|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Люк Бесон има ново филмче, юпии, един вид :)
излиза утре по кината, аз само потрепвам при мисълта.
слушах музиката вече- горе долу целия саундтрак е правен от някаква шведска певица- проcтете, не и помня името, но както и да е, звучеше мнoгoобещаващо..
малко снимки за зарибявка-
I want a lover I don't have to love
I want a boy who's so drunk he doesn't talk
Редактирано от Flight of death на 23.05.06 17:00.
| |
|
| |
|
Снощи гледах трейлъра...но някак изобщо не ме впечатли Не знам...
| |
|
аз го вече гледах, преди няколко месеца. започва доста интересно със хубав хумор и оригинално, но пък последните 10 мин бяха пълен боклук (поне за мен), но като цяло, е интересен, и все пак по добре да отидате да го гледате от колкото някакви Кодове или X-Menове ;)
| |
|
за съжаление вече трябва да се задава въпросът
"филмът хубав ли е ..или има някакво участие и Люк Бесон?"
sad but true
| |
Тема
|
Re: Angel-A
[re: aaa]
|
|
Автор | 3 Deбилa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.06 17:44 |
|
Фразата беше филма хубав ли е или съветски, не се подиграваите с производството на боза, имам познат които прави боза и никак не е проста тази работа, това е биологичен процес при който се следят множество параметри.
Аз почти не гледам филми но ми харесват ефектите и светоусешането на американските филми, докато точно европейските са много редки бозички, в тях почти няма действие само актьорско келешене и яко преиграване.
Американските колкото и да са еднотипни и напудрени, поне предлагат нещо което в европеиските, че и азиатски филми няма.
Това са наистина симпатични актьори и интригуващо действие, докато извън холивуд не съм срещал нито един симпатичен актьор, всички са претенциозни надувковци и са страшно досадни, а действието никакво го няма.
| |
|
гледах го аз...коментара е- забиване на пирони с микроскоп. един от най- професионално направените филми които са ми попадали пред очите, с възможно най- безумно глупава и безмозъчна история, за края нека нищо да не споменавам...
а и проповедите като че ли ми дойдоха в повече, дори и изговорени от Рие. нещо им става на тия хора..
| |
|
май доста малко хора са го гледали та затова да го препоръчам ;)
според мен е страхотно филмче, много изпипано със страхотна визия и актьоти
Something wrong, Dear?
| |
|
филмът е страхотен! подобно на Леон, много човешки и трогателен. за визията да не говорим
само българският превод на заглавието ме ядосва. "Анжела"
--
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours. --Magnolia
| |
|
Напълноподкрепям.
Curiosity killed the cat...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|