|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Армейци , отново сме предадени отвътре !
|
|
| Автор |
ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК ) |
| Публикувано | 20.03.07 10:18 |
|
|
ЦСКА се намираше на 2 точки от Подуене преди старта на пролетния полусезон. След оттеглянето на Божков, надеждата за честна игра , феърплей , 31 титла изглеждаше не толкова трудно постижима. Заредени с надежда за пореден път напълнихме Армията за първия мач с мизерния отбор на Черно Море , очаквайки ново лице , нов облик , изразителна победа и т.н. Последва грозно бутане на топката 90 минути и равенство което предизвика гняв. Предизвика и скандирания "Курви Сте" срещу които аз роптаех, защото вярвам , че отбора и футболистите на ЦСКА трябва винаги да бъдат подкрепяни! ВИНАГИ ! ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЦСКА !!!
В клуба след този грозен т.нар "мач" започнаха да се случват странни неща. Играчитеизлезнаха и казаха , че не са доволни от тренера. Това се случва мнооооооооооооого рядко ,да не кажа никога и то най- вече в първенства в Африка. Затова и тогава написах темата "Тотален хаос в ЦСКА", защото ако това не е ХАОС ..... След изпуснатите 2 точки поне аз се постарах да запазя вярата, да отдам безумно слабата игра в първия кръг на кишата, гришата , мишата, времето , слънцето ,тревата и т.н. НО ДА НЕ ГУБЯ ВЯРА В ОТБОРА И ФУТБОЛИСТИТЕ!Втория мач те трябваше да докажат , че са армейци и са достойни мъже. ДА АМА НЕ ! Второ насиране насред Пловдив срещу най-слабия отбор на Локомотив в последните 6 години - отбор готов за Б група. Мизерията, безотговорността, липсата на характер най-добре се описват от супер кретенския автогол който си заби този гаден негър рекетьор Тиаго Силва. Тогава вече побеснях и ми писна да избягвам да погледна истината в очите. Те отново ни предадоха. Те отново се изгавриха и с 4те свещенни букви и с фланелката и с публиката , с всичко. Тук един пич беше пуснал тема - Ще играят ли за нас ?? ! Тогава ми се струваше смешно дори да питаме това ! Как така ще играят ли за нас ? Те играят за нас , за ЦСКА , за тренера , и най - вече за себе си! Не биха си позволили отново да предадат ЦСКА. Ако е станало един път имало е чудовищно силен натиск за това от страна на президент , шефове и т.н. Но сега - Сега те са свободни и чисти. ДА АМА НЕ ! Със стари курви нов бардак не става !!!
АРМЕЙЦИ, ПРЕДАДОХА НИ ! ПАК ОТВЪТРЕ !!!
Както е известно, Трика не спести упреците си срещу него, с което породи поредния скандал около ЦСКА. "Толкова тежка подготовка като тази при Пламен Марков не съм имал никога в кариерата си. Умората при нас е доста сериозна, затова помолихме Стойчо Младенов да намали тренировките и тяхната интензивност до мача ни с Литекс", заяви румънецът. На въпрос дали игачите са бойкотирали Марков, Еуген замълча няколко секунди, след което промълви "нито отричам, нито потвърждавам".
Тоя Мангал да бъде назначен за пазач на Бъгларска Армия веднага заедно с Велизар , Данчо тодоров, Тиаго силва и всеки гнусен педераст дръзнал за втори път да предаде нас и отбора ни !!!
Дори и да бием говедата , дори и да спечелим титлата - аз не искам да ги виждам повече тези предатели в ЦСКА !!! ВЪПРОСА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРИНЦИПЕН !!! ВЪПРОСА Е ДАЛИ ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ПРЕДАВАТ КОГАТО СИ ИСКАТ И ДА СИ ИГРАЯТ СЪС СЪДБАТА НА ОТБОРА ЦСКА !!!
ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ЦСКА !!!
| |
|
|
|
Че то отдавна има подозрения, че играчите бойкотираха тренера, за да го изгонят. Това в Бг е често срещана практика май. Жалко за недостойното поведение на шепа селяндури, които си мислят, че светът се върти около техния кеф.
| |
|
|
|
....не е толкова еуфорична обстановката в другия лагер, както виждам. Ама никак.
А очаквах друго - нали биете Латекса (аз гледам резултати от мачовете, затова няма да говоря за уговорки, това са недоказани неща - в София е нормално да ги биете).
Фактът е, че губите точки на поразия, защото при вас нищо не е наред. Основното е, че не си плащате редовно - осигуровки, тоци, други режийни, сума ти народ ви съди за неизплатени суми, та и Тройчо дори. Ако бъдете коректни в плащането, ще видиш, че нещата ще тръгнат при вас, както при нас вървят, защото Баждеков е отличен финансист.
Велизар вероятно ще пропусне мача с нас, и това определено е шанс за Левски. Аз го уважавам, той е силен играч, който импровизира на скорост.
Но за тия глупости, които румънецът е наговорил, имате основание да сте недоволни. Вероятно и при Тройчо ще се разгорят интриги, и най - активни ще са именно циганите Трика, Тиаго и т.н.
Това е така, защото тях най - много от всичко ги дразни, като не си вземат парите навреме. Не ти говоря изобщо да не си ги вземат, а НАВРЕМЕ.
И съответно ще почнат да лъжат. Как Петре (той има добра класа между другото) ще ти вдига 220 кила???? Щангистите дори вдигат с 20 кила някъде по - малко при неговата категория (60 кила).
Измислици. Не ви е добър вътрешния климат, нещо като проекция на ПСЖ и Реал Мадрид сте (без да правим сравнения като клубове, просто и там има скандали)
По мое мнение обаче нещата в един клуб и изобщо във фирма и друга организация вървят най - сполучливо, когато има много пари. Не откривам топлата вода.
И това е в същината на всичко.
Иначе, за Марков съм чувал, че стапя лагерите на останалите и прави много интензивна подготовка. Но за 220 кила....безумие е това....по - скоро това са циганските им измислици на двамата.
Аз съм имал работа и със служителите на двата клуба - и в интерес на истината, не съм имал проблеми. Точни хора.
Само че главата на рибата при вас май си мирише силно....
| |
|
|
|
Хубаво е , че бихме Литекс , но равенствата с Черно Море вкъщи и с супер турбо слабия отбор на Доко??? Защо тогава го нямаше тоя хъс и тая преса и това тичане?? Глупаво ще е да си затваряме очите за тоя бойкот. Защото ще има следващ път и следващ и т.н. Предатела си е предател. Курвата ---> Курва. Никога няма да застана в Сектор Г и да викам като последния селянин турист "Курви сте , Курви сте" (от Уважение към името ЦСКА и стадиона на който го викам това) , но няма да седя и да наблюдавам тези нещастници как се гаврят с всичко и да се задоволявам с победи над провинциални люляци. Парите в момента може би не са очакваните, НО И ТОВА ИМ Е МНОГО !
Велизар ще се оправи до мача с Подуене !
Един служител трябва да е доволен, за да работи добре. "Добрия служител е щастливия служител". Може би тия момичета сега като ги олабат малко и не им закъсняват парите ще се поразтичат. Може би дори и ще ви бием. Но какво от това??? Щом всеки от нас знае вътрешно , че те ни предадоха отново !?
не са били 220 кила , а 120 !
Изгонването на Марков е добро за клуба. Но не по този начин бе , Юди!!!
| |
|
|
|
Отвратително е това, което правят футболистите.
От глупостите, които е говорил Трика и на децата е ясно вече че са бойкотирали Пламен.
Тъпото е че не са слаби футболисти, а са се превърнали в женчовци.
Петре вдига 220 килограма? Как точно ги вдига? С електрокар?
ЦСКА е разделен на лагери. От едната страна е Лупи, от другата комитети, Пената, Емо Костадинов - всеки си е отделна институция. За капак и футболистите са държава в държавата и всеки си работи за собствената кауза. На един целта му е да се появява по телевизията, на друг да си взима парите, на трети да оцелее с ден повече. Няма обединяваща фигура в отбора, няма кой да постави футболистите на място. Дават си пресконференции, свалят треньори все едно за ташак са в ЦСКА. Какви мъже са при положение, че по този начин бойкотират треньора? Колектива им се крепи на комплоти срещу треньора. Няма лидери в този отбор, след като и Вальо Илиев игра по онзи начин срещу Локо Пд, поне той беше надеждата че армейския дух е в отбора. Стойчо е силен характер, дано се опита да им вкара малко мозък. Самите футболисти се самоубиват по този начин.
Аз лично не видях дрийм тим срещу Литекс какъвто го изкараха след мача по вестници и интервюта. Видях ужасно слаби гости на Армията. Поне Стойчо си призна че отбора не е завършен и има ужасно много работа, докато станем боеспособен състав. За разлика от всички останали в ЦСКА, които твърдят че с този отбор можем да очакваме успехи - най-малко титла.
Може да звучи по детски,
КУР ЗА ЛЕВСКИ КУР ЗА ЛЕВСКИ.
| |
|
Тема
|
Re: Армейци , отново сме предадени отвътре !
[re: ALEX_D_GREAT]
|
|
| Автор |
Oлимпия (любляна) |
| Публикувано | 20.03.07 13:36 |
|
|
хареса ми желанието за игра оня ден, бихме силен отбор, който обаче игра слабо в тоя мач..аз лично не очаквах такава победа, по трудничко мислех че ще дойде.
не знам дали е имало бойкот наистина или просто наще са били потиснати и демотивирани, трудно е да се каже..те нещата са свързани. но истината е че един професионален футболист не може така с лека ръка да се мотивира за 1 мач а за друг преди 1 седмица да не е могъл..срамота.
ясно е че няма да ги гоним тия играчи, нека поне гледаме напред да ги видим дали ше смогнат да се окопитят и докъде ше я докарат, може пък със стойчо да са доволни и щастливи и да се стараят повече.
а, и нещо друго - гледам че пак летим в еуфория. всъщност нищо особено не сме и не виждам от къде на къде тия фойерверки. просто има повече желание в играта, което е прекрасно, но от истинска класа сме далече още. апропо говедата са същите мизерници и хубавото е че мачкат сега некви клоуни та токувиж изгубили реална представа, това ще ни е само плюс.
--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld
| |
|
Тема
|
[re: Oлимпия]
|
|
| Автор |
jdefoe (старо куче) |
| Публикувано | 20.03.07 14:08 |
|
|
Нито един от трите ви мача не съм гледал досега, само видях репортаж от последния ви с Ловеч - двата ви гола бяха красиви.
Този Е. Йорданов (една дума не може да каже като хората) май ви е хубаво попадение.
Не си напълно прав, че има вирване на носовете в Левски. Дори и да има, не вярвам да подходим с подценяване към вас - там по традиция подхождаме "на нож", защото за нас победата в дербито е издигната в абсолютна необходимост, повече и от титлата. При вас това не е така.
А Мъри е малко тип "сърдитко", все е недоволен от нещо, рядко се усмихва широко. По тази логика и играчите ги държи стегнати.
Най - хубавото нещо от пролетта е това, че по трибуните се завръща публиката. Ще ми се на дербито да има 30 - 35 хиляди души, както за последно беше в средата на 90-те години. Аз доста съжалявам, защото най - вероятно тогава ще съм зает със съдбините на Седан и Льо Ман....и сигурно няма да мога да съм на трибуните.
А тези от БНТ избиват рибата с Явор Вълчинов...."Анализатор"???!???!?!!!! Господи!!!!!
| |
|
|
|
Интерво с Трика преди 7 месеца.
db: За Пламен Марков се говорят и пишат най-различни неща. Какво мислиш за него?
- От това, което виждам, не се вълнува кой знае колко от писанията по негов адрес. Върши си работата, и то много добре. ЦСКА играе все по-силно.
db: Вярно ли е, че е мек, не се разбира с футболистите и при него не спазвате дисциплина?
- Това са пълни глупости. Аз ти казвам, че дисциплина има и затова играем по-силно от миналата година. Няма скандали в отбора, а треньорът разговаря почти всеки ден с играчите, и то поотделно. За мен той е добър психолог, който знае как да работи с нас.
db: Какво мислиш за подготовката при новия треньор?
- О, много тежко беше. Никога не ми е било по-трудно. Много здраво тичане, но явно е за добро. Сега се чувствам по-подготвен.
db: Много хора мислят, че подготовката при Йешич е причината за провала на ЦСКА...
- За мен също е така. Подготовката не беше добра. Пламен Марков успя да сплоти отбора. Сега скандали и групички липсват.
-----------------------------------------------------------------------------
Цитат от изданието на съпруга на Наско Раев don balon, бр. 11, 1-7 август, 2006 г. Купих си го само заради заглавието "Суперкупата - тя им принадлежеше" и плакатчето на ЦСКА.
Любимата ми жена (не се интересува от футбол), погледнала календара на ЦСКА за тази година, рече: "Хубави момчета. Но много мило и хрисимо гледат всички.". Запомних лафа.
Напълно съм съгласен с ALEX_D_GREAT. Тези загубени 4 точки висят на всяка друга съвест, но не и на Пламеновата. Сигурен съм, че Пламен бачкаше с ясна мисъл и знания как се прави силен европейски отбор. Честно, почтено и мъжки. Нищо, че тоз и оня му викат шушумига. Такова скършване на кръстчетата и толкова зор тези примадони не помнят.
Вили преди 10 дена проплака, че се чувствал незащитен и дискомфортно. От тъпотиите на батко Борат по вестниците. Миличкият бил без закрила и страдал душевно. Кошкоджам и ти мъж, че и национал.
Футболистът на ЦСКА Христо Стоичков Стоичков бе далеч по-малък, когато сервира крошетата на якото говедо Курдов, осакатило Динко Димитров. Да е плакал някога за защита от ръководството?
Сега ще бият наред. Ще бият и говедоспор (сигурен съм). Но след някой-друг месец няма да им хареса нещо и у Стойчо.
Това е лошото.
И аз като ALEX_D_GREAT няма да викам "Курви сте.". Но не бива така.
Това е ЦСКА.
| |
|
Тема
|
Re: Вижте това.
[re: Koцeтo]
|
|
| Автор |
red_fire (завинаги червен) |
| Публикувано | 20.03.07 19:42 |
|
|
3а Марков 3нам 4е игра4ите му принципно не го оби4ат. При слаба органиzация в клуб като на6ия, не е у4удва6то 4е футбалерите смеят да играят така.
30 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 90г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!
| |
|
Тема
|
[re: ALEX_D_GREAT]
|
|
| Автор |
Karla. () |
| Публикувано | 20.03.07 20:46 |
|
|
айде сега , предадени ...за мен предадени е , когато играят според уговорката с бай ..( как му беше името ) .
Трика е първичен и спонтанен , това не е трябвало да го казва , след като вече Марков не е треньор , ама ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|