|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За футболиста Любо Пенев
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 17.07.09 11:10 |
|
Бойс,
в момента наблюдавам един доста интересен спор относно качествата и постиженията на Любо Пенев като футболист.
в общи линии мненията мненията могат да бъдат обобщени по следния начин:
* абсолютно дърво
* един от най-успешните български футболисти
любопитно ми е какво е вашето мнение по въпроса
| |
|
Да се подмажа малко, че некои тука искат да ме баннат
Иначе Пенев за мене е на едно ниво със Стоичков и Балъков, това са над 10 години на високо ниво в Испания + няколко много силни сезона у нас преди да замине + доста постоянно представяне в националния, нищо че имаше един слаб период от около година
| |
Тема
|
Re: За футболиста Любо Пенев
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
Бaтe_Пeтky (тракторист) |
Публикувано | 17.07.09 14:35 |
|
Това е несериозен въпрос, бате.
Във Валенсия още го помнят....
ФК Дядо Мраз ви поздравява
| |
|
За качествата и постиженията на Любко като футболист могат да спорят само абсолютно неграмотни във футболно отношение хора,просто защото качествата му на футболист са абсолютно безспорни.
Само факта ,че е играл над 10 г. в Примера е достатъчен да се сложи край на подобен спор.За това как е играл пък говорят и вкараните голове.
Някъде бях написал,че в момента на 43г. ще е по-полезен на ЦСКА като играч отколкото като треньор и сега съм готов да го повторя
Виж ,за качествата му на ръководител и на тренер,не мога да кажа същото,но ще се радвам ако в най-скоро време ме опровергае
Всеки народ заслужава царя си
| |
|
Никога не ми е бил в графата любими футболисти. Може би заради поведението си извън терена. В едни мачове си беше дърво, в други имаше отигравания като Ван Бастен. Непостоянен футболист.
Снимката чака ъпдейт
| |
|
Другото са просто нюанси. 10 години в Примера, при това в различни отбори и с над 120 гола - какво повече от нападател да искаш?
| |
Тема
|
Лично на мен Супата ми е от най-любимите беге ...
|
|
Автор |
тъпoтo koпeлe (№1 завинаги) |
Публикувано | 17.07.09 18:42 |
|
... футбалери евър. Жалко, че е чорбар. Освен тва, далеч не мислим, че е лош треньор. Жалко, че е чорбар. Куууууууууууур за цеца, але, але, алеееееееееее!
| |
|
много добър център си беше
| |
Тема
|
ама че дискусия
|
|
Автор |
rogach (ентусиаст) |
Публикувано | 18.07.09 07:23 |
|
естествено е че един от най успешните, дори като кариера и продължителност бих казал най успешния футболист
| |
Тема
|
Re: За футболиста Любо Пенев
|
|
Автор |
Vendome () |
Публикувано | 19.07.09 12:57 |
|
Второто. Пенев е един от най-големите централни нападатели в българския футбол и испанския шампионат.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|