|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ами....май край...засега поне :(   |  |  | Автор | бyбoлeчka () |  | Публикувано | 17.09.02 19:11 |  |  | 

Край, последната серийка мина
   Ама изобщо не ми хареса до къде са го клъцнали действието !
  Да де, то си е както трябва всъщност, ама ние колко много ще чакаме докато видим какво става....       Тъжно ми е направо...
 ама утеха е , че вечер ще си ги гледаме , макар и стари серийки, нали

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ами....май край...засега поне :(  [re: бyбoлeчka] |  |  | Автор | Olmek (параненормален) |  | Публикувано | 17.09.02 20:04 |  |  | 

Да бе,какъв беше тоя гаден отворен финал.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ами....май край...засега поне :(  [re: Olmek] |  |  | Автор | Shanya (слънчева) |  | Публикувано | 17.09.02 20:06 |  |  | 

досега не е имал край на сезон без да е гадно отворен и пълен с въпросителни
  . Няма да е интересно иначе  
 * Hate cannot drive out hate, only love can do that *

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ами....май край...засега поне :(  [re: Shanya] |  |  | Автор | бyбoлeчka () |  | Публикувано | 17.09.02 21:37 |  |  | 

e, da ama tuka dosega nyamashe pauzi mejdu sezonite...zatova ne sme usetili dali e krai ili ne m/u tyah...Sega shte chakame meseci i meseci...

|  |  |  
             |  |  | 

emi da, nie do sega nowite sezoni gi useshtahme samo po nowite nadpisi

i'm running, i'm running...
 catch up with me life...

|  |  |  
             |  |  | 

малко на търпение, я
  . Дано все пак да ги пуснат скоро, още повече като се знае, че е последен сезон- освен ако не ни сюпризират Коледно, че ще подпишат за още...

* Hate cannot drive out hate, only love can do that *

|  |  |  
             |  |  | 

дано, дано , дано да има още !!!
   все пак колко по-дълги сериали има...да не изостават и те

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: да се научите и вие  [re: бyбoлeчka] |  |  | Автор | damita (michaelized) |  | Публикувано | 18.09.02 01:01 |  |  | 

Тъжничко ми е! Толкова време ще мине преди да видим новите серии... А така бях свикнала с приятелчетата! Ще ми липсва развитието на събитията. Предполагам, че ще се изкуша да разбера какво става с Рейчъл, Джоуи и Рос. Shanya, май трябва да отворим една тема, където да казваш какво ново става всяка седмица. Който иска ще чете... Отивам да си подсмърчам тихо в някое ъгълче...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: да се научите и вие  [re: damita] |  |  | Автор | Olmek (параненормален) |  | Публикувано | 18.09.02 10:28 |  |  | 

Абсолютно!И аз съм любопитен.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: да се научите и вие  [re: Olmek] |  |  | Автор | Ron (маниак) |  | Публикувано | 18.09.02 12:08 |  |  | 

da naistina osobenno iskam da razbera dali opita monika i chandlar e bil ospe6en

срещали сме два пъти-
 в твоето минало
 и в моето бъдеще...

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |