|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
открих грешка във филма
|
|
Автор |
selski_tarikat (ентусиаст) |
Публикувано | 11.07.05 14:36 |
|
кой от вас е наблюдателен? Забеляzахте ли 4е има малка нето4ност във филма Е3. Когато негъра Уиндо иzби ме4а от ръката на Палпатин и тръгна срещу него, оня се дърпаше наzад, накрая иzглежда като 4е ли двамата са много блиzо един до друг. После дават как влиzа Анакин, поне 2 секунди е това, и от гледна то4ка на Анакин Уиндо е все още доста дале4е от Палпатин и даже прави няколко кра4ки към него....
| |
|
Еми докато са давали как влиза Анакин, Палпатин се е дръпнал още по-назад бе
| |
|
е погледни сцената, той Палпатин се беше zалепил по4ти до стената още преди да влеzе Анакин. Дове4ера вкъщи ще погледна пак де, ама при гледането на филма с такова впе4атление останах.
| |
|
Или пък Мейс се е дръпнал . По принцип не е хубаво да седиш близо да някой паднал, ако не го риташ .
| |
|
Ако не си знаел досега, сигурно ще се изненадаш по колко десетки (даже стотици) грешки има във ВСЕКИ ФИЛМ, не само в този. Обикновено се забелязват само най овевадните, при това от много малко хора. Затова режисжорите не си правят труда да ги коригират, въпреки че знаят за тях.
| |
Тема
|
Re: открих грешка във филма
[re: D.H.V.]
|
|
Автор |
Hell Spirit (самоунищожител) |
Публикувано | 12.07.05 13:20 |
|
С изключение на Star Wars - там за всяка грешка се намират достатъчно на брой писатели, които да й намерят оправдание с куп книги и комикси.
Друга грешка, която може да бъде видяна от всеки, е в Епизод 1, когато Анакин поставя окото на С3РО. В единия кадър го поставя с лявата ръка, а в следващия с дясната.
Но така и така съм тук, искам да спомена нещо любопитно от превода на ДВД-тата. Епизод 4, когато Люк и компания се справят със сканиращия екип и придружаващите го щурмоваци на Звездата на смъртта. Тогава един се обажда по радиото на един от щурмоваците. Обърнете внимание, че има несъответствие с номера на щурмовака, който имперският военен казва и този, който пише в субтитрите.
... I've still got your face painted on my heart
| |
|
..Това за оправданията с книгите и комиксите много ми хареса
Естественно е да има грешки във филма!!! Има ги във всеки филм,все пак се снимат по няколко дубала на сцена,така че при монтажа винаги има възможност за грешки. Стар Уорс си е велик филм и няма нужда от ревностна защита на "върли" фенове, за всяка една сценка!!! Един толкова ГОЛЯМ филм трябва да се гледа като цялостно въздействие,а не да се заравяме в дребни детайли....
Поне аз мисля така.
| |
|
Който седне да гледа който и да е филм с нагласата да намери нещо не на място..естествено, че ще го намери.
Хел Спирите а да ти кажа и аз имам някакви такива спомени...защо ли:Р
Но това не е нищо. Предпочитам 100 пъти повече да гледам филмите със субтитри от колкото озвучените....това е нещо нечовешко..Преди няколко дни гледах Е 4,5,6 именно в този вид...Но все пак е хубаво от време на време да се връщаш в спомените на първите междузвездни, които си гледал
| |
|
Я ги донеси тия записи, ако можеш. Ще спретнем егати якия купон.
... I've still got your face painted on my heart
| |
|
И аз това си го мислих, но не са мои...и без това обрах половината библиотека на хората, а сега и касетите да им взема...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|