Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 16.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога?нови  
Автор Ba-Te-eR Бopиcoв (Луд за връзване)
Публикувано06.07.09 11:38

ще вкара ли ЦСКА още един гол през това лято и ако "да" дали това ще е преди или след като изритат Любчо Супата от Армията

Все си мислех,че гьонсуратлъка и некадърноста имат някакви граници,ама явно ,че при Любчо Супата те са безлимитни

Всеки народ заслужава царя си

Тема Re: АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога?нови [re: Ba-Te-eR Бopиcoв]  
Автор roughtrade ()
Публикувано06.07.09 15:30

БАТЕ, приемам критиките към Любо, щото за мен не е никъв треньор /поне не ме е опровергал на тоя етап/, но съм съгласен с БАТЕ ти Оли, че требва да се отнасяме с по-големо уважение към треньори и играчи /настоящи и бивши/ на клуба. "Любчо супата" има толкова успехи сам, колкото немат всички звезди на Подуене заедно.

Иначе много неща не проумявам в подготовката:
1. Защо правиме мач след два дена тренировки?
2. Приемаме, че първите 2 или 3 срещи още сме били в начална фаза на подготовка, менкаме състава, експериментираме, обаче след десет дена подготовка и вече четвърти мач, дали не е време да се избистри некъв състав горе-долу?
3. Продължава тенденцията на хаос от последните мачове в първенството. Всеки мач, различни хора на терена, много често на непривични постове. И не мога да разбера упорството, с което се пускат некои футболисти на неподходящи места по терена. Например Спас Делев никога не съм го виждал да играе таран, а като му знам и физиката, самата идея ми се вижда комична.
4. Никой не знае кои футболисти остават, кои си тръгват. А подозирам, че нито тренера, нито ръководството знае.
Оставам с усещането за некъв лек хаос, дано не съм прав.

Тема Re: АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога? [re: roughtrade]  
Автор KZL_KZL (член)
Публикувано06.07.09 17:01

"лек хаос"..?Много меко казано!

Тема Re: АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога?нови [re: roughtrade]  
Публикувано06.07.09 17:16

Абсолютно вярно е че Любчо Супата като футболист е много над всичките подуенски "звезди" взети заедно и изобщо не си позволявам да поставям качествата му на футболист под съмнение...дори си мисля,че ще е далеч по-добре за ЦСКА ако вместо за тренер се беше върнал да играе като централен нападател.
Аз си позволявам да изкажа съмненията и опасенията си,че Любчо не става за треньор и на училищен отбор,още по-малко за някакъв ръководител.
Нали ще се съгласиш с мене ,че е едно да риташ топката и съвсем друго да имаш поглед върху играта и да учиш другите как да ритат топката. Ти си изброил някои от "попаденията " на Любчо ,а мене като цяло ме безпокой,че и предишните футболери които Любчо завари и тия които сега взе не знаят какво да правят с топката на терена,не могат да си подадат 2-3 смислени паса,блъскат топката нависоко и надалече от нашта врата и тичат като мухи без глави по игрището. По нещо този отбор които сега Любчо обиграва ,ми прилича на националния отбор от времето на бате Ицко

Защото за разлика от много други аз не мисля,че вината за тазгодишния провал е във футболистите. Тия същите момчета дето се спъваха по игрището при Любчо ,при чичо Митнко играеха съвсем приличен футбол и ако не бяха махнали чичо Митко,при смешната форма на рогатите от Подуйне и треньорския талант на Кокала сега ние щяхме да стягаме отбор за пробив в ШЛ.
Всъщност аз смея да твърдя,че и двете от най-големите ни звезди за всички времена само загубиха от блясъка си ,когато си повярваха,че стават за тренери или за президенти на ФК...

Тема Re: АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога?нови [re: Ba-Te-eR Бopиcoв]  
Автор roughtrade ()
Публикувано06.07.09 19:08

Мисля, че бях повече от ясен, за мен Любо не е никъв треньор /докато не докаже обратното/, но не съм съгласен да бъде обиждан от самите нас. Това е нелепо. И ако си толкова ядосан, със същия успех можеш да насочиш гнева си към новите собственици, щото те сътвориха целата работа с треньорската смяна.

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано06.07.09 22:36

Можем да залагаме колко гола ще пусне Ивайло Петров до началото на шампионата.Изховдайкиот втория гол на Спарта,готов съм да залова на нещо като 2,5 гола средно на мач за неговото включване (щото сливенския вратар за мен поне си е ОК,ама нали си имаме треньор с дървена чутура вместо мозък)

Тема Re: АНКЕТА: Ще вкара ли ЦСКА още един гол и кога?нови [re: bobojusty]  
Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано06.07.09 23:04

Лошото е, че дори да сменим Пенев към 5-6 кръг, след него ще дойде друг, който ще се оправдава с наследството си.

Майкъл, ти си вечен!

Публикувано07.07.09 16:18

Eеее,ако Любчо докаже че става за тренер и аз ще си посипя главата с пепел и няма да си позволя и дума да пиша и казвам на тема "футбол" а само ще хвърлям задника в тавана от радост от Любчовите успехи и ще поздравявам подуенските рогати с КЗЛ...ама забелязал съм,че нещо напоследък чудеса не стават

Ами то БАТЕ ,всичко което пишем по сайтовете се надявам да стига по някакъв начин до ушите на титаните и ако имат малко от веществото наречено акъл да спрат да вярват на Любчо на 100%. А иначе той,Любчо е прав за себе си - щом има кой да плаща,защо да не потренира още няколко месеца да се прави на тренер...нали знаеш приказката за лудия и баницата
Е,има и една друга приказка написана от бай ти Алеко преди доста години,която казва "Пази Боже сляпо да прогледне" и тя пак за същия Любчо със Супата се отнася,и най-вече за наглостта му да седне на мястото на чичо си който човек го е направил,ама нека не го надценяваме толкова момчето...то едва ли си е правило труда да чете Алеко...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.