за маниите й :) Освен това, тя е тази на която всички се опират, тя е силната... Хубаво е да имаш някого на когото да разчиташ...

Тема Джоуи!!!нови [re: damita]  
Автор Shanya (sunshine)
Публикувано06.05.04 19:29

може да загрява малко бавничко, но сърцето му е голямо!

Тема Re: За приятел?!...нови [re: damita]  
Автор .Lady. (defender)
Публикувано09.05.04 16:15

Точно онзи ден си мислех колко е гот Моника да ти е френд и съкафезник
Готви, чисти, винаги всичко е подредено! Кеф

Тема Моника [re: .Lady.]  
Автор ALiAS^[m] (Jolie fan)
Публикувано09.05.04 20:25

Определено Моника. Тя е най-свястна (е, баш свястна едва ли) и най-всеотдайна. Както каза .Lady. с нея винаги ще ти е чистичко
А и по метода на изключването определено остава Моника:
- Рейчъл е с огромно самочувствие
- Джоуи е досадно тъп
- Рос от време на време лази по нервите с неговите динозаври
- Фийби е уж добра приятелка, но ако не й отърва би те зарязала.
- Чандлър. Най-много се двоумих между Чандлър и Моника. Но избрах Моника, защото понякога шегите му са много грубички. Но иначе Чандлър ме кефи.

Тема Re: Мониканови [re: ALiAS^[m]]  
Автор damita (michaelized)
Публикувано09.05.04 22:43

Как ще си я разделим Моника сега?!

Тема Re: Мониканови [re: damita]  
Автор lady oscar (lubopitka)
Публикувано10.05.04 14:43

моника е симпатяга, обаче е доста голям перфекционист и на мен честно ще ми е доста трудно все да и оправдам очакванията...аз така като се замисля, бих си избрала чандлър или джоуи. чандлър заради великолепното му чувство за само-хумор, пък джоуи, щото е с най-гоооолямо сърце и по някакъв миличък начин наивен, иде ти да гушнеш

"The more I love you, the more blind I become to you. Ah, Oscar...Oscar!"

Автор пeтльo (камионетка)
Публикувано11.05.04 22:18

Моника - за гадже
Чандлър - заради супер шегите му... просто ме кефи.
Ама не бих отказал и да бъда вместо Рос(щото останалите момчета ги искам да ме разсмиват), ама не ща да се докосвам до Рейч щото е ТЪПА и ме дразни

Автор carry_m (brave)
Публикувано26.07.04 15:58

E като си помисля и в първия момент си казвам определено Джо- много е сладък, малко е тъпичък, но това му е чарът....като се замисля обаче и Рос и Чандлър не са за изхвърляне никак даже много ясно.....а все пак ми трябва и жена приятелка нали и аз съм такава, а между трите сладурани не мога да направя избор ....и изведнъж стигам до извода, че искам всичките да са ми приятели, защото са просто супер и защото "Приятели" е най-великият сериал на всички времена

“Ще му направя предложение, на което няма да може да откаже”

Тема Re: Мисля че Джоуи е идеалният вариантнови [re: damita]  
Автор Бopoмиp (Тил Линдеман)
Публикувано09.08.04 06:48

Такъв човек много бих искал да познавам наистина.

АвторLory (Нерегистриран)
Публикувано14.08.04 19:34

От една страна за Моника, защото винаги можеш да разчиташ на нея.Сигурна е и стабилна.Но пък не мисля ,че е много забавна,дори понякога е малко истерична.
Фиби определено може да се забавлява,може би защото няма никакви задръжки и претенций,но от друга страна не е много умна...
Харесвам Рейчъл тя е забавна ,но предполагам че бързо ще ми омръзне-тя винаги има проблеми в службата или с мъжете и всички от компанията трябва да работят за тяхното разрешаване...

Остават момчетата.В действително се разбирам повече с тях.Може би ще избера Чандлър..а може и Джой ,но със сигурност знам ,че няма да е Рос,защото не го понасям

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.