Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:21 14.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема Пътуване до Турциянови  
Автор archibal (новак)
Публикувано31.07.03 14:16

От Русе съм, къде и до кога трябва да се запиша за екскурзията за мача с Галатасарай
Благодаря

Тема Да, айде кажете повече за пътуването...нови [re: archibal]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано01.08.03 11:53

какви са условията???
откъде ще има автобуси??? (питам, защото сега съм си в Кърджали и не се очертава да идвам до София тогава). Та ако може автобусите да минат през Хасково (ако няма да тръгват автобуси от местния фен клуб), и да вземат и феновете, които ще се съберат в Хасково, от Кърджали, Димитровград, Харманли и другите околни градове (то и без тва пътя до Турция минава през Хасково). Така ще стане много яко, не ми се пътува да София и после обратно.
И ако може да кажете няква цена?? туй за 20 лв. вярно ли е?
Благодаря ви.
САМО ЦСКА

Няма невъзможни неща, има неродени идеи

Тема Re: Да, айде кажете повече за пътуването...нови [re: Toia]  
Автор Kpeйз ()
Публикувано01.08.03 16:31

От Кърджали до Цариград е по-близо отколкото до София.
Обади се на Дудучето и се разбери с него. Иначе, качваш се на рейсчето и след 2 часа си в Истанбул. Там питаш за Олимпийския стадион и бегаш на касата за билети. Внимавай, че истанбул е много говежди град и логично е пълен с говеда

Вън ТЪРГОВЦИТЕ от Храма

Тема Е това ми е ясно... [re: Kpeйз]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано01.08.03 16:42

само дето с автобус до Стамбул-а е 40 лв.!!! (а обратно?)
А ако може да ходим с клубни автобуси или нещо организирано от клуба, ще мога да дойда. Иначе много пари бре.
А ако и спрат някъде в Хасково да ни качат - екстра.

Тема Re: Да, айде кажете повече за пътуването...нови [re: Toia]  
Автор radobg (говедо)
Публикувано01.08.03 17:12

живееш в Кърджали, викаш за ЦСКА и искаш да пътуваш за Турция... интересно

Тема Случва се...нови [re: radobg]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано01.08.03 17:24

и тук да има Българи патриоти.
Ти няма ли доидеш до Турско ???
Ще се оправим, аз знам малко турски. Пък и други езици знам - Телешки на скара - яко
САМО ЦСКА

Тема Re: Случва се...нови [re: Toia]  
Автор radobg (говедо)
Публикувано02.08.03 03:48

много съм далеч, а и този мач не ме интересува толкова

Тема ЕТО КАКнови [re: archibal]  
Автор LA MlGRA (Asessino)
Публикувано02.08.03 12:48

Виж сега, нали си спомняш че доста от вашите роднини напуснаха България при "Възродителния процес". Според мен турското дерби ще е един добър повод за всички червени еничари да се съберат с родата си отново на софра на "имам баялдъ" да речем. Предлагам на цялата агитка на панчеревци да си остане по родните места след достойната загуба край босфора. Там и без това ще се чуствате по-добре... защото "на всякъде е хубаво, но в родината е най!"

Chinga to Madre

Тема Re: ЕТО КАКнови [re: LA MlGRA]  
Автор Kpeйз ()
Публикувано04.08.03 12:13

Така си е , в родината е най-хубаво, то за това вашите 2 години подред заминават с по 50 рейса и се връща златин с 1 маршрутка

Вън ТЪРГОВЦИТЕ от Храма

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.