|
Тема
|
Star Wars Trilogy
|
|
Автор |
Mumko (Човек) |
Публикувано | 06.01.05 10:53 |
|
Здравейте, може ли някой да ми даде линк към някой магазин където да видя цените за трилогията (последната излязла)или ако знаете от къде мога да си я взема.
Митко
| |
Тема
|
Re: Star Wars Trilogy
[re: Mumko]
|
|
Автор |
Dyer (щурак) |
Публикувано | 06.01.05 16:07 |
|
Ето ти линк
... и все още трилогията може да се намери в `Александра Видео Шок` на кръстовището на бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий, мисля че я има и в `шока` на бул. Граф Игнатиев. Цената е 90 лв.
Знам, че цената е висока за нивото у нас, но няма да съжаляваш. DVD-тата са изключителни, перфектен образ и звук (върховно качество). Няма да ти изяждам повече от кефа ...
Едва ли ще познаеш кой съм или
какво искам да ти кажа,
Но все пак ще ти нося здраве ...Редактирано от Dyer на 06.01.05 16:09.
| |
Тема
|
[re: Dyer]
|
|
Автор |
Mumko (Човек) |
Публикувано | 07.01.05 01:20 |
|
Благодаря, аз исках да си ги взема от бг защото са с превод на бг а иначе и тук са по 45 евро, Странно нали ???
Митко
| |
Тема
|
[re: Mumko]
|
|
Автор |
Dyer (щурак) |
Публикувано | 07.01.05 02:14 |
|
Ми ... на мен това не ми се вижда странно, в цяла Европа средната цена е 45 евро, така че е невъзможно у нас цената да е по-ниска. Ако DVD-тата бяха български може би ... , но те са внос. А къде е това `тук`, ако не е тайна де. Съжалявам, че у нас все още не са издадени Епизод 1 и 2 на DVD. Успях да си ги взема, но ако излезнат и тук пак бих си ги купил - тръпката е неповторима. DVD-то на `Невидима заплаха` е страхотно, филма е с няколко добавени сцени махнати при монтажа на кино изданието, а бонус диска е просто супер - к`во да искаш повече.
Едва ли ще познаеш кой съм или
какво искам да ти кажа,
Но все пак ще ти нося здраве ...Редактирано от Dyer на 07.01.05 02:15.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mumko (Човек) |
Публикувано | 22.01.05 10:10 |
|
Здравейте, аз вече си ги взех от България и се наслаждаваме със сина ми хехехе. Въпроса беше че ги исках с превод на Български, иначе цената е една и съща което наистина е странно. Аз съм във Белгия.
Много са добри двд тата.
Митко
| |
|
Честито, Митко.
Наистина ДВД-тата са добри. Чудесно са изчистили образа. Началната сцена на Е4, когато я гледах от ДВД-то за пръв път, направо ме порази. Страхотно качество, сякаш за пръв път гледам Междузвездни Войни.
For I am the Bringer of War
I am The Bearer Of The Black Sword
| |
|
Абсолютно особенно като гледах бонус диска и разликата е невероятна с оригинала. Много се кефим със сина...
Митко
| |
Тема
|
|
|
Автор |
newline (непознат
) |
Публикувано | 23.01.05 21:51 |
|
Някой има ли идея дали и кога ще излязат в България " Невидима заплаха " и "Клонираните атакуват " на ДиВиДи ?
| |
|
|
|
|