|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Машадо и Маркиньос....
|
|
Автор |
KZL_KZL (член) |
Публикувано | 09.05.09 21:28 |
|
Според мен играха симулативно.......
| |
|
Тва не беше отбор ЦСКА баце, тва беше една поредна курвенска история. Не може да има такива отигравания, не може 2 паса да не връзват. Абе, едно нещо футболно не видях. Момчетата в Г по едно време спряха да пеят, просто болката беше голяма от това, което всички виждахме на терена.
Ако мача е истински, просто не искам нито един футболист на ЦСКА да остане!
| |
|
А според мен толкова си могат ...
| |
|
Тогава професионални футболисти ли има в ПФК ЦСКА? Жоро вратарчето го няма, Гонзо играе с един крак, както и Йовов, е кво искаме повече???
| |
|
Ми аз нищо не искам. От едно 7-8 години не им се ядосвам, разбрах че няма смисъл да се сърдя на хора, които просто са куци. Промяната на работата в един клуб иска доста време, но ми е ясно, че в България не може да стане, защото истерниченето тук дори след загуба на точка срещу някого е невероятно, та що остава да си погледнеш в дворчето и да поработиш здраво, вместо да вървиш в омагьосан кръг ...
| |
|
Сега сериозно и без обиди. Просто бяхте хвръкнали в облаците и беше време да бъдете приземени. Нито племенника на Големия Пенев е някакъв треньор, нито имате силен отбор. Оставате фаворит за титлата, но наесен, с този състав и ако селекцията ви е съставена от някакви пловдивски принцове и измислени чужденци, няма да стигнете доникъде.
Нас не коментирам, щото това не е клуб Левски, само ще кажа, че и ние сме същата пародия на футболен отбор, както и вие.
| |
|
Фаворит за титлата бяхме до днес. Разликата между ЦСКА и Левски се нарича СЪРЦЕ. Едните имат, другите нямат. Ето това трябва да радва сините фенове. Отборите са зле, но трябва да се показва характер. И при загуба с 4:0 от вас бих останал доволен, ако бях видял ЖЕЛАНИЕ! Омръзна ми ЦСКА да не го показва срещу вас. Едва ли е комплекс, защото ЦСКА всяка година си сменя футболистите.
| |
|
Бе ти, сякаш от днес гледаш тоя мач. Не е за сефте, определеният за аутсайдер отбор да излезе по-надъхан и да спечели дербито.
| |
|
Това е било в миналото. Аз не помня през последните 20 години ЦСКА да е бил аутсайдер и да е спечелил.
| |
|
Баце, я стига. На говедата им върза мача, и си го взеха.
По същия начин, както на ЖП Генади им върза насред Герена.
Та един мач, голяма работа. Все пак сезона не е само този мач, като за говедцата, а са важни останалите.
Сега въпроса е да направим мач в Ловеч, че там Гришата се е заиграл с Батков по някакви далавери, а другите не са проблем.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|