|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Котката ми изкарва цялата тоалетна навън   |  |  | Автор | batcat (непознат
) |  | Публикувано | 10.03.09 10:55 |  |  | 

Проблемът с моята котка е, че непрекъснато изрива цялата тоалетна навън. Мета по 10 пъти на ден след нея и точно след като помета, тя влиза и пак започва. Цялата стая става в кристалчета. Въпросът ми е имали ли сте такива проблеми и как може да се разреши?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: batcat] |  |  | Автор | denii (писанка) |  | Публикувано | 10.03.09 11:42 |  |  | 

Купи й затворена тоалетна

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: denii] |  |  | Автор | batcat (непознат
) |  | Публикувано | 10.03.09 11:51 |  |  | 

Дени, вършат ли работа тези тоалетни? От около месец ги гледам и се чудя дали да пробвам, ама все си мисля, дали няма и друг начин...

Редактирано от batcat на 10.03.09 11:56. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: batcat] |  |  | Автор | denii (писанка) |  | Публикувано | 10.03.09 13:02 |  |  | 

Аз съм силно навита да купя такава, но за в момента не мога да отделя средства. Съдейки от отзивите от познати и приятели тези тоалетни са доста по-предпочитани и котета свиквали от раз. Ако вземеш, сподели и ти възгледи.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: denii] |  |  | Автор | bushkata (любопитка) |  | Публикувано | 10.03.09 14:20 |  |  | 

Споделете ако сте намерили таква тоалетна на прилична цена? Имам предвид ако някой е ровил и е намерил най-изгодната оферта :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: batcat] |  |  | Автор | Блaryн Kaлчeв (Explorer) |  | Публикувано | 10.03.09 16:17 |  |  | 

Вършат прекрасна работа, и като разнесени кристалчета, и като "аромат". Преди година и половина си взех Bella от Зоомагазин до РПУ в Студентски град - от порядъка на 40 лв.

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: batcat] |  |  | Автор | Abadaba () |  | Публикувано | 10.03.09 16:53 |  |  | 

Тази

или тази

Ако взема две котенца - за храната и водата е ясно - на всеки купички.

А за тоалетната - две еднакви или различни. Как ще се разберат животинките.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: Abadaba] |  |  | Автор | Mutzka (мърррморана) |  | Публикувано | 11.03.09 09:54 |  |  | 

Много пъти съм се чудела и аз, дали да не взема такава тоалетна на моя бандит, но не се решавам да затворя толкова пари,а той да не я ползва после. Пък и е доста голям, как ще се събира вътре

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: Abadaba] |  |  | Автор | i__n__a () |  | Публикувано | 11.03.09 13:14 |  |  | 

Аз съм гледала 2 котки с 1 тоалетна без никакъв проблем. Само да поясня, че тоалетната беше открита, а котката, която свикна с "чужда" тоалетна беше изключително интелигентна и възпитана.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Котката ми изкарва цялата тоалетна навън  [re: denii] |  |  | Автор | i__n__a () |  | Публикувано | 11.03.09 13:17 |  |  | 

Моята котка в 50 % от случаите пишка с двата преди крака извън тоалетната, въпреки, че е много дребна. Явно така и е удобно. Не знам как ще се "намести" в закрита тоалетна. Иначе рови и мята извън тоалетната като за световно.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |