Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:48 02.01.25 
Градове
   >> Добрич
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Iadosan sam!нови  
Авторberlingo (Нерегистриран)
Публикувано01.04.07 20:43

http://news.balchik.info/index.php?option=com_content&task=view&id=1401&Itemid=2

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: berlingo]  
АвторMиpo (Нерегистриран)
Публикувано01.04.07 23:56

И защо?????? Ти чак сега ли разбра, че Балчик винаги ще е с Варна, не с Толбухин ????

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: Mиpo]  
Автор KillingTimeМодератор (V.I.P)
Публикувано02.04.07 09:08

След това най-после Добрич ще започне да се развива както трябва, без паразити по себе си.............

Реалността е илюзия, предизвикана от липсата на алкохол.....

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: KillingTime]  
АвторBerlingo (Нерегистриран)
Публикувано02.04.07 15:49

Taka e ,vreme e da se otarvem ot parazitite ,chudia se zashto oblastniat i kmeta si traiat .Ne te a nie triabva da napravim referendum da otidat kam Varna !

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: Berlingo]  
АвторHяkoй cи (Нерегистриран)
Публикувано02.04.07 16:42

И най-накрая реките от мед и масло от Варна ще потекат към Балчик.Ха-ха-ха-ха! Колко са жалки само. Смотаното им селско градче с амбициите да се сравнява с Варна и Добрич. СМОТАНЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Iadosan sam! [re: berlingo]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано02.04.07 17:25

На какво си ядосан? И защо се ядосваш?
То е ясно какво ще прочетеш в Балчиклийския форум.

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: aз]  
АвторMr G (Нерегистриран)
Публикувано02.04.07 18:11

Вие какво се възпалявате толокоз бе! Много ясно че северното черноморие е слабо развито.как иначе като няма плажна ивица а само камънаци и отвесни скали. Колкото и Цонко да се пъне плаж не може да направи. Просто природата е по-кофти за масов туризъм.
Но така се запазва по чиста и незастроена.

Тема Re: Iadosan sam!нови [re: berlingo]  
АвторBerlingo (Нерегистриран)
Публикувано03.04.07 00:44

A nie ne mojem li da im natriem nosa kato gi ostavim da minat kam Varnenska oblast da vidim dali neshto shte se promeni i dali sami niama da moliat da gi priemem obratno i togava nie shte reshavame dali si zaslujava i shte sme pobediteli;)Ne moje nie Dobrichlii da plashtame ludi pari za Balchik ,Kavarna i niakakvi si tam a nashiat grad da tane v mizeria

.Znaete li che samo za poslednite 3 godini okolo 80 miliona ot parite na Dobrichlii sa otishli za Balchik,Kavarna i okolnite sela ,samo za Balchik sumata e 9 miliona godishno.S tezi pari mojeshe da caftim ,a sega kakvo.Neka vsichki Dobrichlii se obedinim i pritisnem kmeta i oblastniat opravitel,neka Varna da plashta.S 9 miliona godishno
mojem da pomagame na rodilkite,invalidite,pensionerite ,da stroim bulevardi , a sega kakvo davame gi na niakakvi balchiklii.Da kajem STIGA!!!Cialata Dobrichka obshtestvenost,intelektualci,obshtestvenici triabva da se obedinim i da nastoiavame silno i nepokolebimo ,ako triabva shte stignem i do Prezidenta.Neka nashite maiki bashti i deca jiveiat dobre ,stiga sme plashtali za drugi .FORZA Dobrich,POBEDA!!!

Тема Re: Iadosan sam! [re: Berlingo]  
Авторberlingo (Нерегистриран)
Публикувано03.04.07 00:49

Predlagam vseki ot vas koito e saglasen da zaiavi dali bi uchastval v podpiska za da znaem kakav procent ot jitelite na Dobrich biha podkrepili iskaneto ni .Az lichno ne poznavam chovek ,koito shte e protiv.Podpiskata mojem da vrachim na Prezidentat na Republika Balgaria.

Тема Re: Iadosan sam! [re: berlingo]  
Автор._. (Нерегистриран)
Публикувано03.04.07 21:07

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.