|
Тема
|
Велики сме...
|
|
Автор |
Kpюшo (Людовик Маривон) |
Публикувано | 19.03.08 17:37 |
|
... срещу Видима-Раковски в Севлиево!
Изключителен и тактически великолепно изигран мач за 11-торката на Стойчо, в който след стратегическо 0:0 не само че запазихме преднината пред Локо /Сф/, но и увеличихме тази пред левски!
Браво, Стойчо, браво, Зе Руи, браво, Настич и Данчо, браво, Маркиньос!
| |
|
Аз не мога да разбера само едно: защо Евгени е бил резерва, след като беше спасителят със Спартак? Стига тази ротация, на края на сезона сме. И друго не мога да разбера: кога най-накрая ще излезем с 2-3 нападатели, след като водим с много точки, шампиони сме... играем с отбор от Б група да еба. Късмет че Доко Сф са каруцари, а Лецки даже не искам да ги коментирам.
Баси терена
| |
|
пропуснал си в поздравленията този, който продаде Чилика и другите.... та сега да чакаме Женята да ни спасява
но пък разликата расте..... в един от вестниците заглавието е "Локо чукна Лески на Лаута"...... което си е културно изписване на КЗЛ
че нямаме отбор нямаме, че и треньор нямаме... ама к'вото си имаме си е наше.... това май ше е най-слабия шампионски ЦСКА тая година
Ако има нещо, няма нищо
| |
|
Да не спечелиш срещу последния в класирането не е кой знае ква драма, виждали сме го много пъти, къде лли не.
Лично за мен адски дразнещо е, че същите тия фудбалери дето са много отворени /вадат джобове, прават пресконференции/ разхождат фанелката през 90 % от времето и не си дават зор.
Щото тия филми много съм ги гледал: много отворени на приказки и като доде време за работа - кур.
Кур и за говедата!
| |
Тема
|
Re: Велики сме...
[re: Kpюшo]
|
|
Автор |
oпaceн (какардак) |
Публикувано | 19.03.08 20:38 |
|
Все пак Видима са си наши момчета и си беше редно да им заздравим самочувствието в борбата с Беласица и Спартак Вн. Все си е друго в следващия мач да излязат с мисълта, че са взели точки от бъдещия шампион.
Накефи ме обаче интервюто с Лупи : На въпроса за изтърваните в Сеулиеву точки той попитал :
- А как свърши Уефски ? а Доко Сф ? /Само дето не е попитал защо в Америка още бият негрите/.
А Нас(ер)ко обвинил играчите си за загубата от Доко Пд (Абе, на калпава кратуна и рунтавия калпак и пречи, както се казва)
Не се вземайте много на сериозно, светът е далеч по-весел, важното е да го усетите
| |
|
|
|
|