|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Не виждам как ще вземем мача срещу Латекса
|
|
Автор |
Philip Marlowe (детектив) |
Публикувано | 24.02.04 12:45 |
|
честно.
Просто ги виждам загубените точки. Винаги отиваме там гипсирани. А причини видими няма. Нито имат публика, нито атмосфера, нито по добри играчи!? Те и сега въпреки многото си стабилни играчи не са по добри от нашите, но пак ще загубим точки, да не казвам и мач. Просто традицията го показва.
Отбраната е трагична н старта. Централните защитници увисват, но пък за това според мен вината е на вратаря. Синхрон няма не между Гай и Карлуш, а между тях двамата и вратаря!!! Иначе двамата могат да правят силни мачове. Миналата година на Гейрена го показаха. Обезпокоителна е слабата форма на Данчо Тодоров. В мача със Славия увисни цели 4 пъти. Да бе и на мен ми писна да говорим за Чарас. Що не го пускат е велика загадка! Да вземе най- сетне някой треньор и да си каже. Млад е, има да учи още. Ма да не е, докато се научи и вече да е извън ЦСКА.
Халфовете- стават. Но защо ги взехме Муджири и Петков и Мирчев, и постоянно се твърди, че нямало алтернатива на Петров и Янчев?
Нападението. Със Сакалиев- добре. Лично обаче аз предпочитам ефективност, пред ефектност. Хетрик пред задна ножица. Поне е ентусиазирано момчето и тича и не се крие по терена. Добре пипа топката. Евгени- това момче сякаш не може да си носи отговорността, че е играч на ЦСКА. Или много добър /срещу слаби отбори/ или неоткриваем в дербитата. Заков и той ми е мътен. Не съм гледал онзи, пиринския талант. И какво стана- в нападение с един. Ми ако се контузи!
та така...
ако бием обаче в Ловеч, мисля, че няма как да не станем шампиони
Шампиони, але, але, але, але, але, але.
ЦСКА е ШАМПИОН!!!
Изкуството на войната е всъщност изкуство на мисленето- Су Дзъ
| |
Тема
|
Re: Не виждам как ще вземем мача срещу Латекса
[re: Philip Marlowe]
|
|
Автор |
Au4o (CSKA) |
Публикувано | 24.02.04 12:50 |
|
S pesimizam izobshto nqma da gi biem.
I CSKA NAPRED S POBEDAAAAA!!!
SAMO CSKA !!!
| |
|
Аз съм оптимист, играем много добре, красив футбол, агресивен, комбинативен. А Муджири е наказан за 3 мача. Колкото до Чарас и мен ме е яд, че не го пускат. Хазуров и Заков имат голямо бъдеще, трябва според мен да играят вместо Йорданов, който изобщо не е за ЦСКА. Аз си мисля, че Хаджи би бил отличен като дефанзивен халф, но това си е мое виждане.
| |
Тема
|
[re: Philip Marlowe]
|
|
Автор |
enzo (THC) |
Публикувано | 24.02.04 13:22 |
|
E chak pak tolkova kraino, te da ne sa nekoi grand basi kvo im se plashish. Az lichno mislia che Fero znae kak poznava igrachite i stila na Lovech mnogo dobre i znae kude sa silnite i slabite strani na toia otbor po veche otkolkoto Ludko Petrovich siguren sum v tova. Ak0o nashite igraiat nahusano kakto v prednite dva kruga i se opitat da tursiat vtori gol a ne da se zatvariat kakto sreshtu Naftata, rezultata daje mislia che moje i da e ubeditelen. Atva estestveno che ste znachi Titla i kupa na stranata i kur za uefski alelalelale  
Нищо общо с МВР, академията,черепа,Дучето и сие. 
| |
|
аз съм сигурен, че ще ги бием, проблемите в защитата са огромни, но с момчета като Данчо Върбанов имаме по-голям шанс, проблема със синхронизацията на централните защитници с вратаря е огромен. Искам да го пробваме тоя Хмарук най-сетне. А Заков малко засега е медийна, звезда с нищо не е доказал, че е добър футболист. Колкото до Евгени, явно фанелката му тежи още, но е добър футболист и става за нашия отбор, но засега е по-добре резерва.
| |
|
да, и на мене ми се ще хмарук да бъде пробван. Но това носи и рискове - мисля че след мача с литекс спокойно може да му се даде шанс.
bullet the blue
| |
|
А бе някъде прочетох нещо в смисъл, че проблемът на нашата защита в същност е проблем на целия ни футбол. И абсолютно съм съгласен с човека дето го беше написал. То беше в смисъл, че нямаме в БГ качествени защитници. В националния двамата крайни играят в чужбина - Петков и Кишишев /а той се и отказа вече/, в центъра играе чужденец, а да не говорим, че на практика нямаме сериозен трансфер на роден защитник в чужбина. Та като се говори, че Феро щел да взима тоя-оня аз просто не виждам качествени българи. А стабилен отбор се прави със здрава, ама много здрава защита.
Иначе в Литекс и равен да вземем не е чак толкова зле, но ако победим - шампиони сме със сигурност.
| |
Тема
|
[re: madchester]
|
|
Автор |
Oлимпия (Любляна) |
Публикувано | 24.02.04 14:50 |
|
be taka e. zashtitata e vajna bate ama nali znaesh kak se procedira pri nas: kato se napravi qka zashtita se pochva "shto nema napadatelen futbol, CSKA VINAGI E IGRAL NAPADATELNO". Kato se igrae s 5 dushi otpred i liniq otzad - EDIN OTBOR POCHVA OT ZDRAVA ZASHTITA.
Ugodiq nikoga nqma da ima.
Moje da nema tolkova izbor u nas, no puk i na CSKA zashtitata mai e prekaleno hazartna..!
bullet the blue
| |
|
копеле малко е гадничко да пуснем хмарук в студената вода след като не е изиграл един оцифиален мач за ЦСКА ... и направо с/у литекс ... айде с/у говедата става ама с/у литекс....
Просто защитата ни е ТРАГИЧНА...
не знам защо МАРКОС ЧАРАС не играе...добро момче ... по-добро момче от Данчо Тодоров!!!
МАХНАХ СИ СИГНАТУРАТА!
| |
|
...И ще прогледна слепите и ще видят мощта на червения отбор .. и неверниците ще повярват... и говедата ще припаднат... и ще разбере България че и тази година шампион ще е ЦСКА !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|