|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ало, запознатите
|
|
Автор |
Mr.N (The real) |
Публикувано | 05.12.08 19:27 |
|
Ще ни продават ли или ще ни купуват? Я някой запознат да даде инфо от "кухнята"
Ще има ли мощно КЗЛ или само КЗЛ ?
Редактирано от Mr.N на 05.12.08 19:28.
| |
Тема
|
Re: Ало, запознатите
[re: Mr.N]
|
|
Автор |
eat (непознат
) |
Публикувано | 09.12.08 09:32 |
|
Никой не знае нищо. Лупи мошеника така се е оплел в лъжи,че нищо добро не ни чака. Виште следната информация:
ЦСКА вътре поне с 14 милиона лева
09 Декември 08:45
Източник: BLITZ-Sport
ЦСКА вътре поне с 14 милиона лева
Information Agency “BLITZ“
Лъжите на Томов лъсват в Агенцията по вписванията
Неверни се оказаха твърденията на Александър Томов, че ЦСКА е на печалба, твърди в. “Тема Спорт“, базирайки се на проучване на финансовия отчет на клуба за миналата година. Според изданието само за първите 12 месеца от управлението си Томов е допринесъл загубите на “армейците“ да скочат от 700 000 та 14 милиона лева, като в това число влизат натрупаните задължения през 2008 г. Основна причина са огромното увеличение на фонд “Разходи за персонала“ и разточителното раздаване на комисиони./БЛИЦ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 10.12.08 22:17 |
|
Утре сме на коледни парти,ще видим ... оня ден говорихме с бай Добри,щом човека казва че ще ни купуват значи наистина има нещо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 12.12.08 01:15 |
|
Нищо интересно не се случи на партито.Павката,Ваньо,Тошев,Котето и Беконов бяха там ... плюс Сашо Борисов,Сашо Станков,Сашо Томов и Сашо Тодоров (интересно колко Сашовци имаме) ... Пената пропусна.Абе общо взето имаше повече журналисти отколкото футболни хора там.Дочу се че е имало среща м/у Томов и некви личности които са били настанени в хотел Сентрал Парк и други в Гранд Хотел София ...
Да се надяваме че ни чака добро бъдеще защото не само футболистите не са вземали пари ...
| |
|
Ти да не си станал асистент на бай Добри?
| |
|
Що пък на бай Добри?
| |
|
Пишеш сякаш си бил на партито вчера.
| |
|
Еми аз бях,да ...
Какво значи това?То беше малко смешна историйка щото освен 10ина човека свързани с ЦСКА в момента всички други бяха журналисти или гости.
беконо сваляше неква мърша ... за наше съжаление Чичо Митко го нямаше.
Сега не си прави труда да ме питаш какво правя там ...
| |
|
Един съвет, не разчитай на бай Добри за инфо, много недостоверен източник, от който нищо не зависи и нищо не знае.
| |
|
Аз инфо от бай Добри не взимам ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|