Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:33 16.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема Да подкрепим Йешичнови  
Автор kave77 (460/2.0i/110hp)
Публикувано22.03.06 00:44

Появи се Йеша,каза на някой хора в очите кви лайна са и стана крив.Тоя футболист бил незнам си къф,незнам си на кой човек,незнам си кой си го бил довел в ЦСКА,друг бил па човек на некой друг,трети на ...... направо ми писна.Сега и наште серат яко с некви тъпи игри срещу прочути отбори от Петрич-м......му д....ба!Божков да се намеси бахти!Не виждам как ще довършим сезона а и не ми се мисли!
Моето мнение е Йеша да остане!Твърдо!

Тема Re: Да подкрепим Йешичнови [re: kave77]  
Автор tonzos_justice ( Red giant)
Публикувано22.03.06 08:31

Да остане и кво цяла вечност да му гледаме тъпотиите по пресконференции. Този палячо само говори и си няма идея от тактика и схеми. Вместо да тренира отбора се занимава със всичко друго и създава нервна обстановка сред футболисти, фенове и т.н. Моето мнение е, че плескавицата не отговаря на високите изисквания на водещия и най-титулуван клуб в България. Трябва ни спокоен и опитен специалист като Паро Никодимов например. И ако трябваше да се вадят тези лайна срещу Стиви, защо не бе направено по-рано? Значи и Йешо е яко в лайната и ги е ял месеци наред и сега се опитва да си облече
бялата ризка. Ако загубим от говедата заради трагичната форма на отбора и объркан състав отново подкрепяйте Йешо. Глас народен глас божий

В прасето има мозък, а в говедото рога

Редактирано от tonzos_justice на 22.03.06 08:33.

Автор OлимпияМодератор (Любляна)
Публикувано22.03.06 11:08

Бе виж ся, подкрепям йешич да си остане, според мен има качествата.

Обаче напоследък почна и той да ме дразни деба, нещо много се ошашави, не знае къде се намира и не ми се вижда много адекватен. Каквото и да е вътре у кухнята такова поведение като неговото не го одобрявам. Само мрънка и все се оправдава, да не говорим че хич не ме кефи кво само се зъби на тоя и оня и най вече на говедата. Кво им се зъби и кани, да земе да ги бие по добре и тогава. Да не говорим че и отбора не може да си подреди..бе нещо се е спекъл пича и дано се вземе в ръце че така нема да прокопса много.

Са предполагам че му кроят номерца, иначе немаше да е толкова възбуден, може би е кофти положението, щото ние не го виждаме и не можем да преценим, ама при всички положения играчи има и не виждам какво е извинението в спортно технически план, нема извинение там. Да се стега, щото сега агитката е с него ама съвсем скоро може да се обърне палачинката и само УСПЕХИ биха го задържали.

А до останалите: Да се сменя тренера е глупаво, стига с тия смени при първия хикс деба.

bullet the blue

Автор Haunter™ (ариец)
Публикувано22.03.06 12:10

Отървавайте се час по-скоро от тоя сръбски интригант, та да живнете и вие малко, че без вас не е интересно...

Тема Re: Да подкрепим Йешичнови [re: Oлимпия]  
Автор Пp.Heдeв (... кафеджия)
Публикувано22.03.06 17:11

Нека седи Йешич, пък приказката за змиите :-) още Гочето я е казал

Тема Кур за ЛЕВСКИнови [re: Haunter™]  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано22.03.06 21:50

....и най-вече КУР КУПА на България.......

Тема Re: Кур за ЛЕВСКИ [re: TCP/lP]  
Автор RaSoio (!Левски!)
Публикувано23.03.06 20:17

да да ,, дръще го още тоя палячо та далеч ще стигнете !

Тема Да ти кажа.....нови [re: RaSoio]  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано23.03.06 21:54

.....аз лично не съм недоволен - 30-та титла, влизане в групите за КУПА УЕФА, победа над европейския шампион ЛИВЪРПУЛ като гост, елиминиране на финалиста за ШЛ - БАйер с 2 победи, евентуално предстояща КУПА на БЪЛГАРИЯ и 31-ва ТИТЛА...е какво повече да искаме от човека ???

Тема Re: Да ти кажа.....нови [re: TCP/lP]  
Автор Enzo (KZL)
Публикувано24.03.06 11:29

Мдам важни са фактите, нека добавим влизане в групите на ШЛ и 32 титла и тогава го махаме, ха на негово място ОТО Рехагел или капело.

Вътре лайно, вънка ЧЕРЕП..........е мама ти дееба.

Тема Re: От 4 мача...нови [re: kave77]  
Автор AПOЛOH (ФЕБ)
Публикувано26.03.06 18:00

...взехме три точки.

Сигурен съм само в едно:
ЦСКА няма да отпадне от А група.

Да еба и тъпия сръбски тренер да еба!!!

Само може да плямпа.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.