Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:37 17.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Каква поредна футболна драма, драги ... чорбари !нови  
Автор Cлaвиcт ((ама чешки))
Публикувано11.11.05 16:48

Тема Re: Каква поредна футболна драма, драги ... чорбари !нови [re: Cлaвиcт]  
Автор Govedoeba4 (непознат)
Публикувано11.11.05 20:30

Точно я нарече рогато млекопитаещо!Футболна драма.Тази вечер,Насовият кумец ще спи спокойно.Защото за пореден път ще си легне с чувство на изпълнен дълг,към подуянските си братчеди.Колкото и невероятно да се струва това на плиткото ти мозъче,тези работи са добре за ЦСКА.За разлика от екскурзионните ви летувания до Дупница,Смолян,Надежда,Лаута,Овча купел,Аскюво и другите кътчета на България,срещу ЦСКА се играе истински футбол.Примесен с местна корида.Всеки контузен,всеки жълт картон а недай си боже и отнета точка са добре дошли за милиционерската зган.Защото това е единственият начин най-голямото недоносче на хилядолетието,наречено някакъв си план 2007 да прорабити.С цената на всичко!Подуянските олигоФенчета и без това не са много взискателни.За тях е важно да се мачка враго.Те за това живеят.
Абе що не ми вервате,колко жалко е да си леЦкарче???

Тема Re: Каква поредна футболна драма, драги ... чорбари !нови [re: Govedoeba4]  
Автор 1914 (непознат )
Публикувано11.11.05 21:18

Говедоебачли си къв си незнам , обаче си голям ПИЧ.Моята куха говежда тикава явно никога няма да да погледне реално на нещата.Абсолютен ТАПАНАР съм, който мисли че разбира от футбол.Аз съм долна ГОВЕЖДА ПАПЛАЧ която явно няма кои да я утрепе

Редактирано от TCP/lP на 11.11.05 21:45.

Тема Re: Каква поредна футболна драма, драги ... чорбари ! [re: 1914]  
Автор 1914 (непознат )
Публикувано12.11.05 16:13

Много хубаво си го редактирал бе ШОПАР. Всичкото ви е такова във вашата псевдо история на трагичния ви клуб, Заблуди, Илюзии , Лажи

Тема Така е, ДЕМБА!нови [re: 1914]  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано12.11.05 16:50

Лажи, лажи и пак лажи....всичко е свързано с лажене и ние сме страхотни лажци......

А вие говедата пък сте супер неграмотни.......

Там сме - 21.01.2006 LTU arena

Тема Re: Така е, ДЕМБА!нови [re: TCP/lP]  
Автор 1914 (непознат )
Публикувано12.11.05 17:23

Случва се .Правопоисанa грешка ама вие си оставате същите БОКЛУЦИ

Редактирано от 1914 на 12.11.05 17:24.

Тема Re: Така е, ДЕМБА!нови [re: 1914]  
Автор Philip Marlowe (частен детектив)
Публикувано12.11.05 18:25

буахахахахахаа ... а защо все на вас се случва бе, кретен подуенски?
Айде, излАжи ме нещо

ама първо ми кажи, кАде ви е публиката, говежди?

Тема Така е....нови [re: 1914]  
Автор TCP/lPМодератор (скромен)
Публикувано12.11.05 21:44

....и правопоиса е важно нещо, всички като деца сме учили за правопоиса и да пишем правиолно......

Там сме - 21.01.2006 LTU arena

Тема Re: Така е, ДЕМБА!нови [re: Philip Marlowe]  
Автор Govedoeba4 (непознат)
Публикувано12.11.05 21:50

Филипе,ти за синята лавина ли питаш?Ами синята лавина се спомина!!!А останалите малко сини олигоФенчета разпъват плакати с въпроса - Златине,къде ти е публиката???
Златин обаче предпочита да върти далавери с Дучето на гърба на феновете и да се кълне пред журналистите,че заради святото име на Апостола никога няма да контактува с Цесекари.Така че лудата крава на герена си стои.И никакъв птичи грип неможе да я изгони!!!

Тема Re: Така е, ДЕМБА!нови [re: Philip Marlowe]  
Автор RlCHARD LONG (Space Cowboy)
Публикувано12.11.05 22:00

Копеле, само с правописа не се захващай, защото 99% от вашите са просто уникално неуки - наблюдавал съм в 1 кратко изречение да се допускат по 3 правописни грешки, дори и теб съм засичал защото си от сьело и някой път пишеш "и" вместо "е", например: "нища" (вместо "неща"), "чирвен" (вместо "червен") и т.н., или пък пишеш "аве" вместо "абе"... Ужас просто - какъв неук и неграмотен селянин си!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.