Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:02 16.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Машадо и Маркиньос....нови  
Автор KZL_KZL (член)
Публикувано09.05.09 21:28

Според мен играха симулативно.......

Тема Re: Машадо и Маркиньос....нови [re: KZL_KZL]  
Автор tonzos_justice (NO SMO....)
Публикувано09.05.09 21:36

Тва не беше отбор ЦСКА баце, тва беше една поредна курвенска история. Не може да има такива отигравания, не може 2 паса да не връзват. Абе, едно нещо футболно не видях. Момчетата в Г по едно време спряха да пеят, просто болката беше голяма от това, което всички виждахме на терена.
Ако мача е истински, просто не искам нито един футболист на ЦСКА да остане!

Тема Re: Машадо и Маркиньос.... [re: KZL_KZL]  
Автор alessandron ()
Публикувано09.05.09 21:41

А според мен толкова си могат ...

Тема Re: Машадо и Маркиньос.... [re: alessandron]  
Публикувано09.05.09 21:44

Тогава професионални футболисти ли има в ПФК ЦСКА? Жоро вратарчето го няма, Гонзо играе с един крак, както и Йовов, е кво искаме повече???

Тема Re: Машадо и Маркиньос.... [re: tonzos_justice]  
Автор alessandron ()
Публикувано09.05.09 21:47

Ми аз нищо не искам. От едно 7-8 години не им се ядосвам, разбрах че няма смисъл да се сърдя на хора, които просто са куци. Промяната на работата в един клуб иска доста време, но ми е ясно, че в България не може да стане, защото истерниченето тук дори след загуба на точка срещу някого е невероятно, та що остава да си погледнеш в дворчето и да поработиш здраво, вместо да вървиш в омагьосан кръг ...

Тема Re: Машадо и Маркиньос.... [re: tonzos_justice]  
Автор Vendome ()
Публикувано09.05.09 21:49

Сега сериозно и без обиди. Просто бяхте хвръкнали в облаците и беше време да бъдете приземени. Нито племенника на Големия Пенев е някакъв треньор, нито имате силен отбор. Оставате фаворит за титлата, но наесен, с този състав и ако селекцията ви е съставена от някакви пловдивски принцове и измислени чужденци, няма да стигнете доникъде.

Нас не коментирам, щото това не е клуб Левски, само ще кажа, че и ние сме същата пародия на футболен отбор, както и вие.

Тема Re: Машадо и Маркиньос.... [re: Vendome]  
Публикувано09.05.09 21:55

Фаворит за титлата бяхме до днес. Разликата между ЦСКА и Левски се нарича СЪРЦЕ. Едните имат, другите нямат. Ето това трябва да радва сините фенове. Отборите са зле, но трябва да се показва характер. И при загуба с 4:0 от вас бих останал доволен, ако бях видял ЖЕЛАНИЕ! Омръзна ми ЦСКА да не го показва срещу вас. Едва ли е комплекс, защото ЦСКА всяка година си сменя футболистите.

Тема Re: Машадо и Маркиньос....нови [re: tonzos_justice]  
Автор Vendome ()
Публикувано09.05.09 21:58

Бе ти, сякаш от днес гледаш тоя мач. Не е за сефте, определеният за аутсайдер отбор да излезе по-надъхан и да спечели дербито.

Тема Re: Машадо и Маркиньос....нови [re: Vendome]  
Публикувано09.05.09 22:02

Това е било в миналото. Аз не помня през последните 20 години ЦСКА да е бил аутсайдер и да е спечелил.

Тема Re: Машадо и Маркиньос....нови [re: tonzos_justice]  
Автор Бaтe Heдeв (кафеджия)
Публикувано09.05.09 22:03

Баце, я стига. На говедата им върза мача, и си го взеха.
По същия начин, както на ЖП Генади им върза насред Герена.
Та един мач, голяма работа. Все пак сезона не е само този мач, като за говедцата, а са важни останалите.
Сега въпроса е да направим мач в Ловеч, че там Гришата се е заиграл с Батков по някакви далавери, а другите не са проблем.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.