|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
От где го взе ? Искам и аз.
[image][/image]
| |
Тема
|
Re: epizod 1 i 2 sa pylna boza.
[re: barry]
|
|
Автор |
mr.j (минаващ) |
Публикувано | 15.05.05 12:51 |
|
http://www.chefelf.com/starwars/ep2_1-10.php
| |
Тема
|
[re: mr.j]
|
|
Автор |
barry (минаващ) |
Публикувано | 25.05.05 20:48 |
|
Abe kakvi biaha tezi gluposti? I Epizod 3 ama e pylen bokluk. Niakakvi bezsmisleni efekti, pretrupani i nerazbiraemi. Posle strada6tiia ot astma robot, koito se zadyhva6e i dava6e. 4e i az Jedi go biaha trenirali. Kakva typotiia. I nakraia na vsi4kite gluposti nabyrzo se rodiha dezata i Anakin go napraviha lord Vader. Ima niama 3 minuti.
| |
Тема
|
АДСКИ СТЕ СМЕШНИ!!!
|
|
Автор |
Deerhunter (DreamIntruder) |
Публикувано | 25.05.05 22:46 |
|
Абе хора, какво ви става?
Това е просто един ФАНТАСТИЧЕН ФИЛМ!
ЗАЩО СЪДИТЕ ЗА НЕГО С РЕАЛНИ КАТЕГОРИИ?
КАКВОТО И ДА Е СТАНАЛО ВЪВ ФИЛМА СИ Е ПРОСТО ЗА НУЖДИТЕ НА СЮЖЕТА!
КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ , ЗНАЧЕНИЕ ИМА ВРЕМЕТО, РЕЛНОСТИТЕ С КОИТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА СИ ОБЯСНИТЕ НЯКОИ "ПРОПУСКИ" или "НЕТОЧНОСТИ"!?
Това е филм! Мислете за "ЕПИЗОД 3" като за ФАНТАСТИЧЕН ФИЛМ, а не като за пресъздадена реалност...
ПО ДЯВОЛИТЕ!
ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ИДИОТЩИНИ ТУК...
бил боза, такъв бил, онакъв бил...
Анакин бил такъв, Йода бил онакъв
Нищо повече от приказка! Зрелищна, завладяваща и запомняща се!
Понякога ще идвам в съня ти
като неканен и нечакан гостенин...
| |
|
Fantasti4en film - fantasti4en, no e film. Filmyt e hudojestveno presyzdavane na realnostta. Ne moje siujetyt i ideite da sa protivore4ivi. Hudojestvena izmislica da. No ne i alogizmi i nesyotvetstviia. Ne e tova fantastika, dragi mi spore6t Deerhunter. Za da sytvori6 ne6to triabva da si napregne6 uma i silite, a ne da bylva6 bokluci.
Edin fakt, na koito mi privle4e vnimanieto brat mi. Anakin kazva, 4e e dobre, 4e nai-setne sa go otzovali ot pokrainite na galaktikata. Po na4ina mu na izraziavane li4i, 4e e bil tam dosta vreme. I ozvednyj Padme mu kazva, 4e e bremenna. Iavno e otskoro, za6toto ne i li4i. Ta idva vyprosyt ot kogo e bremenna? iavno ne ot Anakin.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Yoda_ (Arthas) |
Публикувано | 02.06.05 22:13 |
|
И ти също. За мен епизод 1 и 2 са култови.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|