|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)   |  |  | Автор | papyy (стара коткарка) |  | Публикувано | 28.02.12 20:31 |  |  | 

От 20 дни не бях влизала в Дир-а, нямах нет и какво виждам? Няма мнения в клуб Котки!
 Ако има живи влизащи от клуба хора нека се преброим.
 Аз съм вашата баба Папи. Стара коткарка с дядо котарак Томи.

МОЛЯ подкрепете читанка.инфо
 http://bgpetition.com/chitanka_info/index.html

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: papyy] |  |  | Автор | little_rabbit (Lepus Europeus) |  | Публикувано | 29.02.12 06:19 |  |  | 

Аз наминавам от време на време. С котката Маца.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)
[re: papyy] |  |  | Автор | Живoтинka ((не)позната) |  | Публикувано | 29.02.12 22:22 |  |  | 

Здравей! Аз поглеждам често, но тъжно защото клубчето не е така живичко като преди...

Аз съм с котарака Лео - осиновен именно чрез това клубче.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: papyy] |  |  | Автор | angel_sin () |  | Публикувано | 05.03.12 21:55 |  |  | 

и аз мятам по едно око ... с тримата разбойници Джони, Наньо и Мая

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: angel_sin] |  |  | Автор | Дeнни (denny) |  | Публикувано | 09.03.12 16:28 |  |  | 

И аз съм тук - с Джеси и Гелето. Дирът ме прекръсти, но аз съм denny.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: papyy] |  |  | Автор | Муцка (мърррморана) |  | Публикувано | 26.03.12 16:23 |  |  | 

И аз наминавам честичко с котака Бебо

|  |  |  
             |  |  | 

от време на време. Сега съм с котараците Феликс и Хари.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: papyy] |  |  | Автор | la_gata_negra (una gata loca) |  | Публикувано | 29.03.12 21:55 |  |  | 

И аз понякога минавам..с моята котка Тотка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: la_gata_negra] |  |  | Автор | papyy (стара коткарка) |  | Публикувано | 07.04.12 08:19 |  |  | 

Нямам вече дядо кот( плача)И последният ми спътник в живота си отиде...Не знам какво да направя, да взема ли нова котенце да си имам приятелче или не. Страх ме е,че съм остаряла и че ще остане само някой ден.

МОЛЯ подкрепете читанка.инфо
 http://bgpetition.com/chitanka_info/index.html

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ейййй, тука ли сте?Да се преброим:)  [re: papyy] |  |  | Автор | la_gata_negra (una gata loca) |  | Публикувано | 07.04.12 09:07 |  |  | 

Много съжалявам за загубата!

Не знам какво да ти кажа. Ако се притесняваш, може да си осиновиш някое коте, което да не е бебе, а по - големичко.....

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |