Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:39 17.07.25 
Филмови
   >> Сериали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ok 9/1 - за който иска да разбере :)нови  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано27.09.02 17:39

Предварително се извинявам, че едва ли ще го разкажа толкова подробно и смешно, колкото беше. Първо все още ми се спи, второ нямам време да мисля как звучат по-смешно определени лафове на български. ОК хайде стига отклонения. Разказвам.

Така в серийката имаше 2 основни линии - продължение от предишната - Предложението на Джоуи и Моника и Чандлър правят бебе.

Та така значи Рейчъл каза "YES" и си подаде ръката, за да получи пръстена и хоп разбира се точно тогава влезе Рос, носещ цветя. Джоуи взе да пелтечи, че той бил повече човек, който носи бонбони, а не цветя. Рос каза, че иска да говори с Рейчъл и помоли Джоуи да излезе, но Джоуи отказа, Рос го изгледа и тъкмо в този момент влязоха в стаята всички останали + бащата на Рос и Моника, дошъл да види внучката.
Рос каза на Рейчъл :
Аз трябва да говоря за нещо с теб,
Рейчъл каза:
И аз имам нещо да споделям,
в същият момент Джоуи се обади :
Аз трябва да говоря с теб... (посочи Рос) и ...с теб (посочи Рейчъл).
Фиби да не остане по-назад към Моника & Чандлър
Аз трябва да говоря с вас
Моника: Защо?
Фиби: За да разбера дали вие знаете за какво става дума!

След това всички без Рейчъл отидоха да гледат бебето в детското отделение през прозореца. Там бащата на Рос и Моника, направи малък гаф, като въздъхна:
Моето първо внуче!
Рос го изгледа страшно:Ами Бен?
Джак: Имах предвид внучка

Фиби пита Рос:
Е как е - говори ли с Рейчъл? (нали в предната серия още го навиваше да се жени за Рейчъл)
Рос: ами не - нали всички вие влязохте - как да го направя пред вас?
Фиби: а може да се пипаш пред нас...
Рос: кога съм се пипал пред вас?
Фиби: докато спеше във фойето- арменското семейство гледаше теб, а не телевизора. Оу, забравих да си взема играта от тях и напуска

В този момент Джоуи извика Чандлър и му каза какво е станало. Диалогът им бе много забавен.
Джоуи: Пич, направих нещо ужасно
Чандлър: О, това беше ти? Аз си мислех, че е Джак
(явно Джак се е облекчил публично)
Джоуи: Аз?! Не Джак беше, разбира се, за друго става въпрос
Чандлър гледа въпросително
Джоуи :Рейчъл си мисли, че е сгодена за мен
Чандлър: Как е възможно това?
Джоуи: Ами аз някак си й предложих
После му обясни за пръстена и как бил коленичил и Рейчъл се заблудила. Чандлър го посъветва да иде да каже на Рейчъл преди Рос да е разбрал, защото Рос много обича да предлага брак Джоуи хукна при Рейчъл.

Моника приближава Чандлър в гръб, след като Джоуи си тръгна и му казва:
Нека си направим бебе. Мисля, че онази стая е все още свободна и трябва да удовим шансовете си
Чандлър:Разбира се скъпа, но за да стане бебе, трябва да си пред, а не зас мен. Само че аз съм толкова уморен вече! Все пак отидоха да правят бебе.

Прозореца пред бебешкото отделение - останали са само Рос и Джак. Джак гледа в умиление бебетата. Рос му прави забележка за невъздържаните истории и му казва да иде на доктор. Джак заявава, че е готов с часове да седи и да гледа внучката си. Рос поглежда накъде всъщност гледа Джак - премества му главата в правилна посока и отива да говори с Рейчъл

Стаята на Рейчъл. Тя е станала, отишла до стола, където беше оставил Джоуи пръстена (нали не можа да й го сложи) изважда пръстена, възкликва и го слага на пръста си. Влиза Фиби. Рейчъл и казва, че е сгодена, без да каже за кого. В този момент влизат един след друг Джоуи и Рос, виждайки Фиби се отказват и си тръгват.
Рейчъл и Фиби продължават да си говорят:
Фиби:
Ех твоят годеник току-що си тръгна (разбира се тя има предвид Рос)
Рейчъл:
О, да разбира се моят годеник. Не мога да повярвам още, че съм сгодена.
Фиби: Че аз го нaвих. Всички са много щастливи за вас
Рейчъл:даже и Рос?
Фиби: разбира се той най-много се радва
Рейчъл прави озадачена физономия
Фиби: о моля те не ме карай да те убеждавам и теб!

Рос и Джоуи са излезли в коридора и виждат Джак да слухти пред една врата.
Джак: тук правят секс
Рос: Татко! и поглежда Джоуи
Джоуи:не ме гледай мен - аз съм тук, а не там!
Джак : хайде да погледнем.
Рос: не няма!
Джоуи: ама защо
Двамата с Рос отминават, Джак остава и...отваря вратата и разбира се отвътре се чува
Hallo sir, I guess you know Monica

Фиби приближава Рос и го поздравява:
Не исках да ти честитя пред Джоуи
Рос: Моля те, Фиби, имай му повече доверие - той много добре знае, че ние с Рейчъл имаме бебе
Фиби: аз ти честитя годежа ти с Рейчъл
Рос: ние не сме сгодени
Фиби: как така не сте? Тя каза, че сте.
Рос хуква да пита Рейчъл, Фиби идва с него - влизат и виждат спящата Рейчъл с пръстена на ръката - Рос не вярва на очите си, но излизат в коридора, без да я събудят, за да продължат разговора.
Фиби: Ето пак лъжеш. Както когаот твърдеше, че си доктор!
Рос я поглежда кръвнишки:
Фиби, аз съм ДОКТОР
Разговорът им е много забавен тук, но не мога да го преведа дословно.
В края на него Рос остава с убеждението, че е предложил на Рейчъл по някое време без да помни.

Моника и Чандлър в стаята, където са правели секс:
Моника:
Баща ми пропусна всичките ми концерти в училище, но това не прпусна!
Чандлър:
хайде, пъхай гащите си в джоба и да ходим при него...

Моника, Чандлър и Джак. Чандлър и Моника гледат гузно, но изплюват камъчето, че правели бебе. Джак много ентусиазиран започеа да им дава съвети как точно да го направят. Казва:
влизайте там обратно, аз ще пазя отвън!

Стаята на Рейчъл. Влиза Моника. Рейчъл й признава, че е сгодена за Джоуи - Моника реагира :
как можа, нали току-що роди бебе на Рос!
Вижда годежния пръстен и ахва:
по-голям е от моя!

В този момент влзиа Джоуи и казва, че иска да говори с Рейчъл. Моника излиза, Джоуи започва, но влиза сестрата и носи Емма - Рейчъл трябва да кърми. Вади си гърдата, Джоуи просто беше велик тогава - такива физиономии правеше и такива коментари, защотот бебето не искаше да суче и Рейчъл се вайкаше. Джоуи не издържа и излезе с думите:
Това бебе е лудо.

В коридора (пред стаята, където Моника и Чандлър правеха секс) се натъква на Чандлър, който го пита дали е казал на Рейчъл. Джоуи:
Не можах, защото тя си извади гърдата,
Чандлър гледа учудено:
Е ти нищо не й ли каза?
Джоуи:
ами то не се виждаше добре - главата на глупавото бебе закриваше всичко! А между другото, тук двама правеха секс преди малко и отминава...

Стаята на Рейчъл - влиза Рос. Разговорът им е много забавен. Рос се опитва да я убеди, че тя не е сгодена нито за него, нито за Джоуи, нито дори за Чандлър, Рейчъл му казва, че е сгодена за Джоуи, Рос си мисли, че бърка - въобще да си умреш от смях. В този момент влиза Джоуи и казва, че той не е предложил на Рейчъл и че е станала грешка, че Рос всъщност иска да предложи на РЕйчъл. Рос го изглежда кръвнишки - той не мисли да предложи брак, иска само да бъдат гаджета отново. Сестрата в този момент внася бебето да суче. Рос пита Джоуи защо не е казал на Рейчъл че се е объркала по-рано, Джоуи му обяснява как тя си извадила гурдите да кърми. Рос:
Ти си видял гърдите й?
Джоуи: (според мен лафа на епизода: Be cool, man, I'll tell you about that later!
Джоуи си тръгва, Рос и Рейчъл се разчустват, защото бебето суче този път и си приказват. Разбират се, че ще опитат отново, без да са сгодени. Изведнъж Рос се заглежда в пръстена и осъзнава, че Рейчъл е приела уж предложението на Джоуи и я поглежда учудено- пускат в този момент финалните надписи

След надписите. Джак чука дискретно на вратата на стаята, където Моника и Чандлър са правили секс и обяснява как говорил с доктор и това са брошурки, които описват най-правилните техники за забременяване. Пъхва ги под вратата и вижда как Моника и Чандлър минават зад гърба му. Много дискретно Джак почуква пак и си иска обратно листовките - връщат му ги - Край на епизода...

Това беше - малко се забавих, но докато напиша всичко. Ако кажете може от тук нататък по-кратко да разказвам, ако искате може и по-подробно

Поздрави на всички!

ПС Някой да го вълнува и ER ?

* Hate cannot drive out hate, only love can do that *

Тема Re: Ok 9/1 - за който иска да разбере :)нови [re: Shanya]  
Автор da witty isis (mafia girl)
Публикувано27.09.02 17:55

Yes :)
purva ti prochetoh prerazkazvaneto, naprowo da ne kazha goresht :)
da znaesh che mnogo dobre razkazvash s podrobnosti. na nqkoi mesta tochno si predstavqm kak sa stanali neshtata i si se smeq tuka pred PC-to :)))
ako mozhesh i po-podrobno da gi razkazvash vupreki che i taka e mn smeshno :)
uf, dano ross i rachel nai-nakraq se suberat i ross da razbere, che rachel pri samo zaradi vsichkite hormoni :)
chakam s neturpenie next week weche :)
shanya, mersi mersi mersi pak :)

i'm running, i'm running...
catch up with me life...

Автор бyбoлeчka ()
Публикувано27.09.02 18:24

Урааа, ураааа, супер, много хубавко
Страхотна серийка изглежда , нямам търпение и да я гледам :-))
Shanya, много мерси и дано да намираш време и за следващите така подробно да ни ги разказваш

П.п - da_witty_isis , аз май първа прочетох пък, на на , обаче съм на работа и имаше хора и затова отговарям по-късно ;-) ( всъщност може да сме чели едновременно )
Иии, ама ми е радостно........

Автор Olmek (параненормален)
Публикувано27.09.02 20:41

Направо си мисля,че си си водила бележки по време на филма.Много хора казват,а и аз така си мисля,че един филм никога не може да е толкова добър,колкото книгата ,по която е направен.Ми ние сега,един вин,четем "книгата".Дано по-скоро гледаме и филма.

Тема Re: Ok 9/1 - за който иска да разбере :)нови [re: Olmek]  
Авторlk (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 20:54

6 от мен! За виетнамския произход на майка му. Бъди търпелив, всичко с времето си!

Тема Re: Ok 9/1 - за който иска да разбере :)нови [re: Olmek]  
Авторlk (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 21:10

Много хора казват, че кучетата били верни и преданни до смърт, но аз не мисля така. Може би зависи от расата или цвета на козината, знам ли... Или от ритниците. Така както тя разказва, мога да си представя всичко и наистина е вълнуващо. Нямам търпение да гледам и филма.

Тема хе-хенови [re: Olmek]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано27.09.02 21:12

аз го записах и го гледах още веднъж да не би да пропусна нещо докато ви разкажа....

Тема Re: хе-хенови [re: Shanya]  
Автор damita (michaelized)
Публикувано28.09.02 02:47

Ах, аз уж щях само да надникна, но така се увлякох от разказа на Shanya, че изчетох цялата серия!!... Колко се радвам за Рос и Рейчъл! Дано не се объркат нещата пак... :) Макар че с този пръстен...
Shanya, хиляди благодарности за всеотдайността! :) Очаквам с нетърпение следващата серия... Май този сезон ще го изчетем целия преди да го гледаме!... :)

Тема днеснови [re: damita]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано28.09.02 02:53

четох следващата серия накратко- пак има някакви проблеми около Рос-Рейчъл-Джоуи, ама то няма да е интересно, ако разрешат всичко толкова бързо. Аз даже до последно си мислех вчера, че няма да стане ясно за предложението, ама все пак ми спестиха още една седмица в терзания

Автор Teди® (блясък)
Публикувано28.09.02 12:05

Mersi za strahotnoto razkazvane!..

"Два разума с едничка мисъл, две тупкащи в едно сърца"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.