Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:47 13.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема А бе, гледам титулярите срещу Ботевнови  
Автор Philip Marlowe (детектив)
Публикувано26.07.03 19:52

Стартов състав:

12. Стоян Колев
2. Георги Антонов (к)
29. Ибрахима Гай
25. Жоао Карлос
77. Алтин Хаджи
5. Тодор Янчев
10. Леонардо Лима
8. Велизар Димитров
20. Жоао Паоло Брито
21. Макдоналд Мукаси
23. Емил Гъргоров

Резерви:

1. Йвайло Иванов
3. Йордан Върбанов
4. Маркос Чарас
6. Александър Томаш
7. Христо Янев
9. Родриго Соуса
11. Стойчо Младенов
14. Светослав Петров
17. Мартин Керчев
18. Петър Станев
19. Евгени Йорданов
22. Генко Славов
24. Румен Трифонов
30. Йордан Тодоров

Старши треньор: Стойчо Младенов

гледам че Хаджи очевидно ще е титуляр отляво, но като защитник, а не като халф. Следя сега мача онлайн и гледам, че е много активен за защитник. Ще е хубаво ако Чарас играе такъв, а Хаджи мине по напред вляво... то верно халфовата ни линя стана страшно силна, гледам Светльо е на скамейката, Лима е на терена, което означава, че Светльо и Тошко няма да играят задно, а това е добре в офанзивен план. Хубаво е че при конкуренцията отляво, забравяме за Томаш.

айде, като свърши мача, като си изпиете бирите, като изтрезнеете, в неделя, понеделник да пишите как изглежда състава и новите попълнения ...

Изкуството на войната е всъщност изкуство на мисленето- Су Дзъ

Тема Re: А бе, гледам титулярите срещу Ботевнови [re: Philip Marlowe]  
Автор LuboPenevМодератор (Deadly)
Публикувано26.07.03 21:32

ооохохоооооо

Тема Re: А бе, гледам титулярите срещу Ботевнови [re: Philip Marlowe]  
Автор pirogovec (наркоман)
Публикувано27.07.03 09:30

Първо Гошко Антонов е пич, ама не мое да тича, а и не е мноо добър играч. Лима я пипа, ама е ебати свинята, не мое да мръдне. То по-добре Томаш и Светльо да не са титуляри. Мене лично Родриго Соуса ме кефи, ама тия наште не му подават, дано влезе в ритъм, тоя е суперТерминатор. А велизар е страшно леке

Засега не знаеш кво ще направя в следващия миг

Тема има бъдеще в този отборнови [re: pirogovec]  
Автор cherveniq (член)
Публикувано27.07.03 11:35

Сега като гледам състава Стойчо направи така, че за всеки пост да има поне 2 играчи, които да с е конкурират. Проблематичната лява зона в защитата се решиха, тъй като Сашко явно изпадна в 10 глуха, дето му е мястото и за нея ще се конкурират Чарас и Хаджи. Добра е тази идея те 2 да играят заедно, а наистина Светлю и Тошко не трябва да се заедно. Това момче Родриго е голямо попадение, като му гледам габаритите , а казват, че имал страхотна игра с глава. Ето има ги изпълнителите трябва сега да се гради боеспособен тим. Голям джакпот ударихме с привличането на вратарчето, вярвайте ми лично го познавам до 1 година той ще е титуляра, чуйте ме кво ви казвам.

Тема Re: има бъдеще в този отборнови [re: cherveniq]  
Автор LuboPenevМодератор (Deadly)
Публикувано27.07.03 11:46

ще хване ли дузпа на левски на герена в последната минута при 6-0 за нас?:))

Тема Re: има бъдеще в този отборнови [re: LuboPenev]  
Автор cherveniq (член)
Публикувано27.07.03 13:16

за Генко много серизно ти говоря, но вие сами ще се убедите. Навремето същото пророкувах и за Бербатов.

Тема Re: Стойчо е стратег але аленови [re: Philip Marlowe]  
Автор Meйджъp™ (има го, нема го)
Публикувано27.07.03 15:16

Не, че съм чорбар да давам компетентно мнение по свинските въпроси, ама Хаджи не е за защитник, демба. На него му дай да тича по крилото, да финтира, да подава.
А тоя Лима верно я пипа, ама явно са го взели на промоция "купуваш един, получаваш двама"... демба.

П.П. А на Стойчо-младши баща му е жена.

Не е важно какво казваш, важното е да не спираш.

Тема А кво животно си тогава???нови [re: Meйджъp™]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано27.07.03 15:41

Няма невъзможни неща, има неродени идеи

Тема Re: има бъдеще в този отборнови [re: cherveniq]  
Автор WhiteGangster (dangerous)
Публикувано27.07.03 17:03

дано се окажеш прав, защото имаме нужда от добър вратар

Тема Бяхме на мача, видехме гинови [re: Philip Marlowe]  
Автор Kpeйз ()
Публикувано28.07.03 10:46

Лекета. Явно в тия мачове излизат без грам мотивация. Но това не е важно в случая.
Лима - ебати задника има тоя футболист, едвам ходи, но пък не губи топка и дава страхотни псаове. Чарас имам чувството, че Стойчо ще го съсипе като футболист ако не го пуска. Личи му липсата на игра. Хаджи игра страхотно отляво, там му е мястото. Защитата пак направи няколко много стабилни пропуска, а Жоро Антонов две много големи грешки. Соуса не ме впечатли с абсолютно нищо, ще видим нататък как ще е .
Стойчо младши ми хареса, много е бърз. Брито беше ОК, ама на трети финт губи топката, а Мукаси, топка по далеч от половин метър не гони.
Другите са ни до болка познати.

А Сашето Томаш според мен е подписал доживотен договор с ЦСКА, ДЕМБА!

И ако може да му тегля един "Good Morning"

Аз имам голден ,недостоен за НГРК

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.