|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
8 лв билет за сектор Г на есен
|
|
Автор |
tonzosjustice () |
Публикувано | 03.07.12 16:36 |
|
Пак изпушиха.....яко
| |
Тема
|
Re: 8 лв билет за сектор Г на есен
[re: tonzosjustice]
|
|
Автор |
sky76 (On The Ball) |
Публикувано | 04.07.12 22:16 |
|
Шо бре? Немаш 8 лв. ли? Квото толкова? Аз давам по 45 паунда за билет да гледам Норич и то с голям късмет се дореждам веднъж на два месеца!
Дори и за Бг 8 лв. на две седмции не е нищо! В нашия клуб имаше преди време подобна тема и тогава се обединихме ,че и 20 лв. са малко! При солени цени, парцалите ще се махнат от стадиона и това ще докара там читавите фенове!
Друг е въпорса, че при сегашното ви положение, аз не бих дал и 5ст. да ви гледам!
| |
|
8 лева е малка сума. Не е точното ръководство да го прави , но щом Лудогорец пълни стадиона при 5/6 лева за техният сектор и 100 места по 1000 лева продадоха ..
Просто трябва да се продават билети за пари за да се върни напред. 16 Лева да дадеш за ЦСКА за един месец нищо не е .
Не може да искаш трансфери за милион а да ходиш на стадиоан за лев
| |
|
Тва се прави умишлено. Са като ревнат Дучета, Мучета и хероинозависими на по 500лв заплата колко било скъпо и ТИТАНИТЕ тържествено ше обявят как смъкват цените заради феновете и ше требва да им викат "евала", нема да е за сефте все пак =)
| |
|
Значи кво сравняваш парите в България и парите в Англия за билет?
8 лв. не е проблемът за билет, проблемът е че хората изгубиха всякаква мотивация да ходят на мачове, писна им от тази помия години наред, нагласени мачове.........
Реално погледнато цените се вдигат и заради какво??? По-модерен стадион ли ще имаме, по-модерно осветление ли, база ли, или сме купили някакви знаменитости???
Каква е базата за скока?
Цените умишлено се вдигат, за да се изгони публиката тотално от стадиона, за да не псуват Титан......
Грозна гледа ще представлява Армията през 2012/2012 - 500 човека на мач, тва е.
| |
|
Реално погледнато цените се вдигат и заради какво??? По-модерен стадион ли ще имаме, по-модерно осветление ли, база ли, или сме купили някакви знаменитости???
какво значи вдигат се бе човек, под 5 лв цена е абсолютно ненормална за футбол, за всичко съм съгласен което пишете за вашите боклуци, но цените на билетите не са ви проблем
| |
|
Ок не са проблем 8-те лева, очаквам 25 000 на всеки домакински мач!
| |
|
да се привличат празноскитащи с билети по 1 лв, знам че на никой не му стигат парите но 5-10 лв е добра цена и няма как да е иначе
| |
|
Те онея прескачат оградите и при 1 лев вход а след това са големи фенове.
| |
|
Ти нормален ли си, 8 лв ?!?!?!?!?!?! абе човек една кутия цигари е 5 лв. един сандвич в съба е 7 лв., човече за хляб със две парчета салам говорим. Просто не знам какви по абсурдни сравнения да търся, то затова клубният футбол у нас рие дъното, щото хората не ги ебе и 20 ст. не им се дават, да не говорим за приходи от търговия.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|