Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:31 13.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Йешич треньор на ЦСКА? Да , ама не!нови  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано13.01.10 01:39

Ако новината се потвърди аз лично съм много доволен. При него постигнахме едни от най-големите успехи в историята си.

Редактирано от TCP/lP на 18.01.10 20:58.

Тема шегуваш ли се ?нови [re: TCP/lP]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано13.01.10 07:08

Тема Re: Йешич отново треньор на ЦСКА!!!нови [re: TCP/lP]  
Автор Vendome ()
Публикувано13.01.10 08:56

И кои точно са тея най-големи успехи?

Автор alessandron ()
Публикувано13.01.10 10:28

Абе някои хора във форума съвсем сте си загубили ума - нищо чудно, гледате български футбол основно.

Автор Бaтe_Пeтky (тракторист)
Публикувано13.01.10 10:43

тва требва да е некъв ташак, нали

ФК Дядо Мраз ви поздравява

Автор Richard_Long (член)
Публикувано13.01.10 11:50

Доволен съм единствено, че смениха Пенев, с него никога нямаше да спечелим титлата, да не говорим, че за последната година имаме 2 мача на добро ниво (срещу московското и софийското Динамо).
Лошото е, че в основата на тази смяна стоят парите и пернишките биха взели всеки търгаш, който се съгласи да поеме отбора за два комата хляб.
Йешич го виждам пътник до края на годината.

Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано13.01.10 19:42

да - подарихме титлата на говедата по най-обидния за феновете начин

Тема СЪОБРАЖЕНИЯнови [re: TCP/lP]  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано13.01.10 20:13

Аз И ПРИ ТОЗИ нов треньор ще кажа, че нямам нищо против него, защото има доста причини за негови предишни неуспехи ПРИ НАС, които стоят под достатъчно много съмнение. НО, някои неща не влезнаха в главите на феновете при толкова много смени по Нова Година:

Успешен клуб се гради с постоянно залагане на един треньор.

Не може съвременни лекета като Ванчо, Кирчо или Йорданчо да мрънкат или пък ръководството да не плаща, НО ТРЕНЬОРЪТ ДА Е ВИНОВЕН НАКРАЯ ЧЕ НЕ ИГРАЯТ!? И да се казва че той е разбил отбора. С балканския манталитет, при който тоя, който щрака или мрънка не е виновен, а тоя който го наказва е, много далече няма как да стигнем.

Ако една година не може да изтърпим С ЧЕРВЕНА ЛЕГЕНДА, КОЯТО СЪС СИГУРНОСТ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ, то аз не знам докъде ще стигнем с тия смени на 6 или 12 месеца... Още повече че човека ни вкара в евролигата и отборът играеше страхотно, преди да започнат да се лигавят заради парите. И са колко време му давате на Йешич, преди да се реши че е виновен, че не може да ги успокои / нареди /настрои, след като не са взимали заплати?!?! Защото ЦСКА не е Берое. И разликата от обещано и получено не е 10 000 лева да речем.

Аз пожелавам успех на Любо в борбата с българската глупост, повече мъдрост по-нататък и съм много, много сигурен, че той ще стане много добър треньор. Натъртвам на много.

Общо взето се дава храна за недоебани вечни мрънкалници по форумите с тия смени. Скоро ще подхванат и сърбина. Да му пожелаем успех в борбата срещу тях и всички врaзи армейски!!

САМО ЦСКА

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 96г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Автор N_7O (free)
Публикувано13.01.10 20:32

И аз съм много доволен! Четох едно яко мнение от един много умен чорбар - Любо Серафимов!
Сега ще започнете да играете яко бетон и никакви идеи напред с отборите от топ 6.
И защо ми изтри мнението, което първо във вашия форум съобщи за смяната?

Тема мисля синови [re: TCP/lP]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано13.01.10 21:05

колкото пъти е имало война футболисти - треньор, толкова пъти го е отнесъл треньора това е и тоя случай

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.