|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Една готина снимка от Демерцела
|
|
Автор |
Meдapko (сънчо) |
Публикувано | 05.05.02 17:03 |
|
Демерцела ми заръча да постна тази снимка от негово име тук, за да не го забравите. Само че така като гледам вие по-скоро сте забравили целия клуб като цяло. Няма ги Хенди Куай Гон-а, Гоа-та, Влади и Еър Форса, Мейс, Мариана и Доротеа, СС, въобще никой няма!
Само Члена се сеща от време на време. Добре, че са новите момчета, та да има кой да поства.
Както и да е ето я снимката:
първо като линк
после и самата нея
| |
|
тоз Димерсел станал имперски папарак гледам :)
I`m the Angel of Death and your name is on my list.Come with me
| |
Тема
|
Re: Една готина снимка от Демерцела
[re: Meдapko]
|
|
Автор |
Air Force (an air of pride) |
Публикувано | 06.05.02 12:12 |
|
Хехехехееех, пикльовци!
Най-добрият не винаги печели!
| |
|
HRISTOS VOSKRESE!!!
Snimkata mi haresa mnogo
| |
Тема
|
Строй се преброй се
[re: Meдapko]
|
|
Автор |
ss (минаващ) |
Публикувано | 07.05.02 09:39 |
|
Тука съм бе Бях мръднал малко за празниците ама съм на линия вече .
| |
|
Това да не би да е в кенефа на "Ботуша" ?
Колкото до присъсътвието, тук съм си, никъде не мърдам и редовно чета, но при толкова много фенове, напоследък не смея да се изкажа
To the days of Avalon
Where magic rules as king
| |
|
СУПЕР :)
Ей с'а отивам да я постна на един тъпак от клуб кино ,дето се заяжда с еп.1
| |
|
..."кино критик" Сена ли гооврим?
Видях го. К'во да правим, всеки напоследък се мисли за по-голям кинаджия от Лукас.
| |
|
Въпреки ,че с него по можеш се разбра ,докато има един ПЪЛЕН селянин SEAL ,който освен ,че е тъп ,а е и нахален. С него се спречкахме за Lord of the rings" ,доста груби изказвания имаше - бях побеснял. Та чак се наложи Крис да заключи темата. Но както виждам и ти си попаднал на него - добре се справяш засега ,обаче тряа ти кажа ,че няма никакъв смисъл - само ще си скъсаш нервите!
SEAL за втори път пуска тема от сорта на "КАК МРАЗЯ ЕП.1" аз един се впуснах да му обяснявам разни работи ,ама ефект-никакъв. Затова и сега си трая ,щот няма смисъл.
Но ако играта загрубее обещавам да се включа активно и да видим кон боб яде ли ? /респективно/ ТонТон от зоб пълнее ли ?
| |
Тема
|
Ами тоя е определено д*бил, ама...
[re: J_Council]
|
|
Автор |
Meдapko (сънчо) |
Публикувано | 07.05.02 19:58 |
|
...не знае с кого се е хванал на хорото. Освен това много се кефя да мачкам разни кухарковци, а те да не се усещат. Тръгнал да ми говори за гравитация и SW и че не било логично! Малеее! Тоя наистина е страшно...
Наистина засега го удържам, пък и само, ако дойденякой допълнително ще ми се наложи да викам подкрепа. Което не значи, че не може да му теглеш и ти една интелектуална...
Редактирано от Meдapko на 07.05.02 19:58.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|