Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:09 11.11.25 
Филмови
   >> Сериали
Всички теми * *Кратък преглед

Тема Извинявайте , някой знае ли  
Автор Oлra Пpaйд (коняр)
Публикувано20.01.02 01:40

къде може да се купи малък дог и на каква цена ?

Тема Re: Извинявайте , някой знае линови [re: Oлra Пpaйд]  
Авторarabela (Нерегистриран)
Публикувано22.01.02 22:44

zdraveite.Kakto vijdate i az tarsja dogche.Pisah ednovremenno v njakolko kluba,no javno sobstvenizite na dogove ne polzvat internet:-).
Osven online porachah na moja priatelka ot Balgaria da proveri po vestnicite za objavi za prodajbi na malki dogcheta.I snosti mi se obadi po telefona i mi kaza,che v momenta v Sofia samo ima 3ma ,koito predlagat bebeta dogcheta/2-4mesechni/.No az tai kato jiveja v chujbina ne popitah v koi vestnik e prochela objavite.Tja spomena nesto za HOBI,no ne sam sigurna.A za zenite :250-280leva.Az i porachah da otide i da vidi malkite/t.e samo 2mesecnite-zaradi mitnizite v chujbina/ i ako sa hubavi i dobre razviti da mi kupi edno.Taka che v kraja na sedmicata ste mi se obadi pak i togava ste ja popitam za telefon i v koi vestnik e vidjala objavite.
Vav Varna sasto ima(ili imashe pone do predi 5 godini/ strahotni dogove,no vse oste nikoi ne mi e pisal ot tam:-(
Kato naucha poveche ste Vi pisha pak-koi znae moje da si kupim sestri ili bratja ....

Uspeh v tarseneto

Тема Май сега не е времетонови [re: Oлra Пpaйд]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано23.01.02 04:03

Сигурно ще се появят през пролетта. Вече е много трудно с договете. Аз имам мъжки и е адски трудно да кандардисам някой с женски да ги съберем. Собствениците на женски не искат, защото е голяма одисея около раждането и отглеждането им. Те раждат по много и е страшно. А и гледането на дог е скъпо удоволствие - храна, витамини ... Да не те излъжка, ама може и да се окаже колкото на коня. Е, нямаш разходи за бокс и конегледач, но са бая средства. Разбира се, че се преживяването да го имаш не може да се измери с никакви пари, но имам предвид, че повечето хора просто не могат да си го позволят. Затова и развъждането им е позамряло. Когато от нашия имаше поколение, нали на мъжкия се полага по едно кученце - винаги сме ги подарявали и то пак трудно.

Тема Re: Май сега не е времетонови [re: Aз]  
Публикувано24.01.02 11:08

Prav si ,che v perioda noemvri-april e dosta trudno da se nameri malko dogche i prichinite sa dve:parvo trudnosti pri otglejdaneto na bebetata i vtoro malko hora tarsjat kuchence prez zimata.Ot 10godini gledame jenski dogove,v momenta pri moite roditeli e samo nai-makijat/veche 8god. mramoren dog/,drugiat ni dog-maika na tozi,umrja predi 1godina.Prez razete ni sa minali poveche ot 100kuchenca-ta te se razdat po 12-14,a nie tri pati poluchavahme po 15-16 malki.Chestno kazano otglejdaneto na bebetata ne e tolkova trudno:do 12-14 den njamash pochti nikakvi griji po malkite:maika im se griji izzjalo za tjah,tai kato sa mnogo samo sledish dali vsichki jadat.Za nashite bjahme napravili nesto kato kletka:110x150x80sm s mreja kojato vfigahme edna sled kato bebetata veche mojeha da hodjat.Taka ne gi tarsish iz zjalata staja i ne riskuvash da ne vidish njakoe ot tjah navreme i da go smachkash,a i v 110x150 ima dostatachno mjasto i sa maika im.Sled 13-14 den,v savisimost ot broja na kuchencata i tova kolko mleko ima maika im zapochvash da gi dohranvash i zahranvash s supichki,kashichki,sled 1viat mesec zapochvahme da im davame ot 1/2 tabletka kalzii dnevno/ot humanitarnata apteka.A sasto i po kapka vitamin D.Davash im veche da opitat i meso,voda da piat,suh hljab ....Sled kato navarsheha 2 meseca gi objavjavahme za prodajba.Znachi razhodite po otglejdaneto ne sa chak tolkova golemi:kalziat e stotinki v nashite apteki i e mnogo po efikasen ot kalziat v veterinarnite,vitamin D sasto ne e skap,za hrana po segashni zeni moje imash okolo 6-7leva dnevno za 14 malki,vestnici/pone nashite gi bjahme nauchili da se izhojdat na edno mjasto.Znaete che jivotnoto ne se izhojda tam kadeto spi,izpozvahme tova i ogradihme edna chast ot gletkata s tuhli.I taka oste kato proglednaha i mojeha veche da hodjat bez nikoi da im e kazal stavaha i otivaha da se izhojdat na zagradenoto mjasto-po lesno beshe da se poddarja higiena.A i tova se haresvashe na pochti vsichkite ni klienti-bebeto otiva s izgradeni navizi za higiena i edinstvenoto koetro tjabvashe te da pravjat e da mu zagradjat mjasto zastlano s vestnici,kadeto to da hodi.E njakoi ot klientite ni kato sa se obajdali sled vreme sa kazvali ,che tova ne im haresva-kolko vestnici trjabvalo da kupuvat,da smenjat...no po-lesno li steshe da im e da varvjat s parzal sled malkoto i da chistjat?.
Za vashiat majki dog:moje bi imate nestastieto da jiveete v grad,kadeto majkite sa poveche ot jenskite.Pri nas beshe pochti obratnoto:v grada imashe 8jenski i samo 5 majki,kato dva ot majkite vaobste ne bjaha hubavi-nerazviti,po-niski ot moite jenski.A vseki kato tarsi majki gleda da e hubav,taka se uvelichavat shansovete za hubavo pokolenie.Sled kato otroviha 2 ot tjah,se nalagashe da vodim jenskite v drugi gradove za zaplojdane.Kazvate che vi davat samo po edno bebe ot kuchiloto?Ne znam sasto,kato e prieto na vseki 5 bebeta ednoto da e za tatkoto.t.e pri sredno 12- 2-3 sa za nego.A za prodajbata im:znaete che horata iskat da vidjat maikata.I zatova nie pochti vinagi ostavjahme i malkite opredeleni za svatovete po kucheshka liniapri nas dokato gi prodadem,vapreki che chesto ni se e izkalo da se ottarvem ot pone 3-4 navednaj.A majkite dogove sa otlichni basti:spjat do malkite,ostavjat gi parvo te da se nahrjanjat,pochistva gi,igrae s tjah i gi pasi:ne naprazno kazvat,che po otnoshenie izglejdane na novorodenite majkiat samo deto ne moje da karmi malkite,inache po nisto ne otstapva na jenskata.Horata ne kupuvali dogove:mnogo omat jelanie,no chetat po klubovete,slushat ot sasedite che dogovete bili trudni za otglejdane i izdrajkata im bila mnogo skapa.Razbira se,che e ako vi marsi da mu gotvite/da otidete do klannica i da mu vsemete bjal drob,grakljani....kokali,ili da kupite ot magazina pateshki manshoni,krila....i da gi svarite+polovin hljab,ili dori edin.I v pribavka moje da mu davate i po malko suha kucheshka hrana.Hljab?sasto tjabva da davate /sega mislja che v Bg hljaba e njakade kam 50st / tolkova pari za hljab ot magazina,kato moje da otidete do njakoja furna ili hlebozavod i da vsemete brakuvan hljab-2pati po evtin???A sasto za kosinata im e mnogo dobre da poluchavat otvreme navreme i trizi-na nashite davahme po 1 vodna chasha na den i da znaete kakav laskav kosam imaha i kozinata im se sgasti.Kazvame na veterinarja ,a toi vjarnoe:da ste videli pleshiva krava,e kazvam mu ne sam,no i njamam vazmojnost v grada da srestam kravi.No kakto i da e.Znachi ako chovek se postarae malko i ne go marsi da gotvi moje s 30-40 leva da izhranva doga si.Za vitaminite:razbiraemo e jelanieto na vseki,koito si vseme malko kuchence,osobeno takiva sladurcheta kato dogchetata,da iska da im kupi nai-dobrite vitamini,ili po-dobrite.Otiva vav veterinarnata i tam e kato nai-dobriat klient-pita i kakvoto mu dadat plasta.Pone 2-3 meseca.Da no ako si napravjat truda da prochetat sastava na dvata vida kalzii ste se uverjat ,che nashiat e mnogo po dobar ot tozi za kucheta,i pone 3 pati po evtin.Spezialni vitamini ot veterinarnata.Sasto?Ta v nashite apteki ima dostatachno i kade kade po- evtini.Eto znachi i tam ne otivat tolkova mnogo pari.A i doga se nujdae ot pvechko vitamini do 1god. vazrast,posle veche po rjadko.A sega ima i vitamini na injekzii-slagash mu edna i 2-3 meseca njamash griji.Nie lichno ne sme gi izpolzvali-po-dobre da im davame hapcheta i da vijdash kakvo mu davash.
Zenata im:tai kato i az tarsja dogche za da go podarja na svekarvata za rojdenniat i den/ i taka da izpalnim neinata mechta edin den da ima kuchence ot poroda DOG,kojato za zajelenie tuk e trudno da realizira-edno 2mesecno dogche struva mejdu 7000 i 10000 leva,a ako ima kasmet roditelite mu da sa ppechelili njak. nagradi kam 15000./ me osvedomiha ,.che v momenta imalo malki po 250-280leva,koeto vse oste e ponosima zena,no kakvo da kajem ,che ot razvadnizite struvali dokam 600$.I taka hrata se samisljat dali dad datat tezi 300leva,nai-veche kato veche sa chuli kolko trudno se otglejda DOG-noja mi kajete koja edra poroda se otglejda po lesno-kato vsemem predvid i vazpriemchivost na kucheto.Doga e mnogo inteligentno kuche,otlichen priatel i pazach na vsichki v kasti-ot kotkata,dr. kuche,prez deteto do babata.
Lele mai prekalih s pisaneto.A iskah da napisha samo belejka

Тема Наистина,нови [re: arabela]  
АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано24.01.02 22:18

толкова подробни указания за отглеждане на дог, заслужават адмирации.
Едва ли точно мен трябва да убеждаваш във всички тези неща. Аз казвам, че хората са с такива нагласи и затова е много полезно това, което си написала. И все пак - може би, защото не живееш в България и не си напълно наясно с дереджето - гледането на дог не е по силите на много, много хора.
Аз лично /да не чува дявола/, ще гладувам, ако трябва, но от дога си няма да се откажа и мислех, че с всеки, който има дог е така. Уви, това беше, докато видях бездомен дог! Представяш ли си?!

Тема Re: Наистина,нови [re: A3]  
Публикувано25.01.02 10:31

i az ne moga da povjarvam,che ima bezdomen dog-za parvi pat chuvam i za stastie ne sam vijdala.Vsastnost samo vednaj-beshe izmarshavjal,mrasen...vsehme go pri nas i pusnahme objava za nameren dog-vednaga ni se obadiha i kolko bjaha statlivi ,che kucheto im e namereno,a i dushichkata beshe tolkova raodstna,che e otnovo pri stopanite si.
A za moite pisania-priemam admiraziite i chakam pone edno medalche ot sledvastite literaturni nagradi
Napisah go ne za da te ubejdavam,vseki koito ima dog e prejivjal edna chast ot tova,a koito ima jenski-vsichko,a za da mogat horata jelaesti da si kupjat kuchence da go prochetat i da razberat ,che njakoi ot predstavite im za porodata sa pogreshni i ne e chak tolkova trudno da se gleda dog.
A za doga koito si vidjal:koga e bilo tova i v koi grad,kakav na zvjat i pol?
Minalata godina otkradnaha edna na edin ot nashite dogove.Horata jivejat v Sofia,bjaha si kupili dog ot nas,i sled kato doga im rodi ostaviha edno malko za tjah:i izlizat na razhodka-dvete kucheta igrajat,podognvat nesto i malkoto ne se vrasta-samo maikata.Tarsjat go,ne go namirat-znachi otkradnato,ta to beshe oste glupavichko,5-6 mesechno. Cheren jenski dog.Zatova i pitam-moje koito go e vsel da mu e omraznalo jivotnoto i da go e pusnal....

Тема Re: Наистина,нови [re: arabela]  
АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано25.01.02 12:07

Беше преди 3-4 години, в София, в кв.Борово. Догът беше черен. Не искам да си спомням каква гледка беше. Не беше измършавял още, но на на физиономията му беше изписано страданието и объркването му. Не, не - не ми се говори за това!
А вашите женски в кой град са? Моят не става за тях, защото е сив, но просто да знам.

Автор siropino (антифашист)
Публикувано15.01.21 05:43

МОЯТ НЕО ПОДПИС ...

Подпис:

Автор siropino (антифашист)
Публикувано20.01.21 06:59

подпис:
Повторяю – повтарям и обяснявам:
Фен съм на Сър Доналд Тръмп, по убеждения съм привърженик на Републиканската партия на САЩ USA - повтарям и обяснявам:
Фен съм на Сър Доналд Тръмп, по убеждения съм привърженик на Републиканската партия на USA, което не означава, че всички демократи са гадове, нито означава, че всички републиканци са saints.
затова не ме смущава червеният цвят.
Adam died at Gotta
Germany so icon *red*got mi e* is not color.
I prefer
black and white.
*гот ми е*
The same key is for still alive people at Wikipedia - SS have plan for them sign
they have brown color*orange* but there it is only one tool orange
apropos
Sponsor of Formula 1...

And this principle is at Internet at all
10x for confirming my words, stay away!

*b*u make me blue now I only make things clear profi is stolen nickname of unregistered me - efir

krechetalo77 or krechi77

*
Letter is for you
I am free
*гот ми е*
Да, имах нерегистриран никнейм псевдоним профайлър на шега, защото ми хареса навремето сериала без да съм чела тъпите ви анализи.
Сега след вашите изпълнения вече не харесвам нито Никита, нито пък Хрушчов, нито неговата прословута “оттепель” и имам друго отношение към Сталин.
А вие петата колона непрекъснато хулите един гениален военачалник.
Не окултна пионка като Хитлер.
Послесловие и подпис:

убеден републиканец съм и най-вече не съм предател.
мразя лъжата и предателството.
Фишек.
всичко е лично.

четете темата и попивайте колко навити има да ви оправят.
аз съм само един преводач на крадена и разпродавана от вас класифицирана информация и държавни тайни на доста повече от 7 държави.
сигнал за ядрен тероризъм е подаден от мен на Интерпол още през 2012 година и вие все си въобразявате, че безпаметно паса трева.
Забавлявам се с тъпотата на доста слабоумни псевдомасони.
Минали сте покрай масоните...
Точка.
Танцувайте си вашата пан-е-в-ритм-я, не ми пречите.

Тъпунгерите от Фейсбук са си тъпунгери.

Сволочите те. Пшли все в баню! Просто далеч от мен, писна ми да въртя същата плоча. Размечтали ми се те глобално да станат суперагенти... Така се ставна то с черни очила и с походка на Нео. Спретнаха ми идиотите такъв живот, че дори прототипът на агент 007 би се гръмнал. Чш, алоу... Агентите ги разпознавам от километри. Убийците също. Стига сте тормозили криминалните. Те ме харесват. Те са по-свестни от вак с вашите тъпи морални ценности.
У лево!

Имате си работа с профайлър, за какъвто мечтае всяко разузнаване. Работил цял живот за оцеляването си, личното.
Като преводач фрийлансър. Сори нещастници.
Сега ще имам правото да пиша в блога си каквото пожелая.
Никой не ми е подарил тази свобода.
Марш от пътя ми, говедари прозди. Сатанисти и сектанти, фашаги.

клуб рецепти е баш за терористични и прочее каши.
за оооо... и т.н.

Тема Re: как се прави Панкейк? [re: ooooooo]

Автор titanik77 (*)

Публикувано 22.12.14 11:37

Автор titanik77 (*)

Публикувано 22.12.14 11:38

много грешиш, направо нагло

сега за вас ох и АХъ.

Това отворено писмо го пазехте като доказателство за лудост може би?
Албания сокаците видях как ваят с нож конете и плюскат конско месо с кров.
Това ви е за Косово инфо.
Да понаучите за съседите си колко са мили.

Red border video is nothing.
Бързичко изтрихте написах видеата.
МАСЛИНКИ БЪРЗО ИЛИ ХАПОВЕ.. not for me.
Allah is very angry.
Той ме опази да не полудея когато гледах Червената линия - филма за Сирия.
Споделям много лично преживяване.

Видеотеката ИДИЛи4на.

Честито!
[rl] https://www.facebook.com/photo/?fbid=258483529034895&set=pob.100046197481808[/url]

подпис:
Повторяю – повтарям и обяснявам:
Фен съм на Сър Доналд Тръмп, по убеждения съм привърженик на Републиканската партия на САЩ USA - повтарям и обяснявам:
Фен съм на Сър Доналд Тръмп, по убеждения съм привърженик на Републиканската партия на USA, което не означава, че всички демократи са гадове, нито означава, че всички републиканци са saints.
затова не ме смущава червеният цвят.
Adam died at Gotta
Germany so icon *red*got mi e* is not color.
I prefer
black and white.
*гот ми е*
The same key is for still alive people at Wikipedia - SS have plan for them sign
they have brown color*orange* but there it is only one tool orange
apropos
Sponsor of Formula 1...

And this principle is at Internet at all
10x for confirming my words, stay away!

*b*u make me blue now I only make things clear profi is stolen nickname of unregistered me - efir

krechetalo77 or krechi77

*
Letter is for you
I am free
*гот ми е*
Да, имах нерегистриран никнейм псевдоним профайлър на шега, защото ми хареса навремето сериала без да съм чела тъпите ви анализи.
Сега след вашите изпълнения вече не харесвам нито Никита, нито пък Хрушчов, нито неговата прословута “оттепель” и имам друго отношение към Сталин.
А вие петата колона непрекъснато хулите един гениален военачалник.
Не окултна пионка като Хитлер.
Послесловие и подпис:

убеден републиканец съм и най-вече не съм предател.
мразя лъжата и предателството.
Фишек.
всичко е лично.

четете темата и попивайте колко навити има да ви оправят.
аз съм само един преводач на крадена и разпродавана от вас класифицирана информация и държавни тайни на доста повече от 7 държави.
сигнал за ядрен тероризъм е подаден от мен на Интерпол още през 2012 година и вие все си въобразявате, че безпаметно паса трева.
Забавлявам се с тъпотата на доста слабоумни псевдомасони.
Минали сте покрай масоните...
Точка.
Танцувайте си вашата пан-е-в-ритм-я, не ми пречите.

Тъпунгерите от Фейсбук са си тъпунгери.
Сволочите те. Пшли все в баню! Просто далеч от мен, писна ми да въртя същата плоча. Размечтали ми се те глобално да станат суперагенти... Така се ставна то с черни очила и с походка на Нео. Спретнаха ми идиотите такъв живот, че дори прототипът на агент 007 би се гръмнал. Чш, алоу... Агентите ги разпознавам от километри. Убийците също. Стига сте тормозили криминалните. Те ме харесват. Те са по-свестни от вак с вашите тъпи морални ценности.
У лево!
Имате си работа с профайлър, за какъвто мечтае всяко разузнаване. Работил цял живот за оцеляването си, личното.
Като преводач фрийлансър. Сори нещастници.
Сега ще имам правото да пиша в блога си каквото пожелая.
Никой не ми е подарил тази свобода.
Марш от пътя ми, говедари прозди. Сатанисти и сектанти, фашаги.

клуб рецепти е баш за терористични и прочее каши.
за оооо... и т.н.

Автор titanik77 (*)

Публикувано 22.12.14 11:37

Автор titanik77 (*)

Публикувано 22.12.14 11:38

много грешиш, направо нагло

сега за вас ох и АХъ.

Това отворено писмо го пазехте като доказателство за лудост може би?
Албания сокаците видях как ваят с нож конете и плюскат конско месо с кров.
Това ви е за Косово инфо.
Да понаучите за съседите си колко са мили.

Red border video is nothing.
Бързичко изтрихте ведеата.

Видеотеката идилична.
Честито!
[rl] https://www.facebook.com/photo/?fbid=258483529034895&set=pob.100046197481808[/url]

Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.