Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:05 06.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема БАТЭнови  
Автор Пeтky_Boeвoдa (същия)
Публикувано07.08.08 10:59

Тази година европейски вълнения за нас няма да има...
Имам някакво странно предусещане обаче, че подуенци ще ни накарат да преживеем наистина разтърсващи емоции.

Мненията определено са разделени на две:

1. Говедата трябва и ще изядат белоруския хуй.
2. Дано да се класират в групите отново, все пак това са си още шест мача!

Вие кое предпочитате?

Glory Glory Tampere United
Дееба и белята...

Тема Re: БАТЭнови [re: Пeтky_Boeвoдa]  
Автор OлимпияМодератор (любляна)
Публикувано07.08.08 11:58

аз съм много раздвоен. по принцип да отпаднеш И от БАТЕ ще е не класика ами не знам.

обаче до нова година после що ще чиниш ти зимъска? нема да има ентъртейнмънт никъв..

бе и двете са добра опция!:)

--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld

Тема Re: БАТЭнови [re: Oлимпия]  
Публикувано07.08.08 14:10

има и трети вариант:

БАТЭ поцепва дрийм тийма на овчия, който все пак се класира групите на УЕФА...Три мача не са шест, но нека заложим на качеството!

Дееба и белята...

Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано07.08.08 16:41

Най-интересното е, 4е според някои компетентни хора и 4аст от жребия в ЕКТ може да се нареди и се нарежда, когато някой много го желае. При това според хора, бли3ки до кенефски и нямащи топли 4увства към ЦСКА.
Ина4е 3а Батко и а3 съм ра3двоен, мака4 4е по-скоро отпадане срещу тях. Ама и те май не са нещо особено 3а жалост. Ще видим какво ще гледаме есенес в ЕКаТе-то:-)
Интересно ще бъде, ако се наложи на Шафскопф да му помагат МНОГО съдиите в Агрупа. Тогава ще е голямият цирк. Както ка3а един тренер преди време "Ще видите тоагава какво може българската футболна мафия и колко отбори ще пропищят от кенефски"

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 94г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Тема Re: БАТЭнови [re: red_fire]  
Публикувано07.08.08 18:17

На какви чудеса е способна футболната ни мафия много добре го знаем...
А най-голямото чудо от всички чудеса е как всичко се забравя едва ли не за броени дни и всичко си е ок...няма проблеми...
От друга страна ми се струва, че Шафскопф ще остави не диря, а цяла бразда в сърцата и спомените на хората не само в А група и Европа, но изобщо във всички възможни светове и галактики...

Дееба и белята...

Тема Re: БАТЭнови [re: Oлимпия]  
Автор Пp.Heдeв (кафеджия)
Публикувано07.08.08 22:11

Бате, аз изобщо не съм раздвоен. И Батэ имат право на приказка. Че рекорд 1:17 трудно се подобрява дееба

Тема "Шафскопф" ка3а коментаторът по DSF, не а3нови [re: Пeтky_Boeвoдa]  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано07.08.08 22:53

:-) В слу4ая цитирам:-)

А ина4е това келеме-простак досаждаше с медийните си и3яви дори когато беше тренер на един Марек или ФК Маргарин, сега можем да си представим какво ще бъде при кенефски с толкова много джурналя слугинаж...

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 94г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Автор btc-mobile/vivatel/ (1948)
Публикувано07.08.08 23:19

един голям КЗЛ

Автор btr (Луд за връзване)
Публикувано08.08.08 08:46

Аз определено съм за това БАТЕ-то да забоде по един КЗЛ на гувядата и в Подуйне и в Беларус

Приземяване,приземяване му трябва на едрия и дребен рогат добитък от Гейарена,и дано БАТЕ-то да ги приземи
Иначе Тампере отпадна и в групите няма да има кой да ни весели истински

Всеки народ заслужава царя си

Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано08.08.08 14:54

Аз не съм раздвоен. Предпочитам селски да падне от БАТЕ и това да бъде поредната класика. Иначе, ако се класират в ШЛ, ще трее да им гледаме резилите всяка седмица и да се срамим по европата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.