Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:32 03.11.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема Синдромът Бушнови  
Автор nikolayyy (cskar)
Публикувано26.05.03 09:49

Чета си аз тази сутрин дискусиите в нюзгрупата на www.cska.net и в www.dir.bg и се чудя дали пък Пентагонът не е попрекалил с употребата на своите Mind control weapons, та се стига до такива уникални писанийца,според които сегашните футболисти на ЦСКА са абсолютни бездарници, предишните играели само с мисълта за червената фланелка, Стойчо бил ужасен некадърник и т.н. и т.н. Дотук нищо ново, чувал съм го неведнъж и дваж от двама господа, обитаващи "онези" географски ширини, които постоянно се изживяват като последна инстанция. Махвам с ръка великодушно и относно твърденията, че ако не бил пропуска на Спас Джевизов, сме щели май да отстраним Сент Етиен. Как ли е можел господинът да знае, че във Франция останахме по едно време с 10 човека заради червен картон, а накрая и с 9, защото счупиха ръката на Боби Станков...Anyway...Ta от този постинг научавам, че Алекс и Бело правели дизайна на www.cska.net, а статиите ги пишели Мило и Краси Петров.Уеуе мауе!Интересно къде ли бЕха тези господа през периода 1997-2001, когато Даниел Беловарски постваше всеки ден новини от 7 дни спорт, Омни пишеше пространни коментари за мачовете като очевидец, а през 2000 аз пишех ежедневен дайджест на новините около ЦСКА на английски, благодарение на който Байер Леверкузен ме нае за football informer. Прочутия задокеански господин дори представя Gawain за свое откритие, когото поканил в www.cska.net, макар че истината е, че аз започнах да пускам в нюзгрупата постингите на Gawain.Всички тези мои думи бих ги спестил, ако обаче гусинът беше спрял да сипе помия по бедната Стойчова глава и неговите момчета или поне го правеше по-цивилизовано. Но не би! Давай, господине, все така! То като гледам другаря дет' ви е президентин к'ви ги плеще, що ли съм седнал да се чудя и да се мая...

nikolay (poduene hater)

Тема Re: Синдромът Бушнови [re: nikolayyy]  
Автор Kpeйз ()
Публикувано26.05.03 14:39

Много уважавах Дани, до мача с говедата. Направихме всичко възможно да му осигурим 5 билета за А сектор, които той впоследствие отказа. И един приятел се вътри с 40 лева заради него, но така е, свят широк хора всякакви.
Мисля си, че хората, които не са в България са много далеч от проблемите на ЦСКА. И за това даже спрях да посещавам ЦСКА.нет.
Смятам, че в момента хората, които пишат там работят срещу интересите на клуба, но честно казано не зная защо.

Смятам, че отборът трябва да се остави на мира. Стойчо трябва да си проведе селекцията и подготовката спокойно.

Тема Re: Синдромът Бушнови [re: Kpeйз]  
Автор NOTE (непознат)
Публикувано26.05.03 18:20

Е това е прекалено, мама му стара!
"И за това даже спрях да посещавам ЦСКА.нет.
Смятам, че в момента хората, които пишат там работят срещу интересите на клуба, но честно казано не зная защо. "
Точно ти да го напишеш! Айде престанете с изхвърлянията, ако обичате.
Люшкате се от едната крайност в другата. Това е просто възмутително!
Сайта на Дани е най-добрия за ЦСКА. Всеки има право да изразява личната си позиция там. Няма никаква цензура. Прегледай пак материалите, които се постват и тогава се изказвай така неподготвен.

Тема Re: Синдромът Бушнови [re: NOTE]  
Автор Kpeйз ()
Публикувано27.05.03 09:32

Преглеждам ги и виждам писаници само от Мило и Гавейн. А писаниците на Мило са основно гневни декларации и писма до Стойчо или Божков.

Смятам, че отборът трябва да се остави на мира, а на Стойчо да му се даде възможност да довърши започнатото.

Какво предлагате бе, нов отбор ли пак да започваме да градим отначало.
С основа Гай и Томаш.
Благодаря, ама няма нужда. 6 години я боледувам тая титла, не искам да чакам следващата още 6, заради някакви тъпи експерименти.
Пенев не ни направи шампиони, Симони и Катуци също. А Стойчо направи отбор, който върна вярата ми, че нашите могат да играят и красиво.
Когато се играе истински футбол, ЦСКА играе добре и това е факт, защото го гледам всяка седмица на стадиона, а Мило го слуша по Дарик или още по-лошо, чете за мача в "7 дни говедо"

Тема Re: [re: Kpeйз]  
Автор NOTE (непознат)
Публикувано27.05.03 19:44

Човече, престани да интригантстваш. Държиш се като ощипана госпожица. Заради това, че някои те е обидил си промянаш мненията на 180 градуса и сееш раздори. Умолявам те, спри се.

Тема Re: Синдромът Бушнови [re: Kpeйз]  
Автор ivi4-cska (ЦЕСЕКАР_ПАТРИОТ)
Публикувано27.05.03 23:24

Ей това е много точно казано . Винаги когато се играе истински футбол през тази година отборът показва класа и красива игра .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.