|
Тема
|
Защо Оби Уан не си спомня в 4 епизод за R2D2?
|
|
Автор |
RlCHARD LONG (Space Cowboy) |
Публикувано | 04.06.05 05:24 |
|
Някой да ми каже - след като 3 епизода са заедно, след като R2D2 му спаси живота в 3та серия, защо Оби Уан не си спомня за него в следващия епизод? Старческа деменция?
| |
Тема
|
Re: Защо Оби Уан не си спомня в 4 епизод за R2D2?
[re: RlCHARD LONG]
|
|
Автор |
Gallandro (орк-меланхолик) |
Публикувано | 04.06.05 10:42 |
|
Я си спомни коя е първата реплика, която Оби казва на Р2Д2 на Татуин... единствената, която му казва без да ги слуша никой... "Здравей, малки приятелю!" . И как Р2Д2 му се доверява моментално и безрезервно .
| |
|
после имперските щурмоваци хващат Оби-Уан и му изтриват паметта!!!
Всъщност мисля, че истинската причина е, че когато е писал сценария на "Междузвездни войни" Лукас е нямал и идея за продължение на филма.
Всичко друго е натъкмистика.
А що се отнася до онова, което е написал Галандро...
Ха ха ха ха!
Тази реплика е по-скоро е жест на доброжелателност ;)
Все едно аз да срещна по улицата някое малко момченце или момиченце и да му се изкефя, да му кажа "Здравей, малки приятелю!"
Значи ли, че го познавам???
Понякога ще идвам в съня ти
като неканен и нечакан гостенин...
| |
|
Неква друга работа нямате ли си вместо да търсите кускури бе?!
Аман от вас.
Where is Padme? ... Is she safe? ... Is she all right? ...
| |
|
Неаме си....
"Работата" ни е да се забавляваме с филми а не да ги вземаме много насериозно, Lord Vader!
Това, виждам, те дразни...
Така, че...
"Тake your lightsaber.
Strike me down
and your journey to the Light side of the force
will be complete!
 !
You, and your son are now MINE!
Понякога ще идвам в съня ти
като неканен и нечакан гостенин...
| |
Тема
|
Re: Защо Оби Уан не си спомня в 4 епизод за R2D2?
[re: Gallandro]
|
|
Автор |
silll (power) |
Публикувано | 05.06.05 00:23 |
|
:)))..E не мисля ,че точно с това е искал да каже че го познава. няма никакъв смисъл да крие от Люк ,че познава Р2,при все ,че му разказва за баща му ! - колко добър приятел е бил,а да крие че познава р2?!? ..Никва логика не виждам в това..!
Най-вероятно е разминаване с новитв серии, НО КАКВО ОТ ТОВА?
То и в е6 Лея казва ,че си спомня ИСТИНСКАТА си майка ,цитирам:
" ...красива и много тъжна понякога..... " ,а в е3 Амидала умира при раждането,ама кво от това....
Такива разминавания са простени при дистанция от 22 год. 
| |
|
Така, я... ма мани ги хейтърите...
- сайт за фентъзи и фантастика
| |
|
"Не си спомням да съм имал дроид?!"
Което си е самата истина!
Такива модели от серията "R" има хиляди! Защо точно трябва да си спомня този! По същата логика би трябвало да помни R4!
Оби никога не е гледал на дроидите като нещо повече от... дроиди. Плюс това са минали толкова години, през които приоритета му е бил опазването на Люк, а не да си спомня разни роботчета.
Другото важно нещо е, че Лукас винаги е твърдял, че историята на филма е разказана през очите на двата дроида, така че тяхното присъствие е по-скоро иконично, отколкото натъкмистко!
Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural...
| |
|
|
|
|