Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:24 04.11.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКАнови  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано05.06.08 13:04

Това 3ву4и 3ловещо ве4е. Боклука Гарибов, който смята 4е ще се представим достойно във Вгрупа. И вицепре3идента на БФС Костадинов, който не 3нае нищо 3а никакви лицен3и и не 3нае 3а 3аговори. А и принципно не може да говори.

Потвърждава се кръга на наши бивши 3ве3ди, които НЕ ТРЯБВА ДА ПРИПАРВАТ до управлението на ЦСКА:

Л. Пенев, Стои4ков, Костадинов

Трябват ни ли4ности, а не пла3модии, глупаци и шушумиги. Пената ТВЪРДО трябва да остане, Джеви3ов също. 3а Стой4о ще и34акам да видя, докато и3ле3е и каже нещо.

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 94г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Тема Re: Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКА [re: red_fire]  
Автор kenny mccormick (RED soldier)
Публикувано05.06.08 13:25

Прав си брат, но аз стоя 100% зад Стойчо тъй като той беше опозицията на костадинов, гарибов и нищожеството.

Тема Re: Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКАнови [re: kenny mccormick]  
Публикувано05.06.08 13:40

От тая гледна то4ка, да.
Но искам да видя какво ще каже по цялата ситуация.

Тема Re: Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКАнови [re: red_fire]  
Автор Oposum (непознат)
Публикувано05.06.08 13:44

И в добавка Ал Том щял да продължава да помага с каквото може на клуба. Забелжете - "да продължава". Че с какво е помагал до сега? С такива помощници не ни трябват врагове.
Сега четох някакво интервю на Стойчо - кълне се, че няма да абдикира, ама да видим.

Автор kenny mccormick (RED soldier)
Публикувано05.06.08 14:29

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов на този етап не желае да коментира събитията в отбора, довели до изваждането на шампионите от участие в Шампионската лига. Единственото, което намиращия се в чужбина треньор заяви за Гонг бе, че в никакъв случай няма да абдикира в тази тежка ситуация.

„Оставам твърдо в ЦСКА! Това е тежък момент, трябва ми време да го осмисля. Но не ми минават никакви мисли за бягство. Ще се борим заедно с момчетата от отбора да излезем от кризата и ЦСКА пак да бъде на върха. Животът ми е свързан с ЦСКА, както в радостни, така и в трудни мигове като този”.

Младенов заяви, че след завръщането си ще говори по-обстойно около драматичната ситуация.

Мисля че това е очакваното от него.

Автор SlNNER (Dark RED)
Публикувано05.06.08 15:14

Ебаси майката!Със стари курви нов бардак ще правим!

ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ЦСКА

31x1

САМО ЦСКА

Тема Стойчо е македонец,нови [re: kenny mccormick]  
Автор Фpaep (ентелегент)
Публикувано05.06.08 16:15

човек на честта. Може да е слаб треньор, но само заради това че е мъжкар, такива хора ни трябват сега.

Тема Re: Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКАнови [re: SlNNER]  
Автор apv (непознат)
Публикувано05.06.08 16:53

un amore grande,grande,amore-нещастната любов към как беше шампиона от В групата ви е замъглила ума..................ах,ах

i]

Тема Re: Костадинов и Гарибов обсъждат бъдещето на ЦСКАнови [re: kenny mccormick]  
Публикувано06.06.08 00:46

3асега не ка3ва нещо бомбасти4но. По-скоро е о4аквано.
Интересно ми е какво 3нае Стой4о и какво е 3наел той и какво си мисли сега 3а сем. Вуцови. То3и въпрос ме 3анимава.

Още един 4овек, който съм пропуснал, е Илия Илиев. 3а него 4увам само хубави работи и то от 3аклети цесекари. Така 4е и такъв е нужен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.