Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:41 30.10.25 
Професионални
   >> Клуб на държавния служител
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф.нови  
Автор blizna4kata ()
Публикувано20.05.08 11:17

Здравейте , желая да контактуваме и да обменяме информация и идеи, по повод етническите въпроси. Работя от скоро на такава длъжност имам нужда от приятели, колеги с които да кореспондирам. 4318848830 това е номера на Кюто.

Тема Re: тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф. [re: blizna4kata]  
Автор gashnik (непознат )
Публикувано26.05.08 17:45

Здравей, и каква по-точно информация би искала да обмениш по етническите въпроси, ако смея да те попитам? Не съм сигурен, че сред държавните служители има голям брой, които да се занимават с този проблем, но да опитаме

Тема Re: тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф.нови [re: blizna4kata]  
Автор gashnik (непознат )
Публикувано26.05.08 17:51

Забравих да те питам, да лиси антрополог по образование или става дума за работа в някоя дирекция към МС или МТСП, които зорлем се мъчат да представят нещата розови пред ЕК ?

Тема Re: тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф.нови [re: gashnik]  
Автор blizna4kata ()
Публикувано25.06.08 16:55

само казах че искам да контактувам с колеги по ЕВ а не да представям нещо пред някого

Автор Pyмбypak (серсем)
Публикувано25.06.08 18:40

Май се взимаш на сериозно а???
Каквато държавата - такъв и клубът!

Тема Re: тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф.нови [re: Pyмбypak]  
Автор blizna4kata ()
Публикувано30.06.08 14:14

не те разбрах

Автор aдвok (заплес)
Публикувано09.07.08 10:08

Ти пък, нали ти писа, че работи отскоро! Тез и те етническите имат голям проблем-не знаят за какво са там. Най-често на такива длъжности се назначават хората от ДПС, но има и изключения

, макар и твърде рядко!

Тема Re: тарся колеги по Етнич.въпроси за обмяна на инф.нови [re: aдвok]  
Автор blizna4kata ()
Публикувано11.07.08 16:53

аз си тарся колеги за да обменяме информация мя тякивя мяй нямя

Автор Pyмбypak (серсем)
Публикувано14.07.08 17:22

Ако и работата си я вършиш толкова грамотно, колкото пишеш - страх ме хваща за тая държавица....а пък за етносите да не говорим.
Мъкаааа...много мъка има на тоя свят.

Автор blizna4kata ()
Публикувано18.07.08 11:45

Успокой се. Не работя само мързелувам. Ако искам знам как се пише, но не искам. Е колко грешки сега ми отркри?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.