|
Тема
|
Котешки ангел
|
|
Автор |
olived (Olea europaea) |
Публикувано | 30.08.08 19:10 |
|
Сигурно сте видяли това, но все пак:
Винаги съм вярвала, че съществуват котешки ангели, но честно казано не си ги представях точно така.
Ето и целия материал.
Опа! В галерията има снимки на две различни котки. Нещо е "не так".
Редактирано от olived на 30.08.08 19:12.
| |
Тема
|
Re: Котешки ангел
[re: olived]
|
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
Публикувано | 30.08.08 23:50 |
|
Сиамски близнаци! Всъщност са 3 чифт крака.
| |
Тема
|
[re: papyy]
|
|
Автор |
Mell_BG (КраставицаКрива) |
Публикувано | 31.08.08 02:44 |
|
не, че тук е мястото да ти го кажа, но си ми изключително неприятна...сееш тъпотии из всички теми и обикновено не на място... а котешкият ангел е сладур страхотен, както и да се е появила тази аномалия
Без паника !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Людмил (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.08 07:13 |
|
Лично на мен ми прилича на монтаж. Има разлика в козината и тая жена много странно ги държи тия "крила" като че ли просто ги е поставила там. Иначе котака е голям сладур, все е дно ангел или не, а ако се изкъпе, напудри и разчеше ...
| |
Тема
|
[re: Людмил]
|
|
Автор |
olived (Olea europaea) |
Публикувано | 31.08.08 12:23 |
|
В материала има и галерия със снимки. Точно там видях и друга "ангелска" котка, но трицветна. Това ме навява на мисълта за възможен монтаж.
Ето една снимка, гарантирано без монтаж. Мимка върху Ащерка. Можем да приемем с известни уговорки, че Мимка е "ангел-пазител".
| |
Тема
|
|
|
Автор | Людмил (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.08 15:54 |
|
Ми те взаимно се пазят, котката от уроки, а конят от бълхи. Освен това вашата Мимка е доста напреднала щом може да язди без седло.
| |
|
Чудя се дали пък не им режат по някакъв начин кожата и после да зашиват отдолу, а нагоре да поддържат самата кожа, докато заздравее и си остане да седи самостоятелно... или нещо такова
| |
|
|
|
|