|
Тема
|
Пътуване до Турция
|
|
Автор |
archibal (новак) |
Публикувано | 31.07.03 14:16 |
|
От Русе съм, къде и до кога трябва да се запиша за екскурзията за мача с Галатасарай
Благодаря
| |
Тема
|
Да, айде кажете повече за пътуването...
[re: archibal]
|
|
Автор |
Toia (CMAXHAT) |
Публикувано | 01.08.03 11:53 |
|
какви са условията???
откъде ще има автобуси??? (питам, защото сега съм си в Кърджали и не се очертава да идвам до София тогава). Та ако може автобусите да минат през Хасково (ако няма да тръгват автобуси от местния фен клуб), и да вземат и феновете, които ще се съберат в Хасково, от Кърджали, Димитровград, Харманли и другите околни градове (то и без тва пътя до Турция минава през Хасково). Така ще стане много яко, не ми се пътува да София и после обратно.
И ако може да кажете няква цена?? туй за 20 лв. вярно ли е?
Благодаря ви.
САМО ЦСКА
Няма невъзможни неща, има неродени идеи
| |
Тема
|
Re: Да, айде кажете повече за пътуването...
[re: Toia]
|
|
Автор |
Kpeйз () |
Публикувано | 01.08.03 16:31 |
|
От Кърджали до Цариград е по-близо отколкото до София.
Обади се на Дудучето и се разбери с него. Иначе, качваш се на рейсчето и след 2 часа си в Истанбул. Там питаш за Олимпийския стадион и бегаш на касата за билети. Внимавай, че истанбул е много говежди град и логично е пълен с говеда
Вън ТЪРГОВЦИТЕ от Храма
| |
Тема
|
Е това ми е ясно...
[re: Kpeйз]
|
|
Автор |
Toia (CMAXHAT) |
Публикувано | 01.08.03 16:42 |
|
само дето с автобус до Стамбул-а е 40 лв.!!! (а обратно?)
А ако може да ходим с клубни автобуси или нещо организирано от клуба, ще мога да дойда. Иначе много пари бре.
А ако и спрат някъде в Хасково да ни качат - екстра.
| |
Тема
|
Re: Да, айде кажете повече за пътуването...
|
|
Автор |
radobg (говедо) |
Публикувано | 01.08.03 17:12 |
|
живееш в Кърджали, викаш за ЦСКА и искаш да пътуваш за Турция... интересно 
| |
Тема
|
Случва се...
[re: radobg]
|
|
Автор |
Toia (CMAXHAT) |
Публикувано | 01.08.03 17:24 |
|
и тук да има Българи патриоти.
Ти няма ли доидеш до Турско ???
Ще се оправим, аз знам малко турски. Пък и други езици знам - Телешки на скара - яко 
САМО ЦСКА
| |
Тема
|
Re: Случва се...
|
|
Автор |
radobg (говедо) |
Публикувано | 02.08.03 03:48 |
|
много съм далеч, а и този мач не ме интересува толкова
| |
|
Виж сега, нали си спомняш че доста от вашите роднини напуснаха България при "Възродителния процес". Според мен турското дерби ще е един добър повод за всички червени еничари да се съберат с родата си отново на софра на "имам баялдъ" да речем. Предлагам на цялата агитка на панчеревци да си остане по родните места след достойната загуба край босфора. Там и без това ще се чуствате по-добре... защото "на всякъде е хубаво, но в родината е най!" 
Chinga to Madre
| |
|
Така си е , в родината е най-хубаво, то за това вашите 2 години подред заминават с по 50 рейса и се връща златин с 1 маршрутка
Вън ТЪРГОВЦИТЕ от Храма
| |
|
|
|
|