Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:17 21.11.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Мууурад Хидиуеееееееед!нови  
Автор Чaвдo (Chavo)
Публикувано22.03.06 20:16

Фамозна публика ,на мач с провинциален отбор над 10 000!
Футболисти виртуози като тИАГО сИЛВА ,Хидиуед и особено Гийом ,който днеска игра супер.
Супер юноша като Бранеков,много качествена игра от страна и на двата отбора.
Да ВИДИМ дали сега някой ще каже нещо за съдията ,който Литекс доведоха.
аКО беше български Литекс сигурно щяха да претендират за 5 дузпи.
А като влезе Фуртадо до Гийом ,все едно гледам Коул и Йорк от най-добрите им години.
И кой каквото ще да говори видя се за пореден път кой е по-добър треньор из между Йешич и Петрович,отговора е ясен ,това е Миодраг Йешич!

UNITED 1878

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед!нови [re: Чaвдo]  
Автор the RED (новак)
Публикувано22.03.06 21:04

А какво ще кажеш за Иван Иванов. Супер включване ,нито една сбъркана топка,самочувствие в единоборствата и отиграванията. Такива футболисти трябват на ЦСКА!

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед!нови [re: Чaвдo]  
Автор Stipe (Bandwagon)
Публикувано22.03.06 21:39

Абе да пусне Тиаго като централен бранител, а онзи крак от маса Мутафчич като ляв бег не беше много умно. И Петрович го видя това и повечето атаки на Литекс бяха от ляво именно заради това. След смяната на сърбина ЦСКА заигра много по-добре според мен.
И пореден мач в който пак има размествания в титулярния състав. Колко мача ще го реди този състав. Не стига че всеки път има по 3-4 нови имена в състава от предишния мач, а още 2-ма или 3-ма им сменя позициите.
На мен това не ми се вижда много умно а и не знам с каква цел го прави.

Feathers hit the ground
before the weight can leave the air

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед! [re: Чaвдo]  
Автор navy (PhD)
Публикувано22.03.06 21:53

И на фона на полуосакатения латекс пак не блеснахте с нищо по-така футболно, млатене и кюскане на топката, елементарна тактика и малки проблясъци. Гъргоров бил добре, щото трудно му отнемали топката, цитат на Ивайло от Ченъл Уан!Тоя е непресъкваем извор на бисери, особено като играете вие!
Мутавчич е смешника на века - не случайно е влизал само при смъртен случай в Белгия, но май Йешич май ще се усети и няма да ни го пусне гювеч. Нищо, и на малкия ще ми равинтим гайката!

ДАВАЙ СТОЙКО, САМ СИ!
Разгеле бон-соар, уважаеми зрители!

Редактирано от navy на 22.03.06 21:54.

Тема Хи-хи....нови [re: navy]  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано22.03.06 22:00

...как коментитраш все едно за нас е от огронмна важност твоето мнение.....

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед!нови [re: Stipe]  
Автор Пp.Heдeв (... кафеджия)
Публикувано22.03.06 22:08

Е, то сега е момента, да прави врътки в отбора. Все пак кажи речи половината са нови и трябва обиграване Затова сега проби, докато не се избистри състава.

Тема Чавдо, направо ще ме съсипеш...нови [re: Чaвдo]  
Автор Porcaro (Нервак)
Публикувано22.03.06 22:12

Ти наистина ли си толкоз ПРОСТ или само се провиш?

Home of the Brave

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед!нови [re: Пp.Heдeв]  
Автор Stipe (Bandwagon)
Публикувано22.03.06 22:27

Много са врътките според мен и това не се отразява добре на отбора. Все пак от сработения тим през есента заминаха само 2-ма защитници и вратаря. Защо не пробва там да си изясни нещата. Вижда се, че другите играчи се чувстват доста несигурни през по голямата част от мача.

Feathers hit the ground

Тема Re: Мууурад Хидиуеееееееед!нови [re: navy]  
Автор Stipe (Bandwagon)
Публикувано22.03.06 22:35

Гледах Ч.Море - Левски на живо. Голям смях бяхте. Моряците ви надиграха тотално. Накрая нямахте сили да гледате. Мислите ли че на 2-ри, само няколко дни след мача ви със Шалке ще имате сили дори да почнете второто полувреме? Иначе лично очаквах повече от каубоя за да ви реабилитира, но се справихте сами 2-рото.

Feathers hit the ground

Тема Re: Чавдо, направо ще ме съсипеш...нови [re: Porcaro]  
Автор the RED (новак)
Публикувано22.03.06 23:46

Порки , като няма какво да кажеш по-добре мълчи.Мълчанието е злато и най-после дори Сирака го разбра ,май!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.