|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ЙЕСССССССССССССС!
|
|
Автор |
red_fire (завинаги червен) |
Публикувано | 20.10.12 18:09 |
|
БРАВО МОМЧЕТА!
БРАВО СТОЙЧО!
ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ ТОТАЛНА ХЕГЕМОНИЯ!
АКО ТОВА СЪЩЕСТВО ПРИСО СЕ БЕШЕ НАУЧИЛ ПО-ДОБРЕ ДА ИГРАE ТАЯ ИГРА С ПАСОВЕТЕ И УДАРИТЕ, ГОВЕДОТО ОТИВАШЕ НА СЕРИОЗЕН БРОЙ ГОЛОВЕ!
А, И НЕЩО КАТО _ _ _ ЗА ПЛЮВАЛНИЦИТЕ ПО СТОЙЧО!
Мога да кажа неща, които са ми направили впечатление относно някои поведения на някои играчи, и които сега не е добре да споменавам, за да не намаляваме радостта от победата.
31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 97г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!
| |
|
честита победа на всички! наздраве
за първи път гледам ЦСКА този сезон и очаквах доста по-слабо представяне.
Това което ме изненада най-много е Стойчо. Всички знаем колко страхливо подхождаше преди в дербитата - този път нищо подобно. Загърби схмеата с двама дефанзивни полузащитници, които да изнасят топката и започна да играе с дълги подавания по крилата. Намери ролята на Тошко Янчев!! По време на мача просто изчезна, както и шансовете на говедата да атакуват през средата. Когато Тошко знае че е изолиран и когато приеме ролята си на човек, който гледа играта от горе и трябва да е на определено място в определен момент само за да не се случи пас в центъра на противника, говедата остават напълно изолирани.
Карачанаков е толкова талантлив, че някой трябва да му бие шамари по цял ден, за да се осъзнае че се държи като лайно и само си съсипва бъдещето.
За мен играч на мача беше Лукас Саша, момчето изнасяше топки, пресираше, покриваше огромна зона. Много черна работа свърши. Говедата - супер жалки за пореден път. Два паса цял мач към прехваления си нападател.
След мача слушах коментари за съдията от страна на ЦСКА. Можеше да вдигне един картон повече за лефски сигурно, но не мисля че изобщо можеше да се говори за претенции.
Абе като цяло имаше битка, стана мач, бореха се и искаха да бият повече. От друга страна ако им беше влезнало първото положение нещата можеше да се обърнат.
Присо как не я подаде оная топка просто не знам. Ако беше свършил 1-1 тоя мач щях да го сънувам това положение.
| |
Тема
|
Re: ЙЕСССССССССССССС!
[re: red_fire]
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 20.10.12 19:13 |
|
Честита победа!
Стойчо заслужава похвали днес!Излезе офанзивно и така изненада повечето хора но нека не се заблуждава - съперник му беше Ил.Ил. който си е луузър отвсякъде.Все пак адмирации за смелостта на Стойчо!!!
Мишо Венков днес беше най-добрия според мен.Не е истина колко хитър и интелигентен футболист е тоя,личи си че си има опит човека.
Можехме да бием и с 2/3-0 но Присо и завършващите пасове ни лишиха.
От тук нататък работа и само работа.Нека не се главозамайваме от едно спечелено дерби с/у посредствени подуенци :)
| |
|
сега се връщам от стадиона
| |
|
+1
| |
|
Честито и от мен. Аз бях един от хората, които са критикували Стойчо, но днес копче не може да му се каже. Което не значи, че не си държа на мнението като цяло. За днешния мач обаче - голямо браво, което си е вярно си е вярно - Младенов надигра Илиев тотално и трябваше една тройка да свети на таблото срещу името на ЦСКА, но с такъв като Присо няма как.
| |
|
Какво доживях да видя! Тройчо да изглежда като невероятен стратег в сравнение със селския Илиянчо от Варна. Единственото хубаво от мача е,че бетонирахме Тройчо до края на сезона =) а за контузията на Карачанаков се извинявам от името на всички левскари.
Редактирано от MrN на 21.10.12 20:12.
| |
|
Ебахти "симуланта - 9 месеца няма да играе?
| |
|
| |
|
Имам предвид симулацията му с комичното падане малко преди да се контузи, за която получи и жълт картон. На миналото дерби по същия тоя смешен начин просеше дузпа и тогава не му мина номера, но Тройчо още говори за недадени две дузпи за вас =)
Е, като дърпаш Дявола за опашката рано или късно тва се случва, за тва казвам,че си заслужи контузията!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|