|
Тема
|
General Grievous
|
|
Автор |
[unknown] (незнаен) |
Публикувано | 21.03.06 22:51 |
|
Къде в Пловдив мога да го намеря като играчка?
Синът ми ме ме побърква за такава играчка! Става въпрос за качествено изпълнение, не за някой китайски боклук.
Благодаря!
| |
|
Прочетох статията зад линка в подписа ти. И ми стана едно тъжно.
На света няма човек с по-ниска здравна култура от българина, за съжаление. Почвам да си мисля, че няма смисъл от тази бяла престилка...
Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя
| |
|
И на мен ми стана тъжно като прочетох статията зад линка в подписа.
Врочем и аз се опитвам да намеря играчка на Грийвъс.Ама в цало пусто Хасково не мога да намеря.Впрочем месец след като мина премиерата на епизод III , навсякъде беше залято с разни играчки.
Та ми се струва че вече ще е малко по трудно да намериш итрачка.
Ама не се отказвай да търсиш
Life is easy with eyes closed.........
| |
|
Благодаря ви за отговорите.
Радвам се, че сте прочели статията. Наистина е тъжно положението в родното здравеопазване, но се радвам, че има хора разбиращи, че вината далеч не е само в лекарите.
| |
|
Наскоро прочетох една мисъл на Крайтън - От как здравната каса пое нещата в свои ръце, умните хора спряха да следват медицина и както казах в един друг клуб - ако знаех размера на цялата простотия когато тя почна да навлиза - щях да се откажа - бях само втори курс, имах време и не бях особено глупав... все още
Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя
| |
|
Еххх....,ако знаех, че 10г. след като съм завършил така ще стоят нещата- отдавна да съм емигрирал. Тъкмо бях започнал да се подготвям за кандидат- студентскине изпити и "дойде" "демокрацията" (С горчива ирония слагам двете думи в кавички).
Тогава баща ми (лекар пред пенсия) ми каза: "Сине, тъкмо ще завършваш когато прехода ще приключи!" Каза го с оптимизъм. Сега си давам сметка, че е бил много наивен!
Аз съм вече на 37г. Женен с две деца. За мен е късно да напусна БГ, но ти, ако имаш възможност- хич не му мисли! Където и да отидаш в Европа, трудът ти ще е стократно по-добре оценен!!!
Успех!!!
| |
Тема
|
Re: General Grievous
[re: cянkи]
|
|
Автор |
Waters (!Champions!) |
Публикувано | 29.03.06 13:32 |
|
бате, не го слушай, с кой ще играя цеес??
If I had my way I'd have all of you shot!
| |
|
Ако си от София виж в магазинчето за играчки в кино Арена.
| |
|
Човека казва че е от Пловдив,а ти викаш ако е от София.
Караи тъкмо ще улесниш някои други
Life is easy with eyes closed.........
| |
|
|
|
|