|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Страхотна певица
|
|
Автор | real (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.07 17:37 |
|
Страхотна певица имате ейй. Незнам къде сте я крили досега, но аз такова нещо несъм чувал и виждал преди. Киборг ли е, грамофон ли е глътнала...? С тоя глас ще депресира всеки изпълнител. Вярвам че всички от региона ще я подкрепим.
| |
Тема
|
Re: Страхотна певица
[re: real]
|
|
Автор | www (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.07 11:01 |
|
Коя от трите имаш предвид?
| |
Тема
|
[re: www]
|
|
Публикувано | 12.04.07 16:15 |
|
Кремито - кояТе и трите са добри, ама туй малолетното като си отовори устата и кат термоядрен взрив е. Облъчва, заслепява и хипнотизира всички.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Simo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.07 23:20 |
|
според мен и да не спе4ели няма да е голама загуба. по-добре да се развива самостоятелно.
като се има предвид предните издания на ,, МІАкадения" другите 5 от предаването на слави дето вече никой не помни...и о6те някои които не си спомням, то и съдбата на тези финалисти сигурно няма да е по-различна. аз лично не бих съжалявал.
харесвах и 3-те. най много ми допада Кремена. наистина има талант и то голям. явно тази школа в добрич ,за която не бях чувал да сега върши нещо без да се шуми около нея. дано има успех момичето
| |
Тема
|
[re: Simo]
|
|
Публикувано | 13.04.07 02:20 |
|
Хванала се е на хорото трябва да го изиграе докрай и Добрич трябва да застане зад нея. Тя няма да стане известна заради МИ. Тя вече е известна.
Борете се за нея, всички ще помагаме. Повярвайте ми в момента и е много тежко.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.07 10:35 |
|
Кременчето е от мойта школа от възпитаниците на у-ще Кл. Охридски. Има още таланти, които всички познаваме: Преслава, Димана, Ал. Байчев и тн.....
Дори с Преслава, заедно учихме музикалните предмети :)
| |
|
Изкам да поздравя момичетата и аз ! Това е една от най-добрите музикални школи в България !
Нейн възпитаник бях и аз до преди 12 години , но сега се занимавам с неща във съвсем различна сфера и бизнес.
В тази връзка изкам да поздравя някой мои преподаватели и познати от тази школа тогава:
Юлияна Герасимова - тогава директор на училището
Емил Струнджев - мой преподавател по история на музиката, хармония, естрадно пеене и инструментознание.
Елвира Пастармаджиева - моя учителка по хорознание.
Светослав Петров - учителят ми по виолончело и челист в камерен оркестър Добрич
Мария Русева - учителката ми по солфеж
г-жа Захариева - преподавателката ми по пиано
и още много много талантливи музиканти педагози в школата изпускам в момента, но моля да ме извинят !
Пожелавам им да продължават все така да ограмотяват и да правят звезди в България !
Благодаря ви за хубавите времена и спомени тогава !
Поздрави !
К
Реалността е илюзия, предизвикана от липсата на алкохол.....
| |
|
И моите поздравления ! Аз съм голям почитател на Валентина ей като го лусне в действие този глас сърцето ми се толи . Браво браво голяма дарба има момичето , е не ми стана хубаво каго отпадна ама какво да се прави това е животът .Поздрави от Ямбол !
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 27.04.07 16:54 |
|
Ало, Добрич какво става? Ще печелите ли Айдъла или ще се ослушвате?
| |
Тема
|
|
|
Автор | balchikliichito (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.07 14:59 |
|
Mnogo dobra.Po princip mrazia dobrich i vsichko svarzano s nego,no momicheto izpia vchera edna pesen mnogo dobre puk i az za parvi pat ia gledam sigurno i predi dobre se e predstavila.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|