|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Рекламата по Нова Телевизия ме уби! |  |  | Автор | Smile (стара, ама нова) |  | Публикувано | 22.01.07 15:42 |  |  | 

особено:
 Любовен триъгълник.
 Семейна драма.
 И т'ва за Е5! На латино-сериал го обърнаха.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Рекламата по Нова Телевизия ме уби!  [re: Smile] |  |  | Автор | arachnoid (некадърентурист) |  | Публикувано | 22.01.07 17:50 |  |  | 

За бисерите в рекламите на филмите на Нова може да се каже, че им станаха толкова много, че вече биха могли да ги нижат на огърлици и да се мъчат да ги продават. Забелязала си не толкова "блестящ" пример....
 BTW, тъй като си добра с перото колкото Анакин с меча, мога ли пак да агитирам да напишеш нещо по темата SW, та дори и само читава реклама? :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Рекламата по Нова Телевизия ме уби!  [re: Smile] |  |  | Автор | arachnoid (некадърентурист) |  | Публикувано | 22.01.07 20:06 |  |  | 

''Любовен триъгълник.
 Семейна драма......
 ........всичко това, плюс крачещи канонерки...''

Малииии, нЕмам думи

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Рекламата по Нова Телевизия ме уби!  [re: Smile] |  |  | Автор | пeтльo (!Champions!) |  | Публикувано | 23.01.07 22:55 |  |  | 

според мен тоя, който измисля рекалмите на нова телевизия е, ако не гений, то поне супер смел и забавен пич. това е много по-интересно от "Неделя 22:15. Дали Дарт вейдър ще успее да привлече в тъмната страна Люк! Вижте в неделя" или нещо от тоя род, което биха направили бтв или анал1. а това, че рекламата е насочена и ще афектира основно феновете на стар уорс, които са доста докачливи на тема СУ, тва е грешката на пича.

|  |  |  
             |  |  | 

Точно си го нацелил, грешката на "пича" , че е объркал целевата аудитория. Ако тя беше Домакините и дедовците/бабките дето по цел ден гледат "дързост и грозота " , "Докато свят лайнува" ок. Но когато целевата аудитория са феновете на стар уорс, то тази реклама отблъсква

|  |  |  
             |  |  | 

целевата група не може да бъде феновете на СУ, най-малкото защото те са ги гледали вече 100 пъти - и на голям и на малък екран

с което не подкрепям рекламата - тъпа е да
 но пък от друга страна... има някаква...  има малко сапунени мехури в новите епизоди

|  |  |  
             |  |  | 

е не, бате, първо, че феновете на СУ знаят кога ще го дават филма, и нема да го изпуснат заради тъпата реклама, и второ де да знам, гледам монк и се разсейвам

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Рекламата по Нова Телевизия ме уби!  [re: пeтльo] |  |  | Автор | CarminaGreen (Jedi Knight) |  | Публикувано | 23.02.07 15:17 |  |  | 

надали някой фен въобще ще чака да гледа филмите по която и да е тв, прекъсвани от 15минутните им рекламни блокове в най-фаталните моменти /както се казваше в  animaniacs - we interrupt this program to increase the dramatic pressure - цитирам по памет...../

а пък рекламния бранш наистина .... майката на всеки артист, но признавам, че подхода на нтв е най-малкото забавен... ако гледаш отгоре на нещата
 гаден бизнес е, но все някой трябва да го работи

if only i'd thought of the right words...
 Редактирано от CarminaGreen на 23.02.07 15:18. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Рекламата по Нова Телевизия ме уби!  [re: Smile] |  |  | Автор | ladyMarian (Defender) |  | Публикувано | 12.01.08 21:10 |  |  | 

Е че то си е напълно верно, кво???

Струва ми се,чеДжорджОруел е схванал всичко погрешно.НеГолемия брат наблюдава нас.Ние го наблюдаваме

|  |  |  
             | 

| Тема |  Хм,
[re: Smile] |  |  | Автор | Smile (мълчалива) |  | Публикувано | 03.02.08 19:51 |  |  | 

интересно, че ги почват днес отново, а на реклама не попаднах. Добре, че ме светна един фен.
 Някой да е срещал реклама? Нещо интересно?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |