|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Разширената вселена
|
|
Автор |
Darth Sparhawk (Sith Lord) |
Публикувано | 13.09.05 22:25 |
|
Какво мислите за нея? Кефи ли ви или сте пуристи и държите само на филмите?
- сайт за фентъзи и фантастика
| |
|
Естествено че ме кефи. Има страшно интересни истории в нея. И не ме бърка ако има противоречия тук-там, стига да не са големи ... :>
| |
|
Мен ме кефи понякога, друг път ме дразни... На Уотсън и Зан книжките са много яки, Новия Джедайски Орден също, но някои комикси са ми малко абсурдни
Иначе идеята най ме кефи на Dark Empire, щото съм заклет фен на Палпи, ама изпълнението  
| |
|
Мен едва ли не,тя повече ме радва.Разбира се фен съм и на филмите(най-вече Е3),но именно разширената вселена прави Star Wars повече от филм,цяла една отделна галактика,за която има тонове информация,нещо от което да грабиш с пълни шепи,и както казва самия Лукас,"свят в който феновете да разказват своите истории".А като епоха ми стана любима Old Republic Era(The Golden Age of the Sith-Sith War),както и Крея/Трея(от Kotor2),чиито "учения" са по-дълбоки от тези на който и да е друг познат ми герой,бил сит или джедай.В някой аспекти ,за тъмната страна например,се разминава от оригиналната концепция на джорджи,но
SW отдавна е заживял отделен живот и излязла от контрола на създателя си

| |
|
Мен не ме кефи като противоречи с Лукас, но ме възхищава способността да създава нови и нови истории.
А любимия ми период извън филмите е войната с Южан Вонг.
| |
|
Ами да,тъпичко е да си противоричи,особено когато са намесени героите от филма и правят странни неща(Дарт Вейдър хвърля кълба от чиста енергия.хм?!...)...А ,малко ме е срам ,но за войната с Южан вонг знам доста малко.Като цяло епохата след смъртта на Палпатин ми е леко на заден план(въпреки,че Траун ме кефи)най-вече заради липсата на сити и,ъкхъм "смъртта на тъмната страна".Разбира се ако ми попадне книжка или нещо друго взимам без да се замислям.Всъщност тук в бг изобщо излизало ли е нещо свързано с вонгите,или само по нета може да се намери(няма значение комиски,книги и пр)??Искаааам! 
Who's scruffy lookin'
| |
|
Смъртта на Тъмната Страна? Палпатин се връща по-див отвсякога в комиксите Dark Empire, като дух се появява и Екзар Кун.
За Вонг още не са излизали неща у нас
| |
|
Ами точно тук виждаме разминаване във вижданията на Лукас,който твърди че тъмната страна (за разлика от светлата която е навсякъде)трябва да бъде концентирана на едно място и може да бъде унищожена(и това и става със смъртта на палпи)-и съответно разширената вселена където такова нещо няма !!
Who's scruffy lookin'
| |
|
Хмм, това съм го виждал само в supershadow.com - той целия е лъжлив.
| |
|
Явно съм се хванал на лъжата Както и да е...вяра да нямаш никому ей....
Who's scruffy lookin'
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|