|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
:):):)
|
|
Автор |
figurati (Mindreader) |
Публикувано | 11.07.07 20:56 |
|
Ееее, много ситен тоя клуб :)
Айде да кажете как да стана и аз държавен служител, че да участвам с чиста съвест в клуба
The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
| |
|
То клуба ситен оти е мъничек.На няколко дни.
Като не си държавен служител ще участваш с мръсна съвест.
Аз като пенсионер участвам без съвест.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Тез насоки ми попомогнаха
Аз по принцип се подвизавам в един друг клуб /на переводчиците/, но интересът към света ми е неспирен и нестихващ и...и...та вашият клуб ми попадна пред погледа в миг на обхаванало ме желание за завладяване на нови хоризонти леле какво изречение
Успех!
А вие като пенсионер-уморен кон=пенсиониран кон или уморен пенсионер...стига ли ви за зоб?
| |
|
Де да знам дали ми стига за зоб?
Още ДС от НОИ не са ми казали колко ще е зоба.
Ама не ми се пълнят гушите на чорбаджийковчета.Едни такива тлъстички с малки оченца с БМВенца дето ги гърмят през ден.
Пък зоба доколкото стигне.На Бакърена има още места.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Айде сега Бакърена, медена...то има де, ама ние не бързаме за там, отстъпваме местенца за момченца с дебели вратленца и беемвенца...само дето тия са като ламята, отсечеш една глава и се появяват три, но още не са го разбрали. Затова мисля да си сменя рОдината трайно, не може да се живее в стрелбище и да се препуска на влакчето на ужасите вечно, в един момент ти писва и ти се доповръща, съвсем нормални реакции.
Усещам, че се отдалечаваме от замисъла на клуба и може да ни се карат
| |
|
Беше ме налегнало едно изкушенийце, да пусна една темичка в духа на "Защо, по дяволите, съм все още държавен служител"... Ако на вас ви се карат, мен трябваше да ме обесят за подобно изявление... За щастие, упорито се боря с изкушенийцето и така спасявам скъпоценния си врат...
Създавайки снаряда,човек се е доближил максимално до Твореца
| |
|
Хе-хе! И аз моето съкровище го питам същото... За какво му е тая служба, като му предлагам мойта фирма 50:50 (че никой да не е началник). И той така като тебе - службата та службата! Пък като го гледам как се ядосва там хич не разбирам защо му е...
| |
|
Защото понякога е по-ценно да следваш мечтите си, отколкото да се посвеиш на правенето на пари... Или поне докато ти уври главата...
| |
|
Хм, мечти...в държавната администрация...
Моите обезкриляха още след първия месец служба....
Но пък все още тази работа си заслужава да се върши, а то значи - заслужава да се върши добре...
| |
|
На мен ми трябваше малко повече време... Но щом все още съм на тази служба, значи все още вярвам, че може (или аз мога) да променя нещо...
А според мен всяка работа трябва да се върши добре... Независимо дали си чистач на обществени тоалетни или вицепрезидент на инвестиционна корпорация...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|