|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Koledna ukras
|
|
Автор | nov (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.06 12:36 |
|
какво ще кажите за коледната украса?Доста парички е похарчила общината,но пък е хубаво!!
| |
Тема
|
Re: Koledna ukras
[re: nov]
|
|
Автор | njakoj.si (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.06 16:37 |
|
На мен ми харесва. А на децата ми още повече.
| |
|
Преди няколко дни бяхх във Варна - определено ми хареса украсата - много стилна!!!
А някой има ли снимана Добричката украса, че не можах да стигнна до града? Моля ви - покажете ми я!
| |
Тема
|
[re: BlondNigger]
|
|
Автор | kapi (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.06 17:06 |
|
Има я в сайта на Нова добруджанска, но на живо си е друго.
| |
Тема
|
[re: kapi]
|
|
Автор |
njakoj.si (изчезваща...) |
Публикувано | 09.12.06 21:02 |
|
На мен това ми е любимата "картинка":
Редактирано от njakoj.si на 09.12.06 21:03.
| |
|
Ех, че хубавооо!
| |
|
Такаааа, тъй като бях и във Варна и от два месеца гледам тук нашата украса мога да кажа, че ни най-малко сравнение не може да става между двете украси. В момента, в който стъпих на центъра на Варна не можах да си затворя устата 5 минути от ахкане, ихкане и други такива възклицания. Страшно красиво е направено и много оригинално, има дори имитация на фонтани, направена само от лампички. Има най-малко 4 големи много богато украсени елхи на центъра, дърветата по главната улица са направени като големи светещи топки ... И на фона на това нашата украса изглежда много бедна и е доста подобна на миналогодишната.
П.П. Не знам как се качват снимки тук, иначе бих сложила няколко, не много качествени, защото само телефона ми беше под ръка,ама пак се вижда колко е красиво.
| |
|
.
Ние ? Миналогодишни ? Къде е смисълът ? Ограничеността си остава дори и подплатена с паричие.
| |
Тема
|
Re: Ето.
[re: Zaples]
|
|
Автор | pre.sto (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 11:27 |
|
Ne mislja,4e e podhodja6to da sravnjavame Varna s Dobri4.Kakto ne moga da sravnjavam Berlin (naprimer) s Varna,za6toto Varna 6te e dosta skromna v sravnenie s edin bogato ukrasen nesmki grad.
Taka 4e ostavete horata na spokojstvie da se radvat na kolednata ukrasa v Dobri4 i neka ne davate sravnenija,za da ne stavate sme6ni v edin moment !!!
| |
|
Нека хората да си останат със спокойствието, да празнуват весело и да не стават смешни поне в собствените си очи. Нещо ми напомня това, ама не се сещам какво..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|