| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     "Оня" списък
 | 

|  
| Автор | 
langolier (темплиер) |  
| Публикувано | 25.10.09 12:36 |  
             |  
           | 

В Спорт1 излезе някакъв списък с уж нарочени за напускане футболисти. Не знам до колко е достоверен, но общо взето изглежда реален - 

1. Ивайло Петров
 2. Кирил Котев
 3. Тодор Янчев
 4. Владимир Манчев
 5. Йордан Тодоров
 6. Викторс Морозс
 7. Светослав Петров
 8. Даниел Беконо
 9. Джонатан Гомес
 10. Руи Мигел
 11. Давид Силва
 12. Орлин Орлинов

На мен поне ми се иска да запазим Мороз, Орлинов и може би Манчев.
 Латвиеца е перфектна резерва за дефанса и въпреки, че често излиза на терена с ботуши, върши прилична работа. Но пък ако вземем Галчев от Пирин, ще можем и без него.
 Орлинов според мен е огромен талант, просто трябва някакси да го укротят и да го превъзпитат. Не знам как, дано да се поработи по-търпеливо с него.
 Манчев също може да е полезен, не знам защо искат да го махат, още по-малко знам защо не го пускат по-често в игра. Може би тая контузия го е пречупила, а може и да мрънка за повече кинти. Едно е ясно - ако е във форма ще е най-добрият ни нападател. Въпроса е може ли пак някога да влезе във форма...

|   |  

| 

|  
           | 

Бе общо взето съм съгласен с тоя списък. Манчев единствено може би нема да е зле да го изчакаме още малко.
 Проблема с тия списъци е, че ако всеки 6 месеца правим по един такъв списък никога нема да имаме обигран отбор..
  --------------------------
 Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld

|   |  

| 

|  
           | 

Аз подозирам в писанията на пресата,и в съставяне на такъв списък говежди опит за провокация на обстановката в отбора.Никой нормален тренер не би пуснал посредата на полусезона каквито и да е имена в пресата.Опитват се да дестабилизират отбора,най-вероятно някой от свиркаджиите на Борат.
 Че има за махане то е ясно - ама имена като Манчев,Котев,дори оня парагваец дето Любо го взе и е на 3 месеца служба,много е несериозно.
 Т.Янчев, ако ще го оставят в клуба, нека поне това да стане по естествен начин,а не от титуляр - хоп някакъв си там-шеф администратор.
 Котев въпреки слабата форма,мисля че е един от най-добрите ни футболисти и сега ако рекат да го продават,то това ще е подарък, а не продажба.

Редактирано от bobojusty на 25.10.09 15:48. 

|   |  

| 

|  
           | 

И вестника на Титан ли участва в "левскарските" провокации?
  The enemy came. He was beaten. I am tired. Goodnight.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: "Оня" списък 
[re: Oлимпия]
 | 

|  
| Автор | 
Diavolo (невинно дяволче) |  
| Публикувано | 26.10.09 01:10 |  
             |  
           | 

Проблема с тия списъци е, че ако всеки 6 месеца правим по един такъв списък никога нема да имаме обигран отбор..

Аз какво говоря вече толкова години.
 Нема баце, такова животно като българските фенове няма никъде другаде по света. Няма такива мазохисти и страдалци. Хората на юг от нас, на запад, на югозизток, на север виждаш какво правят, а ние?
 Един голям ташак сме от вече колко станаха близо 20 години.
 И за това време се гордеем, че сме били 3-0 Шахтьор и сега Динамо в Москва.

А аз с очите си видях как великата Барселона на Кройф беше притисната на Васил Левски преди 20 години. Поне съм ги видял тези неща, а малките фенове, тези на по 14 години??? А в тази възраст най-силно се обича и най-боли като падаш...
 Трагедия. И само се дръглявами с говедата едно и също вече 15 години. А това по форумите е вече банално.
 Ония евроидиоти поне играха 1/4 финал в УЕФА, макар халал да им е след толкова много срамове и фолклорни отпадания след това. Не искам да съм на тяхно място, ама ние да сме цъфнали нещо?
 Въпросът е докога ше я караме така в ЦСКА??? И след колко години ще имаме истински голям отбор, такъв какъвто подхожда на името и институцията ЦСКА. Ето това искам да видя, но не знам кога ще го видя...
 Бяхме на два пъти близо, но бързите трансфери на звездите ни на задпад провалиха всичко. И явно ще я караме в този омагьосан кръг още дълго, дълго време.
 Не знам какви грехове плащаме българските фенове, но такова първенство и такова отношение към футбола (и спорта като цяло) няма никъде другаде. И навсякъде мошеници и сметкаджии. Няма и не виждам светъл лъч в тунела за целия ни футбол и в частност ЦСКА. 

|   |  
  |   

|  
 |   
 |