Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:53 04.05.26 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Новите попълнения - вашето мнение!нови  
Автор БATE (1gr de coca -))
Публикувано23.06.09 20:39

Иван Стоянов - вижда ми се малко лекенце така Ванката но иначе като футболист не е зле.Има си техника момчето ... дано да не се окаже леке!

Здравко Чавдаров - най-сетне конкуренция за Пифа,който изобщо не показва това,което може.Не му знам качествата но с/у ЦСКА ми направи добро впечатление!

Коста Янев - бърз и техничен футболист доколкото съм гледал мачове на Сливен.Направи ми добро впечатление но също като при Стоянов,не знам дали селския му манталитет няма да му попречи.

Костадин Стоянов - Нямам никаква представа къде точно в защитата играе и какъв е,ако имате наблюдения,давайте ги!

Спас Делев - определено добър трансфер.Дребосъка е добро попълнение от великолепната школа на Пирин!

Тодор Тимонов и Николай Манчев - в Ботев трудно се изгражда каквато и да е представа,вие сте!

Георги Илиев от дубъла на Литекс - никаква идея!!

СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ - ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА,ГОЛЕМЕЦ!!!Много ме радваше някога Светльо,даже още си пазя фланелката с номер 14 С.ПЕТРОВ!!!Голям Армеец а на терена всеки мач на 200%!!!

Мисля че най-сетне се сетихме да изгоним всички отпадъци и да играем само с наши момчета!!!

Говори се и за трансфер на Даниел Любоя който е феноменален футболист.Невероятен ляв крак,помня го от ПСЖ и Щутгарт когато дори Барселона беше на път да го привлече но Райкард дойде на Ноу Камп и отказа!

Тема ЕТО ГО!!!нови [re: БATE]  
Публикувано23.06.09 20:41

МНОГО ГОЛЯМ!!!

Тема Re: Новите попълнения - вашето мнение!нови [re: БATE]  
Автор Richard_Long (минаващ)
Публикувано23.06.09 20:47

за толкова пари - толкова. Но който и да дойде - ще станем шампиони само ако титаните са достатъчно мотивирани, в БГ първенството "честен" футбол няма.
Фактът, че навремето освободихме Светльо, защото нямаше качества (иначе е голям армеец, няма две мнения), а сега си го връщаме е много показателен. Хубавото е, че взимаме доста млади момчета, поне ще е интересно да се види как ще се сработят. Дилърът и сводник Янев ми е много съмнителен.

Още веднъж отзад

Тема Re: Новите попълнения - вашето мнение!нови [re: Richard_Long]  
Публикувано23.06.09 21:43

Светльо не беше освободен,просто дадоха път на човека да изкара някой друг лев в чужбина.Показателен бе факта че го пуснаха с/у смешните 50.000 долара.Не е проблем липсата на качества момче,проблема е там че когато един състезател притежава нещо а не показва нищо!
Няма да се разсърдя на Светльо ако се провали защото играе със сърце човека и винаги е горял когато е излизал на терена.Много по-гадно е когато гледаш печки като Маркиньош които имат някакъв талант но се гаврят на терена.
Отпред най-сетне сякаш имаме доста опции ... Владо Манчев,Спас Делев,Другия Манчев,Племенника,Коката и т.н. ... дано най-сетне играем по-нападателен и по-конструктивен футбол напред защото ми писна да гледам хаотични атаки я завършени,я не завършени от Данчо Тодоров!

И все пак твърдя че в защитен план ни трябват още двама-трима футболисти защото не искам да гледам нов сезон с Иван Иванов като централен защитник!Че има хляб тва момче има но това не е неговата позиция ...

Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано23.06.09 21:45

Това е положението, нямаме пари, няма и качество на БГ пазара.
Единственото хубаво е, че няма да има чернилки и треторазрядни португалци. Тези долу не им отстъпват по качества.
За карето от Сливен няколко думи. Гледах 3 мача на живо на войводите миналия сезон, а именно Сливен-Славия, Миньор-Сливен в КН и Локо Мз-Сливен.

Иван Стоянов - звездата и галеното момче на Сливен. Нещо като Благо като беше в Славия. Определено медийна звезда и по-малко футболни качества. Голям егоист на терена. Замотава се с топката и забравя за света около него. Прави фамозни пропуски от 10-15 метра и няма голяма психика пред гола. Дребен на ръст и губи много спорни топки. Плюс за него за скоростта и техниката.

Здравко Чавдаров - Има хляб в него, но трябва здраво да се работи, за да стане добър вратар.

Коста Янев - Още един от шоубизнеса на град Сливен. Преди да стане профи футболист се е занимавал с неща типични за Сливен. Към днешна дата нямам инфо. Не е това човека за средата на терена!

Костадин Стоянов - Нямам идея за какво идва в ЦСКА.

Спас Делев - Момчето ще стане голям футболист и се радвам, че е в ЦСКА.

Тодор Тимонов и Николай Манчев - Поредните шоумени извън терена. Без коментар, просто нямам какво да напиша за тях.

Георги Илиев - загадка.

СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ - ДОБРЕ ДОШЪЛ СВЕТЛЬО!

ЕВРОИДИОТИ

Редактирано от tonzos_justice на 23.06.09 21:48.

Тема Попълненията ХИ4 не са лоши, аманови [re: БATE]  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано23.06.09 21:58

вси4ко си 3ависи от башнамеренията на баш4орбаджиите ни. А и при нас не е е като в кенефски. Там и бе3 тренер могат да в3емат титлата... Пенев 3асега хи4 не дава особени поводи 3а оптими3ъм.

Медицински прегледи не 3на4ат още договори. А и едно време ги бяхме събрали едня сурия с Груев, Йовов и не3намсиощекой, ама си тръгнаха...

По попълненията:

Стоянов е армееец принципно. Бях скепти4но настроен към него едно време, но се отнася по-серио3но от младежките си години и 3а Агрупа си е игра4. Да видим дали/как публиката ще го подхване.

4авдаров не съм го наблЮдавал интен3ивно. Ов4ата глава Фуцов постоянно натякваше, по4ти след всеки ма4 на Сливен, 4е 3/4 от то4ките си Сливен губи 3аради 4авдаров. Не 3нам, може да му е имал 3ъб от борбата между Калиакра и Сливен преди две години 3а вли3ане в Агрупа. Евентуално ще се подобрим след БеконА и Пифа...

Коста Янев ми хареса доста в ма4овете, които съм гледал. Треньорите да видят как и дали ще ги и3бират, 4е много станаха в центъра.

Костадин Стоянов не го 3нам хи4.

Делев. Твърдо 3А. С добри съигра4и мисля 4е има доста добри и3гледи 3а успех.

Тимонов дойде със син екип на прегледи и не даде единствен интервЮ. Дали това о3на4ава и нещо друго, освен 4е е щурец, не мога да гадая... Има само4увствие и и3вестно покритие.

Ман4ев има ка4ества. Идва от добра школа като Ботевата. Дано да му тръгне и да има психи4еска устой4ивост, 3ащото според мен не демонстрира някакво голямо само4увствие като Тимонов.

Илиев е вкарал 3 гола на нашия дубъл в един ма4. Ако е дошъл бе3 пари, 3ащо не? Не съм го гледал.

Светльо беше армеец със сърце. Как ли е сега?

ЛЮбоя правеше пре3 цялото време номера в Германия. Ка4ествата си ги имаШЕ ина4е...

В3имаме футболисти, 3а които се говореше пре3 цялото първенство. 3на4и са направили впе4атление. 3на4и са добри. 3а други не се е говорило кой 3нае колко пове4е. От директните конкуренти едва ли ще ни дадат игра4и, след като нямаме и някакъв особен финансов ресурс. Нали не искат и 4ужденци някои от нашите фенове, така 4е могат да се с4итат 3а обслужени.

А3 принципно съм на мнение, 4е на ЦСКА трябват и3градени игра4и. Те3и, гореи3броените, си имат някакво име в БГ, но 3а суперка4ества по понятни при4ини не можем да говорим. Тонев ми харесва като ка4ества, полу4и доста шансове пролетта, но демонстрира голяма инертност. Да видим как ще постъпят с него.

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 94г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Тема Re: Попълненията ХИ4 не са лоши, аманови [re: red_fire]  
Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано23.06.09 23:33

Подкрепям те за мнението,че трябва да се купуват от БГ изградени вече играчи.
А за новите - скептичен съм.Сливен записа с тея футболисти 10-12 загуби (то затова и Лечков ги продава ,за да гради начисто нов отбор),а за Ботяффф нямам думи - изпадащ отбор си е (сещам се само за СаидОджа и това ми стига).
Спас Делв - добре
Свет Петров - много добре
Любоя - не вярвам
Г.Илиев ще търка пейката
Трябва ни ПЛЕЙМЕЙКЪР и то класен,утвърден.Иначе калъфки.

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано23.06.09 23:34

Коя според теб е правилната позиция на Иван Иванов.

Тема Re: Попълненията ХИ4 не са лоши, аманови [re: bobojusty]  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано23.06.09 23:50

Абе те Сливен 3агубиха, ама айде да не 3адълбавам... Кой е тоя плеймейкър, който е толкова добър, 4е сме го пропуснали? И ако е в конкурентните ни отбори, дали ще ни го дадат, както нямаме пари? То тия, които УЖ ще ги в3имаме, съм сигурен 4е ако дойдат наистина, ще е след 80% обещания и контакти с на4алниците им. Ако им дадем и малко пари, пак ще е е нещо.

Просто на нас ни трябват ра3играващи халфове. Сред тия имена има техни4ни игра4и и е по-добре от нищо или от настоящото положение.

Не 3нам кой ще търка и какво, но ние ма4а ще го по4ваме с 11 игра4и, така 4е пейката все ще има допир с не4ий 3адник.

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 94г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Автор btc-mobile/vivatel/ (1948)
Публикувано24.06.09 08:17

играчи бол, дано играят за нас феновете, а не за пари. яд ме е, че нашият ДЮШ куца, имаме таланти, но условията са зле, браво на босовете, че разрешиха малките да играят на Армията пред вярната червена публика.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.