|
Тема
|
Да подкрепим Йешич
|
|
Автор |
kave77 (460/2.0i/110hp) |
Публикувано | 22.03.06 00:44 |
|
Появи се Йеша,каза на някой хора в очите кви лайна са и стана крив.Тоя футболист бил незнам си къф,незнам си на кой човек,незнам си кой си го бил довел в ЦСКА,друг бил па човек на некой друг,трети на ...... направо ми писна.Сега и наште серат яко с некви тъпи игри срещу прочути отбори от Петрич-м......му д....ба!Божков да се намеси бахти!Не виждам как ще довършим сезона а и не ми се мисли!
Моето мнение е Йеша да остане!Твърдо!
| |
|
Да остане и кво цяла вечност да му гледаме тъпотиите по пресконференции. Този палячо само говори и си няма идея от тактика и схеми. Вместо да тренира отбора се занимава със всичко друго и създава нервна обстановка сред футболисти, фенове и т.н. Моето мнение е, че плескавицата не отговаря на високите изисквания на водещия и най-титулуван клуб в България. Трябва ни спокоен и опитен специалист като Паро Никодимов например. И ако трябваше да се вадят тези лайна срещу Стиви, защо не бе направено по-рано? Значи и Йешо е яко в лайната и ги е ял месеци наред и сега се опитва да си облече
бялата ризка. Ако загубим от говедата заради трагичната форма на отбора и объркан състав отново подкрепяйте Йешо. Глас народен глас божий
В прасето има мозък, а в говедото рога   Редактирано от tonzos_justice на 22.03.06 08:33.
| |
Тема
|
Re: Да подкрепим Йешич
[re: kave77]
|
|
Автор |
Oлимпия (Любляна) |
Публикувано | 22.03.06 11:08 |
|
Бе виж ся, подкрепям йешич да си остане, според мен има качествата.
Обаче напоследък почна и той да ме дразни деба, нещо много се ошашави, не знае къде се намира и не ми се вижда много адекватен. Каквото и да е вътре у кухнята такова поведение като неговото не го одобрявам. Само мрънка и все се оправдава, да не говорим че хич не ме кефи кво само се зъби на тоя и оня и най вече на говедата. Кво им се зъби и кани, да земе да ги бие по добре и тогава. Да не говорим че и отбора не може да си подреди..бе нещо се е спекъл пича и дано се вземе в ръце че така нема да прокопса много.
Са предполагам че му кроят номерца, иначе немаше да е толкова възбуден, може би е кофти положението, щото ние не го виждаме и не можем да преценим, ама при всички положения играчи има и не виждам какво е извинението в спортно технически план, нема извинение там. Да се стега, щото сега агитката е с него ама съвсем скоро може да се обърне палачинката и само УСПЕХИ биха го задържали.
А до останалите: Да се сменя тренера е глупаво, стига с тия смени при първия хикс деба.
bullet the blue
| |
|
Отървавайте се час по-скоро от тоя сръбски интригант, та да живнете и вие малко, че без вас не е интересно... 
| |
Тема
|
Re: Да подкрепим Йешич
[re: Oлимпия]
|
|
Автор |
Пp.Heдeв (... кафеджия) |
Публикувано | 22.03.06 17:11 |
|
Нека седи Йешич, пък приказката за змиите :-) още Гочето я е казал 
| |
|
....и най-вече КУР КУПА на България.......  
| |
Тема
|
Re: Кур за ЛЕВСКИ
[re: TCP/lP]
|
|
Автор |
RaSoio (!Левски!) |
Публикувано | 23.03.06 20:17 |
|
да да ,, дръще го още тоя палячо та далеч ще стигнете ! 
| |
Тема
|
Да ти кажа.....
[re: RaSoio]
|
|
Автор |
TCP/lP (скромен) |
Публикувано | 23.03.06 21:54 |
|
.....аз лично не съм недоволен - 30-та титла, влизане в групите за КУПА УЕФА, победа над европейския шампион ЛИВЪРПУЛ като гост, елиминиране на финалиста за ШЛ - БАйер с 2 победи, евентуално предстояща КУПА на БЪЛГАРИЯ и 31-ва ТИТЛА...е какво повече да искаме от човека ???  
| |
Тема
|
Re: Да ти кажа.....
[re: TCP/lP]
|
|
Автор |
Enzo (KZL) |
Публикувано | 24.03.06 11:29 |
|
Мдам важни са фактите, нека добавим влизане в групите на ШЛ и 32 титла и тогава го махаме, ха на негово място ОТО Рехагел или капело. 
Вътре лайно, вънка ЧЕРЕП..........е мама ти дееба.
| |
|
...взехме три точки.
Сигурен съм само в едно:
ЦСКА няма да отпадне от А група.
Да еба и тъпия сръбски тренер да еба!!!
Само може да плямпа.

| |
|
|
|
|