Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:15 16.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема Разсъждения за мача с Галатанови  
Автор WhiteGangster (dangerous)
Публикувано29.07.03 22:33

Днес гледах по Евроспорт повторение на контролата м/у Херта и Галата, свърши 4:1 както вероятно знаете. Ясно е, че от един контролен мач е трудно да се правят изводи за състоянието на даден отбор и за възможностите му, но поне турците излязоха с първия си състав, с който ще играят срещу нас. Мога да ви кажа, че изобщо не са лесен съперник и ако искаме да ги победим ще трябва да изтискаме и последната капка от силите, с които разполагаме в момента. Направи ми впечатление, че въпреки категоричния резултат, на терена двата отбора бяха равни, като турците не играха с повече от 80% от потенциала си (по мое мнение). Галата играят с голямо самочувствие, освен това са много сработени и разчитат на комбинативен футбол. Личи си, че са направили много качествена селекция тази година. Шукур ми хареса, добре гардираше топката, правеше хубави пасове, ще ни създаде проблеми. Срещу него двойката ни в центъра ще трябва да действа много агресивно, не бива да му се позволява да се разхожда свободно из наказателното поле. В атака турците залагат на същия модел, който вероятно стойчо ще използва през новия сезон :един бърз нападател (Мукаси - Юмит Каран) и един таран, добре играещ с глава ( Родриго Соуса - Шукур).
Много добро впечатление ми направи и навото им попълнение Сезар Пратес, играе от дясно по фланга, много бърз и техничен състезател (мисля, че идва от Спортинг Лисабон). Прави добри пробиви и Хаджи определено ще види зор.
Останалите са добре познати, само Шаш играеше доста изтеглен назад. Хубавото е, че Юмит Давала го продадоха.
Ако турците имат някакво слабо място, това е защитата. И то не като изпълнители, там са на ниво, но координацията по между им определено куца. Това най често се виждаше при бързите пробиви по крилата, ние също залагаме на такава тактика и това е добре. Но до мача с нас Галата със сигурност ще поработят върху този недостатък и няма да са толкова зле.
Разбира се, преодолим отбор са, най-вече защото са балканци и всичко може да очакваш от тях, но от нас зависи. Ако нямаме нужното самочувствие в двата мача, няма как да ги отстраним, просто е невъзможно.
Та толкова от мен за сега, утре да смачкаме арменците и ще говорим повече :-)

Тема Re: Разсъждения за мача с Галатанови [re: WhiteGangster]  
Автор ivi4-cska (ЦЕСЕКАР_ПАТРИОТ)
Публикувано30.07.03 10:40

Ами първите два гола на Херта станаха от нищото. Автогол, гол от пряк свободен, но немците нямаха превъзходство в тези минути. Жалко е, че нас едва ли ще ни споходи подобен късмет, тъй като не вярвам турците два пъти подред за толкова кратко време да имат такъв малшанс. Иначе защитата им куца, но и нашата не е много добре. Определено, ако бъде неутрализиран Х. Шаш(много труден ребус за разрешаване има Стойчо с този техничен турчин) от нашите полузащитници това ще затрудни много връзването на играта от страна на Галатасарай. Трудно ще достигат топки до нападателите им и остава само Гай и Карлос да са концентрирани на 100% във всичките 180 мин. или повече. Защото Шукур и Каран са нападатели които се нуждаят от добро захранване с топки, но са и достатъчно опитни да издебнат всяко едно разсейване в отбраната ни.
И все пак да се съсредоточим сега върху мача в Ереван, защото арменците изобщо не са безобидни и ни чакат два трудни мача, независимо от изхода в Ереван(освен ако не бием поне с два гола разлика).

Тема Re: Разсъждения за мача с Галатанови [re: ivi4-cska]  
Автор Richard_Long (koledar)
Публикувано30.07.03 10:55

"много труден ребус за разрешаване има Стойчо с този техничен турчин"... Buahahahahahahahahahahahahah praseta vie ste ebati komicite, hahahah, tova zvuchi syakash Tunyo se opitva da kaje slojno izrechenie:))))))))) kvi4, batko, s tova IQ pochti dostigash nivoto na Gosho Tupoto ot BZNS, znachi si gotov za parlamenta... Uspeh:)))))

Lambes meus globi, Kenny, excrementum es...

Автор Diavolo Rossonero (невинно дяволче)
Публикувано30.07.03 18:58

Сега ще го видим Чим Бом на турнира в Амстердам срещу Ливърпул и Интер!

Автор The lmmortal French Fries (gourmand)
Публикувано31.07.03 04:25

хммм..и на мен ми се стори хилава защитата на Галата
ако играят по този начин и ако започнем да си вкарваме положенията имаме шанс

avec Moutarde de Dijon

Тема Абе ние на ”Телешки език” не превеждаме... [re: Richard_Long]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано01.08.03 00:29

него го превеждат, срещу 4.5 лв. килограма в торбичка, там до един стадион...
Айде бегай си вземи, че ще ме разплачеш.
САМО ЦСКА

Няма невъзможни неща, има неродени идеи

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.